• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuğumu kreşten almak zorunda kaldım şimdi kafam karışık..

Sayıları renkleri vs bilmesin ilahi dinlesin3 kişi ilgisinden şımarsın...

İyi kötü deneyimlerini yaz lütfen bikac ay sonra

kesinlikle yazıcam.
ilahi dinlemesin beni çok mutlu etti.. zaten benim dini görüşüme de uygun . o konu da sıkıntı yok.
3 kişinin şımartması ewt iyi değil. onu düzenleriz zaten.
ben ve kardeşlerim ilkokula gidene kadar sayı , renk bilmiyorduk .üçümüzden çok güzel üniversitelerden mezun olduk. özellikle kardeşlerim derceli okullardan mezun oldular onda da sıkıntı yok.
ve kreş öğretmeninin dediklerinden sonra çocuklaraın kreşteki halleri beni çok incitti.
bir de şu var bir arkadaşım çocuğumu ora hırpaladı diyor diğeri güzel diyor. diğeri onun önünden bile geçilmez derken bir diğeri harika diyor. belki beklentilere göre değişir beğenmeler ama anladığım kadarıyla kreş yaşı kesinlikle bezden sonra olmalıymış. konuşma işinden sonra olmalıymış..
inş oğlum mutlu olur bol bol sevilir.

Allah yardımcınız olsun..ben olsam eltiniz. Değil'de evinizin çevresinde mutlaka güvenilir bilgili biri vardır bakabilecek.ne olursa olsun kendi evinizde baktırın.kimseye güvenip evine bırakmayın.hem çocugunuz evinde oyuncaklarıyla olmaktan daha mutlu olacak ve düzeni bozulmayacaktır.

Sürekli canlı yayın yapan kreşler var. Araştırın isterseniz.
Ayrıca bir annenin ogretmenligini yaptığı grupta kendi çocuğu olamaz. Bu etik değil.

Elbette bazı ufak kazalar olabilir ancak gözleri kulakları açık olsaydı bu kazalar en aza indirilirdi.

Çocuk bu şekilde şiddete alışır. Olur mu öyle şey, devamlı isirilan bir çocuk.

Komşum da aynı sıkıntıları yaşamıştı bakicisiyla. O arada bulamadı kimseyi. Bir haftalık destek olabileceğimi söylemiştim. Aynı yaşlarda evladım da vardı evde.

Nefes bile almıyordum ikisini takip edeceğim diye. Emanetti sonuçta.
Üstelik bunlar ticaretini yapıyor, para kazanıyor. Daha özenli olmalılar.

Yaptığı işe inanmayan insanların arasında elbet telef olur, kreşin kendisinde de iş yokmuş zaten

ewt üstelik ciddi alanında marka bir kreş burda.. üst düzey birçok kişinin çocuğunu yolladığı kreş.. çok araştırarak yolladım. demek ki tecrübe edilmeden araştırmayla bir yere kadar oluyormuş..
ben yanlış yaptım desem sadece güvenmekle yaptım yanlışı derim.. inş tüm çocukların adına mutlu olabilecek şeyler olur.. çocuklar çok kıymetli çok...

Elti gemisi yürümez ben onu bilirim ve buraya not düşüyorum canım, ille evde bakılsın dersen bakıcı daha iyiama vermişsin zaten konu kapanmış

zaten benim de tedirgin olduğum nokta o..
aramda problem olur mu diye?? iyiyken kötü olur mu diye.. aslında oğluma en iyi bakacak annem de o da oralı olmadı zor geliyor.. haklı da olabilir 3 çocuk büyüttü kadıncağız ve yoruldu.. ne deyim Allah pişman etmesin inş.. yazıcam ama iyi ya da kötü ..
ama inş iyi olur..

Sürekli canlı yayın yapan kreşler var. Araştırın isterseniz.
Ayrıca bir annenin ogretmenligini yaptığı grupta kendi çocuğu olamaz. Bu etik değil.

Elbette bazı ufak kazalar olabilir ancak gözleri kulakları açık olsaydı bu kazalar en aza indirilirdi.

Çocuk bu şekilde şiddete alışır. Olur mu öyle şey, devamlı isirilan bir çocuk.

Komşum da aynı sıkıntıları yaşamıştı bakicisiyla. O arada bulamadı kimseyi. Bir haftalık destek olabileceğimi söylemiştim. Aynı yaşlarda evladım da vardı evde.

Nefes bile almıyordum ikisini takip edeceğim diye. Emanetti sonuçta.
Üstelik bunlar ticaretini yapıyor, para kazanıyor. Daha özenli olmalılar.

o görüntülü yasaklandı iş güvenliği yasasına göre.. o yüzden başladık bir yola.. ha olmadı zaten yine kreş yolları gözükecek ama ben ileriki bir yaşa kadar asla düşünmüyorum..

ben bilerek tanıdık aradım ya.. tanımadığıma hiç güvenemezdim ki.. şimdi bile sürekli arıyorum..
bakın ben bakıcımı tanımadan tuttum ama çevresindeki herkes biz bile çocuğumuzu yeri geldi dövdük o kıyamaz dedi hakikaten çok ilgili 3 ay oldu evine götürüyorum üstelik sabahları oğlumu ,kendi oğlu gibi bakıyor kıskanıyorum bazen ama en azından güzel bakıyor diyorum ....bir iki takip edersiniz gözünüzü üstünde tutarsınız çaktırmadan komşularınıza da dersiniz inanın alışırsınız ve bence en sağlıklısı ..

zaten benim de tedirgin olduğum nokta o..
aramda problem olur mu diye?? iyiyken kötü olur mu diye.. aslında oğluma en iyi bakacak annem de o da oralı olmadı zor geliyor.. haklı da olabilir 3 çocuk büyüttü kadıncağız ve yoruldu.. ne deyim Allah pişman etmesin inş.. yazıcam ama iyi ya da kötü ..
ama inş iyi olur..

