çocuğumu almakla tehtit ediyo o benim her şeyim :(((

Benim de kafama maddiyat konusu takıldı..Buraya boşanma ile konu açan bayanlar genelde nasıl kurtulabilirim nasıl atlatabilirim ya da işe girip çocuğuma bakmak istiyorum diye yazıyorlardı..Madem siz öldükten sonra çocuğunuzun perişan olmamasını evinin olmasını istiyorsunuz en kısa zamanda işe girip çalışmaya başlayın derim. B beyzanuro

kizimin rahat olmasi icin yksa ben calsmayi dusunyrumm

Ne terbiyesiz bir adam.

Çocuğu senden alamaz asla.
Bir arkadaşın dediği gibi bu tehditleri mesaja döktür bir şekilde.
Ya da telefonda ses kaydı al yeter.

Eşin terbiyesiz evet ama bence sende cebinden para alıp,almadım diyerek çok ayıp etmişsin.

artk kararm kesin ayrıliyorum kizlar bana bol bol dua edin allah bana güç versin kuvvet versin

Çocuğunu
Çocuğunu alamaz. Bu kadar korkma. Hep aynı tehditler.

kizimin rahat olmasi icin yksa ben calsmayi dusunyrumm
ben anlayamadım sizin korkunuz kızınızın elinizden alınma ihtimali mi
yoksa eşinizin malı mülkü mü
bu arada.. eşinize miras düştüğünde eşinizin de ölümü halinde kızınıza tabi pay düşecek

önce çocuğunuzun velayeti hallolsun da miras sonra..

Birincisi yasalar çocuğu çok çok ekstrem bir durum olmadıkça anneye veriyor. Yani çocuğu asla senden alamaz, şayet sen bakamam diye velayeti vermezsen babasına.
İkincisi beraber oturduğunuz ev eğer evlendikten sonra alınmışsa, yani siz almışsanız, yani miras değilse, o evin yarısını sana verir mahkeme. Başkasına satmasından korkuyorsan tapuya gidip bir şerh koydurabilirsin, çok da zor değil. Ama ev annesinin babasının üzerine ise bir şey yapamazsın.
Üçüncüsü sana zarar vermesinden korkuyorsan savcılığa gidip şikayet edebilirsin.
Tehditlerinden korkma. Çocuğu alamaz, bir şey yapamaz. Kanunlar var.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…