- 22 Nisan 2023
- 413
- 351
- 37
Önceleride ağlıyordu evliyken de sorumluluk bendeydi baba olarak ilgi sıfır söyleye söyleye babalık görevi yapıyordu hala aynı.Zihninizin çok dolu olduğu bir süreç ise bu, çocuğunuza odaklanamıyor olabilirsiniz. Çocukların kendileri küçük ama duyguları çok büyük. Olaylara bizim baktığımız yerden bakamıyorlar maalesef. Babanın uzaklaştığının farkındaysa ondan size çok tutunmuş olabilir. (Daha öncesinde sürekli ağlamadığını farzederek konuşuyorum.)
Çocuğunuz bir süre kalsın babasında ama sürekli iletişim halinde olun çocukla, o kopukluğu çok fazla sezdirmemeye çalışın derim ben. Bir de evet, kesinlikle babasıyla konuşmalı ve hem kendiniz hem çocuğunuz için bir uzmandan destek almalısınız.
Yoruluyor ağlıyor acıkıyor ağlıyor özlüyor ağlıyor gezdiriyorum eğleniyor parkta mutlu eve giriyor 5 dk sonra huysuzluk yapıyor ağlıyor sürekli aynı
Çocuk var barışın şans ver diyorlar düşünüyorum çocuk için yok oluru yok çocuk aynı evde mutlu olacak diye mutsuz olamam diyorum zihnim yorgun.
İş çıkışı babaannesinden alıp geliyorum öpüyorum seviyorum ilgileniyorum yürümek isterse geziyoruz akşam. Ama babası pazar günü aklına gelirse çocuğu alıyor (annesi söylüyor ondan)
Sürekli yan yana gelince çocuk evli mi ayrı mı kafası karışıyor diyorlar. Neyi nasıl yapacağımı bende şaşırdım