Bak arkadaşım,anne olmadan bir yenidoganla tek başına ilk 3yilini geçirmeden ne neymiş ne dogruymus bilemezsin.bu öyle pedagoklarin kitapların dediği gibi olmuyor.her çocuk farklı doğuyor.her insan evladı aynımı.
Bazı çocuklar haraketli bazıları daha uysal bazıları içine kapanık vs vs...hepsine ayrı ayrı muamele etmek gerekiyor.
Benim oğlum 10 yaşında doğduğundan beri ilgilenmeyen kimse kalmadi.gitmedigi yer oynamadığı aktivite yoktur.
Onu büyütürken yeri geldi bende cinnetlerin eşiğinden döndüm.cunku benim oğlum hiperaktivite si olan bir çocuk.ac kitapları bak oku. Nasıl bir cocuktur nasıl yetiştirmek gerekir ...
Ben artık çocuğuma karşı yetersiz ve çaresiz kaldıgimdan pedagogla görüşüyorum.ne kadaann ilgili olduğumu burdan görebilirsin
Neyse konu sahibine gelirsek sizin de maddi bir gücünüz varsa götürmeniz tavsiye ederim.o sizi yönlendirecektir inanın. Eğer oğlunuz hiperaktiviteliyse ilerleyen yıllarda da artarak devam edecektirb bu onun ne kadar zeki de olsa okul başarısını bile etkileyecek tır.
Vicdanınız rahat olsun siz normal bir annesininiz.buraya yaZip çözüm aramanız bile çok güzel.