- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
aaa olur mu öyle lütfen rica edıyorum çok cahil onlar.yılllar sonra herkez hemfikir olunca anlaşılacak.şu zeytın yağlı yıyemem türküsü,margarin hıkayesı olayına dönecek herşey.hoş 'zeytinyağı sadece türküdür 'o lafı dıyenler için ya da 'margarin pilafa katılmıyomuydu yaffff'Ya aşı yaptırmayan insanlar hakkında hangi ara bilgi topladınız anket fln mı yaptınız? Neymiş çocuğun yanında sigara içen (asla), hazır hormonlu gıdalar tüketen (dikkat ediyorum bu konuda), otizmin aşıdan kaynaklandığını düşünen (yoo bence otizm aşıdan kaynaklanmıyor), çocuğuna ilaç verirken içi rahat olan (çocuklarıma asla ilaç vermem çok çok istisnai nadir durumlar dışında ve neredeyse hiç hasta olmadılar) ve konu komşunun saçma laflarına inanan insan tipi gibi burda yerden yere vurmaktansa bir sorun öğrenin değil mi neden diye. Ben yaptırmadım mesela, çünkü hele bebek daha ufakken aşıda bulunan koruyucu maddelerin bebeğe zararlı olduğunu onun bağışıklığını çökerttini iddia eden doktorlar bile var. 2/2,5 yaşlarından sonra yaptırın diye tavsiyeleri var mesela ve öyle piyasadaki bütüüün aşıları yaptırmanıza da gerek yok diyorlar bazılarını sayıyorlar sadece. Yani bu da bir orta görüş ve bunun üzerine araştırma yapan doktorlar da var. Herkes öyle ondan bundan duyduğu laflarla hareket etmiyor yani :)
Tüm aşıları tam bi zararını gormedimKafam allak bullak. Komşunun çocuğu 1 yaş aşısından sonra gittikçe gelişimi gerileyen bir bebek olmuş. SonrAda otizm teshisi konmus. Kkk asisi yaptı diyorlar . Günlerdir araştırıyorum. Facebook ta bu şekilde gruplar dahi var. Aşınin koruma sağlamadıgi gibi icerdigi cıva nedeniyle bebeklerin gelişmekte olan immün sistemlerine zarar verdiği ve bağışıklık sistemini baskiladigi şeklinde. .Aşı olmadan kızamık geçirilirse ne olur ? İlla ki kizamik virudu gibi viral etkenlerle sspe hastalığı gelişir mi ? Kafam.kazan oldu.. Bebeğimi sanırım aşılatmayacagim
Bu konuda benim gibi derde düşen var mı ne düşünüyorsunuz?
Cok doğru tespit.ası yaptirmamak çocuğunun ölümünü goze almak demek.resmen cocuklarini oldurmek istiyorlar
Öncelike söylediğin söz çoook yanliş ve saygısız. Hangi Anne çocuğun kötülüğünü ister? Ancak ruhsagligi yerinde olmayanlar ister. Araştırmalarını daha iyi ve düzgün yapmanı tavsi ederim. Amerika'da mesburi aşılar yapılması gerekiyor nerdeyse 70 tane. Senin dediğine göre New York ta salgın olması demekki aşılar bir işe yaramiyor!? CNN den paylaşım yapiyorsun bu mu senin arastirman?en büyük algı carpitan medya. Bu medyaya kurucu kimler onunda bir araştır. Sahiblerini. Aşı yapan yapmayan İnan ki medyadan yola çıkıp karar vermez. Gidip doktorlara danisir bilim platformları araştırır hatta başka ülkelerin arastirmalarini inceler çocuğu için elinden geleni yapıp öyle karar verir.
doktorlar ılac fırmalarıyla calısıyor tabıkı asıyı onerecekler dıye super otesı bır aydınlık cevap verdı ası karsıtı bır uye demın yukardaÇocuğunuza aşı yaptırmıyorsunuz zararlı olduğunu söylüyorsunuz.Peki o hastalığı kaparsa hastaneye götürmeyecek misiniz?Antibiyotik direnci antiviral direnci bu kadar fazlayken çok ağır ilaçlar kullanacak hatta belki yaş grubuna yasak olan ilaçları bile kullanacak mikrobiyotası tamemen bozulacak
Aşı sağlık alanındaki en büyük kazanımlarından biridir hastalığın yok edilmesi ve hastalanmadan direnç kazanılmasını sağlar.İnsan ömrünün uzaması ve nüfusun artmasındaki en önemli etkenlerdendir.Aşı bulutunun kırılması dünya sağlık örgütüne göre insanlığı bekleyen en önemli tehlikelerden biri
Gidip doktorlara bir sorun sadece litaretürden gördükleri artık görülmeyen vakalar nasıl artmış aşıyla önlenebilen vakalarda kaç kat artmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?