Geldim beni anlayan yorumlar olmuş okudum sağolun .başkalarıyla konuşmuyorum bu konuları artık sinirle vercem çocuğu dedimde vermedim eşimin karısı kaynanam ile görüşmüş kahve içmeye gitmiş gel konuşalım mevzuları demiş kaynanam komşusu ve kızı da varmış Kv nin en yakın arkadaşı bu Kadın kızıyla yakınım o anlattı herşeyi kaynanamla o kadın gerilmişler .çocuklu adamla evlendin çocuğu istemiyorum demen doğru olmaz demiş kaynanm oda sizin bakmadığınıza ben baktım sizde üstüme attınız annesi gibi demiş annesi olan çocuğa bakacağıma kendi yaptığıma bakarım demiş kaynanam ben atmadım senin üstüne sende istedin çocuğu şimdi oğlumu elde edince değiştin sen demiş sonra kadının gerçek yüzü ortaya çıkmış siz oğlunuz ilk evlendiğinde ev verdiniz bize ne yaptınız demiş kaynvalidemde bir tane boşta evimiz vardı oğlum evlenince verdik dedi şartları eşit yapmıyorsunuz taraf tutuyorsunuz demiş kadında. Kaynanam gelinimi çıkarıp seni oturtsam kabul edermsin sanki demiş oda ederim biz geçelim madem demiş bebek gelebilir demiş bana bir bilezik taktınız düğünde o geline 5 takmışsınız başka daha yaptıklarınızda olmuş duydum demiş eski eşimin amcasının karısıyla aram bozuk benim o gidip yeni eşle yakın olmuş anlatmış doldurmuş paragözlüğü ortaya cıktı böyle kadının aile bağları güçlü değil bisey istememişler evlenirken benimkiler bedava vermedi beni :) başta isteseydi o da zaman gözünü para bürümüş içine atmış :) eğer böyle yaparsanız biz görüşmeyelim demiş Kadın kaynanama kendini bitirdi yani :)) sizin aksinize olaylar benim lehime döndü. Onu istemiyorlar
Çocuğumu istemediği için eski eşim oğluna çok düşkün yakındır ayarı vermesi istemiyorum demesi doğru değil çocuklu adamla evlendi