- 13 Eylül 2015
- 21.786
- 68.472
Ahhhahhhahhhh ciddimisin Ergensin demişmiydimSizi şikayet ettim hanımefendi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahhhahhhahhhh ciddimisin Ergensin demişmiydimSizi şikayet ettim hanımefendi.
Evet Mune etiketliyim. Tutup bana ahlaksız yakıştırmalar yapamaz. Haddinizi bilin. Fikir beyan edebilir istediği kadar zıt görüş bildirebilir.aa burasi herkese acik bir platform.istedigini yazar madem siz yazdiniz adalet herkese lazim dimi:)
Siz beni aptal olmakla algisizlikla suclarken durum farkli mi? Yada bu kadini berbat bir anne olmak ile suclarken?Evet Mune etiketliyim. Tutup bana ahlaksız yakıştırmalar yapamaz. Haddinizi bilin. Fikir beyan edebilir istediği kadar zıt görüş bildirebilir.
Bakın demedi çünkü denecek durumunuz yok. Aynı şeyi savunuyoruz diğer üye sizin hasta olduğunuzu çocuğunuza bakım veremeyecek durumda olduğunuzu söyledi. Bende bu durumdaki kişi çocuk bakamaz velayetide düşer konu sahibinin böyle bir durumu yok dedimKeşke babasını babalıktan silseydim baba hanesi adı boş kalsaydı…
Ve evet inşallah bende bencil olmayı öğrenirim.
E gittim işte bugün 15 dk dinledi ilacı yazdı gönderdi tekrar gel dedi gülüyorum her şeyi dizilerdeki gibi bekliyor insan. :)
Diploma sahibi olan insan bile sen düzelmezsin velayeti ver babasına demedi. Siz ne cüretle böyle yazabilirsiniz.
Ergenlik ne zaman ahlaksızlık oldu Aaahhhahhhahhh yaa catlarım Kız sen ara sıra ugrasana yaa vallahı gecemin neşesi oldun aaahhhahhhhEvet Mune etiketliyim. Tutup bana ahlaksız yakıştırmalar yapamaz. Haddinizi bilin. Fikir beyan edebilir istediği kadar zıt görüş bildirebilir.
Çocuğa da açıklama yapmadı mı? Annenle baban boşansa da yine annen baban. Ayrıyken daha mutlular ve seni hala seviyorlar falan fistan. Tam doğru cümleleri bilmiyorum ama buna benzer cümle kuruyorlar diye düşünmüştüm.Çocuğu psikoloğa götürdüm 8 seans gitti. Psikolog çocukta sorun görmedi!
Boşandığımızı babası ile ayrı ayrı konuşup anlattık uygun cümlelerle.
Olur mu olur canım, ne var kı bunda:)Terbiyesiz.
Ben size nerede aptal demişim buyrun gösterin? 5 gün çocuğunu aramaması benim için berbat annelik örneği evet çünkü konu bu.Siz beni aptal olmakla algisizlikla suclarken durum farkli mi? Yada bu kadini berbat bir anne olmak ile suclarken?
Bu arada senin dediginide tasvip etmiyorum onaylamiyorum.ama kendiside ustu kapali imalar yapiyor siz gibi ve adaleti sadece kendine istiyor...Olur mu olur canım, ne var kı bunda:)
Çocukla tek kaldı psikologÇocuğa da açıklama yapmadı mı? Annenle baban boşansa da yine annen baban. Ayrıyken daha mutlular ve seni hala seviyorlar falan fistan. Tam doğru cümleleri bilmiyorum ama buna benzer cümle kuruyorlar diye düşünmüştüm.
Eskisinin yenisi misin yazdınız bana bu yaşınızda yazdığınızın nereye gittiğini bilmiyosanız sizin sorununuz.Ergenlik ne zaman ahlaksızlık oldu Aaahhhahhhahhh yaa catlarım Kız sen ara sıra ugrasana yaa vallahı gecemin neşesi oldun aaahhhahhhh
Bir çocuğun babasını görmek istemesi, annesiyle babasının yan yana olmasını istemesi kadar doğal bir durum yok. Ben size söyleyeyim siz artık yetişkinsiniz. Bir şekilde ayaklarınızın üzerinde duruyorsunuz ve en önemlisi bir annesiniz. Çocuğunuz ayrı olduğunuz için çok etkileniyordur. Eminim rüyasında bile bununla alakalı rüyalar görüyordur. Çocukluk anılarımı çok net hatırlayan biri olarak buna eminim. Bırakın istediği zaman babasına gitsin. Siz eski eşinize tahammül edemiyorsunuz diye kızınızı da göndermek istemiyorsunuz ama o onun babası. Çocuğunuzla empati kurmalısınız. Hatta babasında bir süre kalsın sizde yapabiliyorsanız ufak bir tatil yapın. Yeni kıyafetler alın. Saçınızı başınızı yapın. Bir psikologdan destek alın ki bu asla kötü bir şey değil. Hatta çocuğunuza da aldırın. Sonra da kendinize bir program hazırlayın. Beraber kızınızla haftasonları etkinlikler yapın. Her hafta sonu bir yere gidin. Keşfetmesine öğrenmesine destek olun. Kurslara yazdırın. Emin olun hem kendinizle hem çocuğunuzla güzel zamanlar geçirince hepsi geçecek. Kendinize iyi bakın. Bu hissiyat çok normal çünkü bunaldınız. Ama ne olursa olsun canınız kanınız bunu da biliyorsunuz. Tükendiğinizde babasına yollayın bu kötü bir şey değilBoşanalı 1 sene oldu. Çocuğuma da düşkünüm çok seviyorum her anne gibi. Çalışıyorum aklım onda kalıyor kim bakıyorsa gün içinde 2-3 defa arayıp konuşuyorum. Ama son zamanlar psikolojik galiba, bunaltıyor görmek istemiyorum bana bağımlı gibi yaşıyor. Her şeye ağlıyor gerekli gereksiz her şey ama!
