• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocugumun yüzündeki tırnak izleri sebebini cocuktan değil ,öğretmenden duymak istemem sosyetik?

gittiğinde okulu sıcak olsun diye bugün kızımı biraz geç götürdüm ne göreyim gelen çocukları çıkarmış kartopu oynatıyor üşütür hasta olurlar uyarıma bişey olmaz aktivite şeklinde cevap verince de cidden paraladım konunda onun üzerine geldi abarttımmı fazlamı hassasım ben çocukken böyle kar yağdığında annem beni mimkin değil evde tutamazdı gerçi ama anne olunca durum farklılaşıyor işte...

neden okulu değiştirmiyorsun peki? istanbul gibi bi yerde bir sürü seçenek olmalı.

uslubumun sebebı onlara degılde burada kendım gıbı anlatırken sebeb bazı seylerın yapılmaması

hemen yazayım
- öğretmenn numarası bende yok, muhtemelen bendekıde onda yok
-bızden para ıstenecekse halkla ılıskıler ıletısıme gecıyor
-veli iletişim defteri yok
- yemek lıtesını sadece 3 ay alabıldım oda cok ısrarla
-velı toplantısı hıc yapılmadı
-dıger okullarda yapılan uygulamalar burada yok , pijema gunu bılmem ne partısı sonracıma yerlı malı haftası yok, bunlarıad ben rıca ettıgım ıcın yaptılar
-gun ıcınde neler ogrendıklerını bılmıyorum ,kıtap bıttıgınde bıtmıs halını eve gonderıyorlar
- ıngılızce egıtım goruyor ama ne ogrendı nerede kaldı bı fıkrım yok bende cocugu baska bır yonden ogretmeye calısınca sıkıntı cıkıyor
- eve gelen tek kagıt bende Muslamanım ama bana sorulmadı dını egıtım verılıyor hangı duaları tekrar edecegımızı gonderıyorlar asla boyle seyelre takılmam takılmadım hepsı turbanlı .
butun yukarıda yazdıgım seylerı kabul edebılırım ama bır acıklaması olsaydı , tamam dıyıp yapılmaması benım sabrımı cok zorluyor ve sureklı neden neden dıye dusunuyorum. bır korkularımı var dıyorum?

Öğretmenin numarasının olmaması çok enteresan.

İstedin de vermedi mi?

Okul için diğer detaylar okulun niteliğini gösterir seneye vermezsin olur biter.

Türbanlı olduklarını da en başından beri biliyordun. Hepsi birden yeni aynı anda türbana girmedi herhalde.

Dua öğreti olayı da sana bilgi verilmedi mi dönem başında? Ya da sen araştırırken hiç mi duymadın bu konuyu? Çünkü 100 tane okuldan 2 tanesi böyledir. Muhiti de bellidir, gönderen aileler de..

Biz ayda 90 TL gibi bir şey ödüyoruz. Ama dönem başında kırtasiye, temizlik gibi ihtiyaçları biz aldık. Ara ara da ihtiyaçlar için para toplanıyor. Tüm kullanılan şeyler markalı. Okulda öğlen yemeği yiyor ve ikindide de meyve ya da kuruyemiş gibi bir şeyler veriliyor. Bunun dışında velilerin günleri var. Belli günlerde herkesin listesi dahilinde kek, kurabiye, meyve gidiyor sınıfa sınıf mevcudu dahilinde. Biz son derece memnunuz bu düzenlemeden.

sizin okul bayağı ilgiliymiş İstanbuldamı acaba

sizin okul bayağı ilgiliymiş İstanbuldamı acaba

Canım özel okul olsa bu kadar olmaz. Bir bina sadece anaokulu.

Öğretmeninden, müdürüne, yardımcı personele kadar…

O kadar çok etkinlik var ki..

Uçurtma şenlikleri, yarışmalar, oyunlar, aileli yemekler, sınıf içi aile etkinlikleri, anlatamam. Artı öğretmenlerin ilgisi. Kadın yemin ediyorum üşenmiyor sınıfta çektiği resimleri whatsapp a atıyor, gurubumuz var.

Hayır İstanbul değil.

Canım özel okul olsa bu kadar olmaz. Bir bina sadece anaokulu.

Öğretmeninden, müdürüne, yardımcı personele kadar…

O kadar çok etkinlik var ki..

Uçurtma şenlikleri, yarışmalar, oyunlar, aileli yemekler, sınıf içi aile etkinlikleri, anlatamam. Artı öğretmenlerin ilgisi. Kadın yemin ediyorum üşenmiyor sınıfta çektiği resimleri whatsapp a atıyor, gurubumuz var.

Hayır İstanbul değil.

sanırım işini gerçekten severek yapıyor.Helal olsun

bu kadar buldumcuk davranmayın.tek sizin çocuğunuz yok.

ben sadece otistik olduğunu vurgulamanı biraz doğru bulmadım cute.

Nedense ben böyle özel durumu olan çocukların isimlendirilmesini ya da yaptıklarının durumlarından dolayı hoş görülmesini doğru bulmuyorum. Soyutlamak gibi oluyor.
öyle demeyin arkadaşlar bizim sınıftada var ve geçenlerde oyuncakla diğer arkadaşının suratına vurmuş. burun cizilmiş.gözü incinmiş.. kim olsa çocuğunun korunmasını isterr. bu şu demek değil tü kaka o otistik defolsun gitsin.. anlık hareketler bunlar .yapmayın .

sen necisin ya imla kılavuzu musun.. Git edebiyatını kendi çevrende yap.

-de- sonek ise bitişik yazılır
-İçinde, üstünde, elinde, cebinde… gibi anlamları varsa bitişik yazılır.
örnek:
Baban evde mi? (burada bitişik yazıldı; -içinde- manası var)
Sende kaç para var?
Anahtarlar sende mi?

oldu mu

ben sizinle özelden de yazışmak istiyorum aslıda. özel eğitimde öğretmenim ve oçem lerin durumunu merak ediyorum.sizce kaynaştırma eğitimi mi daha iyi yoksa oçemler mi? bize öğretilen özel eğitim daha olumlu sonuç veriyor kısmı çünkü.bir anne olarak sizin fikrinizi almak isterim de yeri burası mı bilmiyorum.
özelden yazışabliriz arkadaşım

:KK23:
gittiğinde okulu sıcak olsun diye bugün kızımı biraz geç götürdüm ne göreyim gelen çocukları çıkarmış kartopu oynatıyor üşütür hasta olurlar uyarıma bişey olmaz aktivite şeklinde cevap verince de cidden paraladım konunda onun üzerine geldi abarttımmı fazlamı hassasım ben çocukken böyle kar yağdığında annem beni mimkin değil evde tutamazdı gerçi ama anne olunca durum farklılaşıyor işte...
yok tatlım ya sende abartmışın biraz sanki :D bırak biraz çıksın bir sonraki senelerde kar görebileceği bile meçhulken bırak oynasın senin gibi oda anlatsın kartopus oynardık diye hem bağşıklığı gelişir korkma hiç bişeycik olmaz inşallah :)

cute bu konu da yanındayım canım.Kendine iiiiiiiiiiiiiiiiii bakkkkkkkkkkkkk öptümmmmmmmmmmmmmm

Back