Eşimi ve kaynımı anneanneleri büyütmüş, güzelde bakmış, eşim 30 kaynim 35 yaşında şu an, geçen sene, annesi kaynanamı arıyor e gelin bizi köyden alın, kaynanamda diyor ki annem dizim kötü fizik tedaviye gidiyorum bu hafta gelemeyiz sen misin diyen, vay çocuklarına ben baktım ben bakmasam nasıl emekli olacaktın diye bi dolu laf saymış, anne kızına diyo bunları, kıssadan hisseyi sen al

bakın ben bakıcımı tanımadan tuttum ama çevresindeki herkes biz bile çocuğumuzu yeri geldi dövdük o kıyamaz dedi hakikaten çok ilgili 3 ay oldu evine götürüyorum üstelik sabahları oğlumu ,kendi oğlu gibi bakıyor kıskanıyorum bazen ama en azından güzel bakıyor diyorum ....bir iki takip edersiniz gözünüzü üstünde tutarsınız çaktırmadan komşularınıza da dersiniz inanın alışırsınız ve bence en sağlıklısı ..

sizin adınıza çok sevindim böyle devam eder inş. biz de bir yola girdik bakalım Allah pişman ettirmez inş..
daha farklı bir gelişme olursa yazıcam yine.. şimdilik kafamıza en çok bu yol yattı.

o görüntülü yasaklandı iş güvenliği yasasına göre.. o yüzden başladık bir yola.. ha olmadı zaten yine kreş yolları gözükecek ama ben ileriki bir yaşa kadar asla düşünmüyorum..

Iş güvenliği korunurken can güvenliği ne olacak ? Bu haberi bilmiyordum, üzüldüm.

O zaman baştan net konuşun. Arada fotoğraf , video istediğinizi, ozlediginizi , bazen evham yapıp soru sorduğumda anlayışla karşılaması gerektiğini şartlayin.
Ve işte diğer istekleriniz. Yedirecekleri, asla yedirmeyecekleri v.s

Eşimi ve kaynımı anneanneleri büyütmüş, güzelde bakmış, eşim 30 kaynim 35 yaşında şu an, geçen sene, annesi kaynanamı arıyor e gelin bizi köyden alın, kaynanamda diyor ki annem dizim kötü fizik tedaviye gidiyorum bu hafta gelemeyiz sen misin diyen, vay çocuklarına ben baktım ben bakmasam nasıl emekli olacaktın diye bi dolu laf saymış, anne kızına diyo bunları, kıssadan hisseyi sen al

işte benim de tedirginliğim bu yönde.. ama sanırım susmam bu konuda.. zira az ya da çok bir karşılığını alacak.. bir de ben kırılganım ama bu konuda kendime oğlunu için her sözüne hazırlıklı ol diyorum.. bakalım 2. gün daha net bişey de yok..
hayır ikinciyi doğurup evim de oturucam sonunda :D

sizin adınıza çok sevindim böyle devam eder inş. biz de bir yola girdik bakalım Allah pişman ettirmez inş..
daha farklı bir gelişme olursa yazıcam yine.. şimdilik kafamıza en çok bu yol yattı.
inşaallah sizin içinde hayırlısı olur ama elti gemisi yürümez siz para verdiğiniz halde bir süre sonra sıkıntı yaşayabilirsiniz,inşaallah yaşamazsınız.

işte benim de tedirginliğim bu yönde.. ama sanırım susmam bu konuda.. zira az ya da çok bir karşılığını alacak.. bir de ben kırılganım ama bu konuda kendime oğlunu için her sözüne hazırlıklı ol diyorum.. bakalım 2. gün daha net bişey de yok..
hayır ikinciyi doğurup evim de oturucam sonunda :KK70:

İşte olay susup susmamak degil ki iyi anlaşırken kötülük girmesi

inşaallah sizin içinde hayırlısı olur ama elti gemisi yürümez siz para verdiğiniz halde bir süre sonra sıkıntı yaşayabilirsiniz,inşaallah yaşamazsınız.
ben de elti sini iyi bir seçenek görmemiştim.
yazdıkları neticesinde.
kaldı ki kimse melek değil.
ummadığın anda neler çıkıyor karşınaç.
ben bakıcıma bakım konusunda itimat ediyorum Allah bozmasın.
illa her bakıcı kötü canavar ruhlu değil elbette.
her yakınımız da melek değil.
aksi durumlar da doğru tabi.
her yerde iyi de var kötü de.
inş.konu sahibi eltisi ile yürütür gemisini.
o yavrucak rahat eder birazcık:))

ha ha bana halamı hatırlattın, bize babannem baktı, halam da yardım etti ara ara, ama kesinlikle herhangi bir bakımımızı üstlenmedi, kendisi benden tembel biri.

o bile hala diyor size biz baktık da adam oldunuz diye...

Back
X