çocuğumu kreşten almak zorunda kaldım şimdi kafam karışık..

Zamanım gerçekten dar. O yüzden mecburum Eltime. Ona da soylicez kres zamanı gelince vericez diye ve o sürede yavaş yavaş irdeleyerek kres aricaz. Ben aslında oğlumu bol bol sevsinler güzel beslesinler ve güvende hissettirsinler istiyorum sadece. İnanın biseyler öğretilsin eğitilsin beklentim yok. O mutlu olsun yeter bana

Kreş işi bugün itibariyle bitti inş. Eltime sırf iyilik olsun diye değil de tanıdık bildik güzel bakar diye vericem. Haber izley izleye etrafima bakış açım değişti artık zamanla duruma göre kres aramayı düşünüyorum

Oğlumun kreşinde de öğretmen çocukları var ama başka sınıfta idi

Ona rağmen X sıkılsa annesi orda diyorlar

Kız okula başladı da rahatladılar

ben oglumu 8 aydir gonderiyorum sadece birkez arkadasi ittirmis ogretmenin arkasi donukmus mudahale edememis ve oglum krese cok severek gidiyir
o Kreş sikintili baska Kreş arastirin Kreş ortamini arar oglunuz eltinize birakmayin icine kapanabilir

Ben olsam bi bakıcı tutar annemden yanında durmasını isterdim. Hiç olmadı sık sık kontrol edebilir
Annemin evi çok uzak malesef böyle bir imkan yok
Dediklerinizin hepsine katılıyorum
Çocuğunuz artık kreş çağında. Eltinizin bakması onun sosyalliğini kısıtlamanız demek. Kesinlikle başka bir kreşe göndermenizi tavsiye ediyorum ben.
Ahh bulabilsem keşke zamanım da dar. Ve bu kresten eminim güya! Bundan once gezdiklerimiz çok daha berbattı. Resmen ticaterci olmuşlar. Allah ıslah etsin
Bence bir süre eltinizde kalabilir.En azından yaşadıklarını biraz unutsun.
Sizde bu sürede gönlünüze göre kreş bulursunuz.
Biz de bu yönde karar aldık aynen
Başka bir kreşe verin bence.

Eltine asla verme akrabayla iş olmaz...

Umursamazlik diz boyu desenize.
Isabet olmus yollarınizi ayırmanız. Çok ilgisizler belliki.
Hakkınızda hayırlısı olsun

Oglum 33 aylik kiyip veremedim cok kucukler daha 20 cocuk bir arada bi ogretmen var baslarinda guvenemedim bu sene baslaticam 3 yasinda sende oyle yapabilirsin

Kusura bakma Can'ım ama orası hiç de iyi bir kreş değil. İyi bir kreşte bu kadar vukuat olur mu hiç? Ben olsam dava ederdim. Çocuktur bir düşer iki düşer ama her gün basına birşey gelir mi hiç o kadar eğitimli öğretmenlerin yanında ?

şikayet edin gerekli yerlere.. ay ben burdan hırslandım yeminle..
sosyal medyada da duyurun yakın çevrenizde olanlar da göndermesin oraya herkes nasıl bir yer olduğunu bilsin..
Kesinlikle ben olsam Allah korusun valla rezil ederdim o kreşi. Yazık değil mi minicik çocuğa yahu ?

Aynı kreşe niye gönderiyorsun. Belli ki yönetimsel sorunlar var. Böyle bir insanı calistiriyorlar. Bir de 2 yaş çocuğu nasıl senin yavrunu kanatacak kadar ısıriyor anlamış değilim.

Başka kreşe gönder. Eltine de gidip kontrol etmesi görevini ver. Yani sabah çocuğu eltine bırak o onu zamanı gelince kreşe götürsun. Öğleden sonra alsın akşam da işten çıkınca siz eltiden alın. Hem eltiye hem de kreşe para vermen gerekecek. Ama en azından güvendiğin biri takipte kalır.
Sanki kreşte ki problem siz yeterince öğretmenleri veya yönetimi sikistiramadiginiz icon olmuş gibi. Yani sizikreş hep bir şekilde problem olmadığına ikna etmiş.

Bir yaşıma daha girdim.
Bu ne duyarsızlık? Böyle kreş mi olur?
1 değil 2 değil. Vukuatın ardı arkası kesilmemiş siz hala inatla çocuğunuzu oraya yollamışsınız.
O nasıl bir çocukmuş ki kopartırcasına ısırmış???
Gider o kreşi başlarına yıkarım onların.
Yeni bir kreş araştırın.
Eltiniz neden ben büyüttüm diyecek anlamadım parasıyla değil mi sonuçta.

Geçmiş olsun. Nasıl kreş bu yahu
Isırılmak, kol kırılması falan. Çok fazla biletutmuşsunuz.
Büyük kızım iki yaşına girdi. Küçük ama bende verdim anaokuluna. 4 aylık kızımla ilgilenemiyorum, hemde oynasın,öğrensin dedim.
Her sınıfın ögretmenleri ayrı . Yaş grubuna göre ayrılması lazım. Üstelik daha altları bezleniyor. İyice araştırıp vermek lazım.
Akrabaya baktırmayı bende tavsiye etmem. Hem çocuk evde tüm gün sıkılır hemde sosyalleşemez.
Okul araştırmaya devam. Yılmak yok. Onlar bize emanet melekler

işte o da olmaz.. kreşler çok uzak bölge de eltimin bir de otobüsle gidip gelmesi gerek. evleri kentsel dönüşümün olduğu bir yerde hayal edin diye söyledim. kreş falan bir tane bile yok. ewt beni ikna ettiler.. benim yanımda da olsa bazı kazalar olabilir dedim böyle böyle büyüyecek dedim ama bu son kötü oldu. çocuğun koluna baktıkça acaba bir köpek falan mı ısırdı diyorum.. o derece işte. neyse bugün eltimle başladık Rabbim pişman etmesin inş.

yolladığım kreş sözde çok ilgili her sınıfta 1 öğretmen 2 stajyer , alt açması farklı kişilerce yapılan meblağ yüksek tutarda ödenen bir kreş.. anladım ki hiçbirine güveni tam tutmamak gerek.

parasıyla tabi.. bugün başladık artık hayırlısı..

ewt arkadaşlar bugün eltime verdik oğlumu.. benim için eğitim arka sırada.. oğlumu bol bol sevsinler. bol bol gülmesini sağlasınlar. karnı doysun bunlar yeterli bana. zaten 2,5 yaşında çocuk. renkleri de bilmesin, sayıları da bilmesin, ingilizcesi olmasın.
ha ben de kendine dedim arkamdan bişey deme ben de demeyim. biri de birşey derse kulaklarımızı tıkayalım. tamam dedi.
çocuğu parka götürebilir miyim diye sordu misal. bu bana ince bir davranış gibi geldi açıkçası hoşuma da gitti. bakalım Allah pişman etmesin inş.. gelimeler olursa yazarım ben..

yalnız kreşten hırsımı alamadım ya. eşimle gidip saydırsam mı napsam?? en azından başka çocukları korumuş oluruz bir miktar.

Kamerayla izleme şansınız olan kreşler de var. Hatta sayısı bi hayli fazla. Az kişili kameralı bi kreş denebilirseniz aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…