Bu duruma ciddi anlamda çözüm bulamadım ..
Görüşmeyeyim diyorum olmuyor ..
Azarlıyayım diyorum bir şekilde duymamazlığa vuruluyorum ..
Olmuyoooorrrr

İnsanlar ben çoçuğumun üstüne düştükçe Çocuğumun üstünde birşeyler denemek istiyorlar ben istemedikçe anlamsız ısrarcı tavırlarının önüne gecemiyorım ..
Sert duruyorum tavrımı koyuyorum uzak duruyorum nafileee ..
Biliyorum bebeğim doğduğunda kimse dokunsun istemiyordum ..
Herkes yanlış tutuyor benim gibi kimse bakamaz diye birisi sevmek istediğinde bile başında bekliyordum kabul ediyorum ..
İlk zamanlar onu korumalıyım düşüncesiyle ..
Lohusalık bunalımıyla kimseye vermedim sevmek istediklerinde izin vermediğim oldu sigara içtiklerinde ellerini yıkamalarını istedim tamam kabul biraz pinpirikli davrandım ..
Hemen asıl konuya döneyim bebeğim 8 buçuk aylık ve ben bugüne kadar bebeğime sağlıksız hiç birşey yedirmemek için elimden geleni yaptım ..
Dışarı çıkacağımda akşamdan gündüz için evde kavonoz mama yaptım yoğurtu kendim mayaladım peynirini evde tuzsuz kendim yaptım ..
Bebeğimin ileride daha sağlıklı yaşaması için bu Yaptıklarım ilk anne sütü olduğu gibi 2 yaş içerisinde yedikleride bebeğimizin ilerideki yaşamını ve damak tadını belirlediğini düşünüyorum ..
Fikirlerime kabul etmeyen olabilir ..
Ama herkes kendinden sorumlu saygı duymak zorunda diye düşünüyorum .
Ama bana saygı duyulmuyor ..
Yanımdayken tepki gösterdiğim insanlar benim ufacık bir boşluğumda bebeğimin ağzına ısrarla yapmamasını söylediğim halde birşeyler tıkıştırıyor ..
Son olayda şöyle oldu ..
Amcam yengemin doğum günü olduğu için pasta bıraktı Ben bilmiyordum 15 dakika sonra gelicez süpriz olsun dedi biz gelirken çaldırırım dedi ..
Okey herşey tamam herşeyi hazırladım .
Mum üflendi pasta kesildi herkes akşam çayına bana geldi ..
Servisi yaptım bir kişinin çatalı eksikti mutfağa gittim çayıda dolduruyım dedim bebeğimde yengemin elindeydi ..
Ablamın sözlerini duyarak geldim abimde birşeyler söyleniyordu yengeme alla alla noluyor dedim içeri girdim ..
Yengem bebeğime pastanın yarısını yedirmiş Abim yengeme kelebek çok dikkat ediyor gram şeker tuz yemesin diye gözünden sakınıyor yaptığın hiç hoş değil diyor ablam kaç kez uyardı kız seni hoş değil yaptığın diyor kucağından aldı çocuğumu ablam ..
Yengem de pişkin pişkin bakıp ya böyle yedirirler diye gülüyor ...
Doğum günü diye bişey demedim ama hırsımdan ölicem artık ..
Sofraya otururken herkese söylüyorum benim dışımda kimse bişey yedirmeye çalışmasın diye ama nafile tam tersini söylemişim gibi davranıyorlar ..
Gecende halam bize kahvaltı ya geldi yumurtanın beyazını yedirmeye çalışıyor yasak 1 yaşına kadar diyorum Dinlemiyor ..
Ne yapıcağımı şaşırdım gerçekten ..
Neden yani görüşmemeyi denedim bir şekilde bana geliyorlar anneme gittiğimde orda oluyorlar bir şekilde yanyana geliyoruz hepsiyle ve bu tavır hep böyle azarladığımda oldu ama dinlemiyorlar ..
Abim akşamında aradı gün değerlendirmesi yaptık biraz morelimin çok bozulduğunu anlamış olucakki birdahakine rahatsızlandı çocuk pasta yedirdiğin için diyelim dedi ..
Ama ne dediysem olmuyor herkes böyle artık usandım ve korumaya çalışmaktan Yoruldum bana bir akıl verin ben napayımmm ..