kusurlu degilim allaha sukur ama ya kaçırirsa bulmazsam napicam benKafanız fazlaca karışık olduğundan olsa gerek çoğunu anlaşılmıyor yazdıklarınızın.
Ama 17 aylık çocuğunuzu siz çok kusurlu değilseniz mümkün değil alamaz.
kusurlu degilim allaha sukur ama ya kaçırirsa bulmazsam napicam ben(( anlasilmiyormu inanin kendim anladgm gbi yazdm ama kafam hakikaten cok karisik bulanik
peki benm cocugum var ve o tarafinda avukatlari falan var cocugum icin ev isteyebloymuyum yani maddi manevi tazminat acabilirmiyim. ben bu insanlara guvenmiyorum. ve nafaka mevzusukaçıramaz. o bebeği alamaz. lşiddetli geçimsizlikten boşanın bence
gercekten cok kotuyum aglamaktan gözlerim şisti.Kusurlusunuz demedim.
Yanlış anlaşılmasın..
Kaçıramaz. Kaçırsa da bulunduğunda bir daha çocuğuna yaklaşamaz..
Ne yapar nereye götürür 17 aylık çocuğu..
Ama siz yine de sakin olun. Tahrik edecek davranışlarda bulunmayın siz de aileniz de.
Bu sizin lehinize olacaktır..
barodan avukat isteyebilirsiniz. nafaka zaten verecek. o zaten kesinde.tazminatta açabilirsinizpeki benm cocugum var ve o tarafinda avukatlari falan var cocugum icin ev isteyebloymuyum yani maddi manevi tazminat acabilirmiyim. ben bu insanlara guvenmiyorum. ve nafaka mevzusu((
Yani yanlis anlamayin ama simdi dusundugunuz konu bu mu?Karsinizda sagliksiz davranislar sergileyebilecek bir es var belki size zarar vericek belki ailenize(anlattiginiz kadariyla yoksa adami tanimiyoruz yani) sizin dusundugunuz dedesinin uzerine ev var o var bu var kizima kalir mi?gercekten cok kotuyum aglamaktan gözlerim şisti.( artk telefnlarinida acmiyorum ararsada acmycam. peki evi var ama babasinin üstüne kenanin üstune cok bsey yapmylar benm bildigim babasinin ustune ve şirketleri ortak annesinin ustunede var kizim onlardan yararlanablrmi
nereye kaçırıyor arkadasım bakkaldan cips mi çalıyor.kusurlu degilim allaha sukur ama ya kaçırirsa bulmazsam napicam ben(( anlasilmiyormu inanin kendim anladgm gbi yazdm ama kafam hakikaten cok karisik bulanik
tabiki düsünucem ben kizim icin yasyrum kendi uzerime istemrumki kizimin uzerine yapsinlar ben ölünce kizimin olsun istyrum. bunlar kotu insanlar bana bsey olursa kizimi verirler yurda bakmazlar bileYani yanlis anlamayin ama simdi dusundugunuz konu bu mu?Karsinizda sagliksiz davranislar sergileyebilecek bir es var belki size zarar vericek belki ailenize(anlattiginiz kadariyla yoksa adami tanimiyoruz yani) sizin dusundugunuz dedesinin uzerine ev var o var bu var kizima kalir mi?
hmm dogru dediniz msjlari duruyo zaten sen ayvayi yedin falan diye . silmiyim onlarinereye kaçırıyor arkadasım bakkaldan cips mi çalıyor.
sana tavsiyem telefonlarına asla asla çıkma sadece mesaj atmasını sağla sana ve bu tehditleri mesajla yollaması için fırsat ver.
mesajlarını asla silme. mahkemede tehditlerini sunun. hakim boyunun ölçüsünü alır merak etme
Öncelikle isimlerinizi , yaşadığınız yerleri alenen yazmayın burda.hmm dogru dediniz msjlari duruyo zaten sen ayvayi yedin falan diye . silmiyim onlari
gercekten cok kotuyum aglamaktan gözlerim şisti.( artk telefnlarinida acmiyorum ararsada acmycam. peki evi var ama babasinin üstüne kenanin üstune cok bsey yapmylar benm bildigim babasinin ustune ve şirketleri ortak annesinin ustunede var kizim onlardan yararlanablrmi