• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğuna dur demeyen anne

Çocuk sevmeyen insana birşey anlatsakta boş. Bi kaç yorumuna daha baktım şiddet içeriyorsun kızım. Çocuklardan uzak dur sen zaten! Allah senin gibi insanlardan bütün meleklerimizi uzak tutsun. Malum belli olmaz köşede sıkıştırıp patlatırsın!

Emin ol kimse benim çocuğumdan rahatsızlık duymaz biz herkesi düşünür kimseyi çocuktur diye rahatsız etmez, çocuk yani napalimların arkasına sığınmayız. Rabbim sizi de kendiniz gibi ailelerin karşısına çıkarsın İNŞALLAH
Çocuğun olunca sen öyle yaparsın, susturursun.

Ayıca şunu da söylemeden gecemiycem , sizin gibi düşünen insanlar yüzünden uçaklara , otobüslere vs rahat rahat binemez olduk .
Şarki söyleyen çocuğun ağzını bantla mi yapıştırsinlar.
Bende otobüste lak lak telefonda dedikodu yapan kadınlardan hoşlanmıyorum ama tutupta susun demiyorum .
Istemiyorsaniz eviniz e çocuklu misafir almazsınız bu sizin takdirinizde olan birşey .

Sen cocuk olmadin mi !!!!!

Okadar sacma bir yazi ki “ patlat” diye tabir yaziyorsunuz. O yerde surunen cocuklar diyorsun ya O nedir biliyormusun egitimin bir parcasi ornek her istedi alinmiyor ve ya her istedi olunmuyor O cocugun Ondan Oyle bagriyor. Ha Birde su var Senin ailen Sana nasil egitim vermisse patlat diyorsun cocuk Bu dovmek cozum degil.

Emin ol kimse benim çocuğumdan rahatsızlık duymaz biz herkesi düşünür kimseyi çocuktur diye rahatsız etmez, çocuk yani napalimların arkasına sığınmayız. Rabbim sizi de kendiniz gibi ailelerin karşısına çıkarsın İNŞALLAH
ahaaa beddua da var ha ha

Otobus ağzına kadar dolu hastane otobüsü yol uzun herkes hastanede zaten yorulmuş kimse kimsenin çocuğunu çekmek zorunsa değil kafam götürmüyor. Toplu bi yerde ise susturacak çocuğunu. Evinde isterse konser versin

Bu kadar tahammulsuz insanlarla ayni ulkede yasamayi da benim midem kaldirmiyor, atlayin bi ucaga gidin madem. Kalabalik yapiyorsunuz sadece.
Sizin gibiler arada cikiyor karsima, vatandaslik gorevim oldugu icin haddini bildiriyorum. Karsima cikarsaniz affetmem.

Evet çocuğunuzun kafasına vura vura sindirirseniz korkusundan gıkı çıkmaz çocuğun kimseyide rahatsız etmez .

patlatmaların arkasına sığınırsınız siz... bu nasıl bir cümle bu nasıl bir anlayış ben hayretler içindeyim .... evet bir anne baba çocuğu yetiştirirken dikkat etmeli aman büyünce geçer dememeli ama bu başarılamıyorsa patlatacak diyede birşey yok... şiddette bir çeşit istismardır bunun bilincinde olun. değil çocuğa vurmak, sesinizi dahi topluluk içinde yükseltemezsiniz. aklıma bir haberi düşürdünüz.. engelli çocukları ile yolculuk yaptıkları otobüsten çocuk ses yapıyor diye kovulan bir anne babanın çaresizliği vardı haberde. utandım bu haberi izlerken hala aklımdadır o... çok merak ediyorum siz bunu takdir mi ederdiniz aile kimseyi rahatsız etmemek için olay büyümesin diye inmişti otobüsten...

Var ya siz bu sitede oldugunuz gibi degil olmak istediginiz gibi konusuyorsunuz. Klavye hanimefendisisiniz siz. Biliyor musunuz hepinize acıdım. Gercek kimligini bulamamak da zor.

Valla elalemin keyfi icin cocuguma 1 tane patlatamam. Ha cocugu duzgun egitim verin terbiye verin desen eyvallah.. kaldi ki yere yatip surum surum surunen cocugu gormezden gelmekte egitimin bir parcasi bilginize..

bu mesajdan

Kimsenin keyfi icin çocuğunuza bir dur diyemiyorsaniz siz de başkalarından aynı rahatlığı görün rahatsız olun ne diyeyim

bunu anlayan birinin
çocuğuna bir tane patlatmak istemesi çok normal bence

Back