Yani yanlis anlamayin ama simdi dusundugunuz konu bu mu?Karsinizda sagliksiz davranislar sergileyebilecek bir es var belki size zarar vericek belki ailenize(anlattiginiz kadariyla yoksa adami tanimiyoruz yani) sizin dusundugunuz dedesinin uzerine ev var o var bu var kizima kalir mi?
Neredeyse tüm boşanma konularında çocuğumu kaçırırım diyen bir baba görüyoruz ,ama hiçte birşey yapamazlar boşuna kaçırır korkusu yaşamayın.Sonraki mevzu kızımın dedesinin evi kızıma kalırmı, mahkeme verirmi diyosunuz mahkeme neden kızınıza versinki dedesinin evini .Nafaka ve tazminat talep edersiniz babası bunları öder ödemezse maaşına tedbir konur v.s. Siz şuan böyle bir adamla ayrılmanın planını yapıcağınız yerde, hala para ,pul ,mal ,mülk konusu yapıyosunuz, sizde bana çok masum gelmediniz konularınız hep para üzerine. Ayrılmayo kafasına koymuş birisi ilk etapta para düşünmek yerine bu süreci nasıl atlatıcağını düşünür.
Çocuğunu alamaz. Bu kadar korkma. Hep aynı tehditler.kizlar dah a oncede actgim knular vardi . kocamla sorunlarimiz btmyo. duzcedeyiz normalde arkadasimin kinasi vardi istanbulda bende annemde kalayim ddm. ben kalamam işim var dedi o zaman beni birak dedim (kocamda beni hic dusunmez beni mutlu etmeye hic ugrasmaz) oda basta birakirim dedi snra vazgecti bi birakayim bir birakmayayim deyince tartismaya basladik ben senin çocuğun değilim deyince sinirlendi gerci herzamanki hali.sonra bir tartışma gürültüyleneyse ki beni bıraktı ama sonra buna da pişman etti kendisi arkadaşının düğünü için adana'ya giden insan neden böyle yapıyor anlayamıyorum kimseyi dinlemiyor bizim bir mevzumuz daha olmuştu eşim ben biraz çekinirim.herşeye kızar bağırır ben de kavga çıkmasın diye internetten sipariş verdim yanlışlıklaparasını da aptal gibi cebinden aldım 100 tl idi ama olduğunu anlayınca gelip bana sordu ben de o anlik korkuyla almadım dedim tabiki çantamı karıştırıp buldu daha sonra defalarca özür diledim her neyse bu mevzu çok uzun üstten geçmek istedim.şu anki durumunuzda beni bırakıp gittikten sonra hiç aramadı 300 lira para bırakıp gitti bir hafta sonra mesaj at attım dedim ki kızının parası bitti para yollar mısın tamam hesap numarasını söyle annenin dedi ve sonra ertesi gün annemi aradım ve dedi ki senin kızın böyle böyle yani benden çok şikayetçiymiş annemde şikayetçi olduğun mevzular çok saçma ayağa kalktı suç oturdu suç bana büyük bir olay olsa bunu söyle bende kızıma kızayım ama ortada fol yok fos yok nedir bu kavgalar sonra başladı annem onun tarafını tutmayınca bağırmaya annemi lan deyince ben delirdim kendine gel dedim beni dinlemedin sonra kızın benden para istiyor bir hafta bıkmadınız mı ekmek bile koyamadığınız mı önüne dedi lan söylesene tarzında konuşunca annem de çıldırdı şu anki durumunuz benden özür dile dedi bende senden her zaman özür diledim ama bu bizim aramız iyi etmedi sadece üstünü örttüm deyince tamam bir daha benden asla özür dileme çocuğumu da senin elinden alacağım gerekirse hepinizi kafa kafaya vururum dedi şimdi ben ne yapacağım çocuğum 17 aylık babası çok sorumsuz kızıyla oyun bile oynamayan bir baba kızımdan asla beni ayıramazama belalı tarafları da var ne yapmalıyım çıldırmak üzereyim fatihteki evime burası benim evim tapusu senin değil anahtarını git babama bırak dedi çıkmayacağım dedim babama söylerim seni ordan atar dedi artık bu raddeye geldik nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım bilmiyorum kafayı yemek üzereyim kızlar ne olur yardım edin artık boşalıp boşalmamak da umrumda değil sadece çocuğumu düşünüyorum biraz uzun oldu hakkınızı helal edin sizden yardım bekliyorum
Allah yardımcın olsun.artk kararm kesin ayrıliyorum kizlar bana bol bol dua edin allah bana güç versin kuvvet versin
ben anlayamadım sizin korkunuz kızınızın elinizden alınma ihtimali mikizimin rahat olmasi icin yksa ben calsmayi dusunyrumm