Babasını özlüyor babamı istiyorum diyor az görüyor yoğun çalışıyor ki zaten akşam vakti olunca yorgunum diye söyleniyor ilgilenmek istemiyor babası.
Bizi yan yana görmek istiyor o yüzden böyle davranıyor diye üzülüyorum yan yana geliyordum babası ile. Ama bana iyi gelmiyordu acayip geriyor sinirim bozuluyor tartışıyoruz. Artık yan yana gelmiyoruz bana iyi gelmiyor çocukta haliyle farkında tepki gösteriyor 5 yaşında ve 1 senedir sürekli ben ilgilendiğimden yoruldum bunaldım galiba. Çocuğum da çok akıllı ağlayarak kendi istediğini yaptırmak istiyor yapmıyorum öfkeleniyor.
Baaannesine bıraktım bu hafta babasını görsün akşamları doysun! Babası da sorumluluk almayı öğrenir inşallah. Ve bu sürede hiç aramadım çocuğu. Böyle duygular oldu mu sizde normal mi? Kötü anne mi oluyorum (
Bu ustu kapali imaniz nedir? Hanim efendide ayni sekilde soru formatinda imada bulunmus.Ya hanım efendi sizin algılama sorununuz mu var
Senin bütün yorumların niye böyle itici ya millete sataşmak için mi geldin neErgenlik gecmedi mi canım :)) Ayaklarını da yere vurdun mu yazarkenAhhhahhhahh şimdiki ergenler neden büyümüyor ya:)
Aaa ona mı bozuldun sen, e olur canım, ne munasebet, sen bosanmıs adamla evlenenlere ahlaksız mı dedin Aaaa cok ayıp:))Eskisinin yenisi misin yazdınız bana bu yaşınızda yazdığınızın nereye gittiğini bilmiyosanız sizin sorununuz.
Neden, uzman edalarınız mı bozuldu:)) Gayette yerinde bir soruSenin bütün yorumların niye böyle itici ya millete sataşmak için mi geldin ne
Evet bende size sorayım evli bir kadınsınız sanırım bi adamın yenisi misiniz diye? Kaldıki ben size cevap verdim sizin yazınıza istinaden. Bu terbiyesizlikten başka bi şey değilBu ustu kapali imaniz nedir? Hanim efendide ayni sekilde soru formatinda imada bulunmus.
Sizinkide benim nezlimde terbiyesizlikten baska birsey degil..sizin alginizda bir sorun mu var ne demek?Evet bende size sorayım evli bir kadınsınız sanırım bi adamın yenisi misiniz diye? Kaldıki ben size cevap verdim sizin yazınıza istinaden. Bu terbiyesizlikten başka bi şey değil
Ya valla delireceğim göndermek istemediğimi nereden çıkardınız kafamı duvarlara vuracağım artık.Bir çocuğun babasını görmek istemesi, annesiyle babasının yan yana olmasını istemesi kadar doğal bir durum yok. Ben size söyleyeyim siz artık yetişkinsiniz. Bir şekilde ayaklarınızın üzerinde duruyorsunuz ve en önemlisi bir annesiniz. Çocuğunuz ayrı olduğunuz için çok etkileniyordur. Eminim rüyasında bile bununla alakalı rüyalar görüyordur. Çocukluk anılarımı çok net hatırlayan biri olarak buna eminim. Bırakın istediği zaman babasına gitsin. Siz eski eşinize tahammül edemiyorsunuz diye kızınızı da göndermek istemiyorsunuz ama o onun babası. Çocuğunuzla empati kurmalısınız. Hatta babasında bir süre kalsın sizde yapabiliyorsanız ufak bir tatil yapın. Yeni kıyafetler alın. Saçınızı başınızı yapın. Bir psikologdan destek alın ki bu asla kötü bir şey değil. Hatta çocuğunuza da aldırın. Sonra da kendinize bir program hazırlayın. Beraber kızınızla haftasonları etkinlikler yapın. Her hafta sonu bir yere gidin. Keşfetmesine öğrenmesine destek olun. Kurslara yazdırın. Emin olun hem kendinizle hem çocuğunuzla güzel zamanlar geçirince hepsi geçecek. Kendinize iyi bakın. Bu hissiyat çok normal çünkü bunaldınız. Ama ne olursa olsun canınız kanınız bunu da biliyorsunuz. Tükendiğinizde babasına yollayın bu kötü bir şey değil