Ya zaten sosyal medya annelerinden nefret ettim ne aktivitesi ben çocukla kitap dahi okusam en fazla 10 dakika sürüyor sonra başlıyor hareketlilik anne hiç oturmasın anne saklambaç oyna anne zıpla anne yakala anne koş anne şu anne bu babası gerçekten ilgili ama baba yok her şey için anne uyku deseniz gündüz yok sadece geceleri sabah 7 de bir kalkıyoruz gece 10 11e kadar
Neden şikayet ettiğinizi anlayamadım. Her sağlıklı çocuk hareketlidir ve çoğu kişi çocuğuna yalnız bakıyor.
Özellikle çalışıp eve kapanan anneler bu süreçte evde çocuk bakmanın çalışmaktan daha zor olduğunu anladı hepsi bu.
Ve yine sosyal hayatları yok hiç kimsenin .
Çocuklarda bu durumdan çok etkileniyor.
Ben " ah herkes bu süreçten geçiyor " şeklinde iyimser konuşamayacağım.
Sabahları bazen görmek bile istemiyorum cümlenizin karşisinda , bence silkelenmelisiniz diyorum.
Söz ettiğiniz bebek 2.5 yıldır sahip olduğu alışkanlığını bırakacak ve tabiki kolay değil.
Evdeyim, canlı derslerim var , aradan çıksın ara tatilde diyerek haksızlık yapamazsınız.
Kış dönemi, salgın zamanı eve kapanmış bir çocuk . Hem yalnız hem bez bırakmaya çalışıyor , kolay mı bu ?
Bez bıraktırma eylemini kolay mı sandınız ? Tabiki her yer batacak.
Hareketli, akıllı , sağlıklı bir bebeğiniz var .
Sabah bazen görmek bile istemiyorum diye düşünmek yerine, her sabah gorebildiginiz için şükür edin.
Buradan başlayın silkelenmeye.
Baba evdeyken bırakıp yürüyüşe çıkabilirsiniz.
Ben anne , babalara tahammülsüzlüğü yakıştıramıyorum ve iyimser olamıyorum bu konuda.
Tahammülü azalan ebeveynler , kendine ferahlama alanları bulsunlar.
Olmuyorsa uzman desteği arasınlar. Minicik yüreklerin hiçbir suçu yok.
Tahammülsüz , gergin anne babayı haketmiyor o masumlar.