çocuğumu kreşten almak zorunda kaldım şimdi kafam karışık..

var da karar da verdik hatta. eşimin iş arkadaşı önerdi. sonra kendi arkadaşımla konuştum. berbat orası pislik yuvası gibi çok zouldu dedi. sonra kendi çocuğunun kreşini övüp anlattı. bir de onu göreyim dedim. başka arkadaş ben ordan aldım çocuğumu asla oranın önünden geçmem diyor gel de karar ver..

reklamı, havası bol olan kreşlerden ziyade özverili olanları tercih edin.
ben artık çocuklardan tecrübemle para para diye bakan kreş sahiplerini anlayabiliyorum.
ticaret için çocukları kullananlardan Allah sorsun hesabını.
bir başka çocuğun annesinin okulda öğretmen olması çok yanlış.
her çocuk anne ister.
hem kendi çocuğu gibi görebilecek merhametde insan ççok fazla değil.

nihayetinde elti ya. illa eğitimli olmasına gerek yok. kastetiğim şey lisans eğitimi filan değil. karakter yani.

sizin adınıza sevindim... bize de olanlar söyleniyor aslında ama artık zıvanadan çıktıklarını düşünüyorum. bir de seneye o çikolata olayını yaşayan öğretmen de olacak tabi kendi evladı da olacak aynı grupta endişeliyim çok.
eltimle de bir süre düşünüyorum aslında. kendisine de bunu söyleyeceğim. hani konuşmayı başarabildiği zaman kendini ifade edebildiği zaman kreş olacak diye belirtmek istiyorum.

çalışan anne olmak cidden zormuş..

Çocuğunuz artık kreş çağında. Eltinizin bakması onun sosyalliğini kısıtlamanız demek. Kesinlikle başka bir kreşe göndermenizi tavsiye ediyorum ben.

1.kreste alin cocugunuzu yasi kres icin.uygu değil 4-5 yasa kadar kres uygun degil

2.eltinizi tanirken sirf ona iyilik olsun diye cocugunuzu baktirmayin verdiginiz parayi unutur. bu tarz insanlara net olunur . iyilik yapmaniza gerek yok

3.iyi vicdanli sevecen guvenilir bir insan bulun cocugunuzu ona emanet edin . kendi evinizd baktirin .

işte sizin gibi diyorlar kreşin birine gidiyorum tamam diyorum başka bir arkadaş berbat orası başımıza şu geldi diyor.. napacağımı şaştım kaldım
sasack.bi sey yok canim .
iyi bir bakici ara bul . 4 yasinda gider krese bi sey kaybetmez cocugun suan guvenli baglanma.zamaninda sosyallesme cok onemli degil onun icin umursamaz bile.

sorun kreste degil bikac tane sorunlu coocukta sanki,
koparacasiya siiran cocouk hic duymamistim dogrusu. yada boyle sorunlu ogretmen.
bence baska kres deneyin, cocoukalr alisiyolar hemen, bikac gun eskisini sorar sonra unutur, in iyi biyer rastlar.
eltiye baktirma konusuna son derece karsiyim, zira ailelerle yuz goz olunmamasi gerektigini cok guzel ogrendim.
hem cocouk artik 2 yasini gecmis daha profesyonel bakima ihtiyaci var, aktivitelere, diger coocukalrla oynamaya falan.
eltin bunlarin ne kadarini yapabilecek.
baska kres arastir ve dene, riske girmen gerekecek belki ama oglunun cok sevdigi bir yer denk gelir ins.

o kreşten almakla çok iyi yapmışsınız. akrabayla da olmaz.başka bir kreş bakmanız en uygunu.insanların beklentileri farklı olduğu için birinin beğendiği yeri bir başkası beğenmiyor.kendiniz kreşleri dolaşın ve içinize sinen bir yere başlatın.

bence de oturup keyiflerine bakiyor olabilirler.

evt yada iyi bir bakcii bulup evde baktirabilirsin.
boylesinin rastlamasida zor ama olabilir.

Çok haklısınız zor gerçekten calışan anne olmak.
Bende konuşup kendini ifade edebildiği donemde baslatmıştım kizımı okula,o konuda gayet haklısınız zira herşeyi anlatıyordu bana ne oldu ne bitti okulda.
Birde yaz geliyor zaten park,bahçe güzel değerlendirilebilir,eltiniz bu anlamda zorlanmaz tabi çocugunuzda,kişa doğru tekrar değerlendirirsiniz durumu.
Peki bu oğretmenin davranışını okul yonetimine bildirdiniz mi? Yani uyarılması gerekiyor sanki,sonuçta çocuklar bizden cok daha duyarlı,etkileniyorlardır eminim.

Belki yok artık diyeceksiniz ama bugun eşim almaya gitti çocuk alnını çarpmis şişmiş. Biz bu ayı geçirelim zaten gerekeni söyledik hem de karar veririz demiştik ama bugun son oldu. Söyledik Müdüre de o öğretmeni. Ona bir çözüm buluruz demekle yetinmis. Bizim agzimiz yandı diğerlerine de bişey olmaz inş. Eline karar verdik şimdilik. En azından kres arastirana kadar. Uyum sorunu Yaşamaz zira bildiği yer. Hergün bir kres denesek çocuk sıkıntı yaşar. O yüzden içimize en com sineni bulana kadar kres askıda

evt yada iyi bir bakcii bulup evde baktirabilirsin.
boylesinin rastlamasida zor ama olabilir.
İşte öz cocuguna dahi eziyet eden görünce laf söz olsa bile eli diyoruz şimdilik. İçimize sinen bir kres bulunca krese vericez. Bir de çocuğum az daha büyümüş olur dedik

Şimdi zamanimiz dar o yüzden Eltime verip sindire sindire kres aramaya karar verdik. Ondan sonra da çocuk anlatır derdini Allah'ın izniyle inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…