- Konu Sahibi SeviyomHee
-
Çocuğun olunca sen öyle yaparsın, susturursun.
ahaaa beddua da var ha haEmin ol kimse benim çocuğumdan rahatsızlık duymaz biz herkesi düşünür kimseyi çocuktur diye rahatsız etmez, çocuk yani napalimların arkasına sığınmayız. Rabbim sizi de kendiniz gibi ailelerin karşısına çıkarsın İNŞALLAH
Kendin gibi ailelerin karşısına çıkarsın diyorum madem haklisin ya. Neden beddua diyorsun o zaman. Komiksin komikahaaa beddua da var ha ha
Otobus ağzına kadar dolu hastane otobüsü yol uzun herkes hastanede zaten yorulmuş kimse kimsenin çocuğunu çekmek zorunsa değil kafam götürmüyor. Toplu bi yerde ise susturacak çocuğunu. Evinde isterse konser versin
Evet çocuğunuzun kafasına vura vura sindirirseniz korkusundan gıkı çıkmaz çocuğun kimseyide rahatsız etmez .Emin ol kimse benim çocuğumdan rahatsızlık duymaz biz herkesi düşünür kimseyi çocuktur diye rahatsız etmez, çocuk yani napalimların arkasına sığınmayız. Rabbim sizi de kendiniz gibi ailelerin karşısına çıkarsın İNŞALLAH
Kendin gibi ailelerin karşısına çıkarsın diyorum madem haklisin ya. Neden beddua diyorsun o zaman. Komiksin komik[/
patlatmaların arkasına sığınırsınız siz... bu nasıl bir cümle bu nasıl bir anlayış ben hayretler içindeyim .... evet bir anne baba çocuğu yetiştirirken dikkat etmeli aman büyünce geçer dememeli ama bu başarılamıyorsa patlatacak diyede birşey yok... şiddette bir çeşit istismardır bunun bilincinde olun. değil çocuğa vurmak, sesinizi dahi topluluk içinde yükseltemezsiniz. aklıma bir haberi düşürdünüz.. engelli çocukları ile yolculuk yaptıkları otobüsten çocuk ses yapıyor diye kovulan bir anne babanın çaresizliği vardı haberde. utandım bu haberi izlerken hala aklımdadır o... çok merak ediyorum siz bunu takdir mi ederdiniz aile kimseyi rahatsız etmemek için olay büyümesin diye inmişti otobüsten...Emin ol kimse benim çocuğumdan rahatsızlık duymaz biz herkesi düşünür kimseyi çocuktur diye rahatsız etmez, çocuk yani napalimların arkasına sığınmayız. Rabbim sizi de kendiniz gibi ailelerin karşısına çıkarsın İNŞALLAH
Valla elalemin keyfi icin cocuguma 1 tane patlatamam. Ha cocugu duzgun egitim verin terbiye verin desen eyvallah.. kaldi ki yere yatip surum surum surunen cocugu gormezden gelmekte egitimin bir parcasi bilginize..
Kimsenin keyfi icin çocuğunuza bir dur diyemiyorsaniz siz de başkalarından aynı rahatlığı görün rahatsız olun ne diyeyim
:)))Emin ol kimse benim çocuğumdan rahatsızlık duymaz biz herkesi düşünür kimseyi çocuktur diye rahatsız etmez, çocuk yani napalimların arkasına sığınmayız. Rabbim sizi de kendiniz gibi ailelerin karşısına çıkarsın İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?