Annemi 5 sene önce kaybettim. Bu şehirde de kimsemiz yok maalesef. Valla bazen ne cesaretle çocuk yaptığımı düşünüyorum. Çocuğa da yazık ettik.Kreşe giden çocuk zaten ister istemez hasta oluyor. Valla bana kızacaklar ama özellikle çalışmayan anneler , hasta çocuklarını bile isteye neden kreşe yolluyor aklım almıyor. Sadece gitsin biraz rahat edeyim diye çalışmak zorunda olan anneleri zora sokuyorlar.
Valla annen falan varsa biraz rica edeceksin. Çünkü sürekli çocuğu için izin isteyen personel sevilmez ve en çabukta o yollanır.
Bizim de 5 oldu eylülden beri. Bi de antibiyotiksiz geçirdikleri var.Ilk sene 12 antibiyotik icti oğlum maalesef sonra azaldı her sene
Çok geçmiş olsun kızına,sakın çocuğa bakamıyorım diye düşünme lütfen.Herkese mutlu sabahlar
Kızım 3 yaşında ve eylülde tam zamanlı kreşe başladı. Başladığından beri her hafta hasta. İlk 3-4 gün gidiyor cuma cumartesi pazar hasta. Her haftasonu acilde geçti nerdeyse.
En son el ayak ağız hastalığına yakalandı 22 kasım haftası. 1 hafta eşimle işten dönüşümlü izin aldık evde iyileşti.
Pazartesi kreşe gitti, salı günü burda okullar tatildi, çarşamba perşembe cuma gitti yani 4 gün. Cuma akşamı aldık gene burnu akıyor. Haftasonu öksürük de başladı.
Dün ateşi de çıktı gene gidemedi işten izin aldım. Gece yine ateşliydi.
Bu sabah kalktık durumu daha da fena.
Kreşe bu halde gönderemiyorum.izin de alamıyorum artık. Bugün hala arayıp da amirime yine gelemicem diyemiyorum yüzüm kalmadı. İşte bir sürü yapılacak şey var.
Ofiste aynı işi yapan iki arkadaşız. Onun da çocuğuna bakmaya gelen bakıcı covid olmuş. Önce çocuğa şimdi de arkadaşıma geçmiş. Evde raporlu şu an. Valla bir yol gösterin arkadaşlar ben çok bunaldım. Çocuğuma mı üzüleyim kendi işimi halledemediğime mi bilmiyorum. Saat 10 da işle ilgili randevulu bir görüşmem var ama gidemeyecek gibiyim.
Herkes böyle mi yoksa ben mi bakamıyorum bu çocuğa?
Bunlar normal süreçler, olabildigince bağışıklık yükseltmeye çalışın, zamanla azalacakBizim de 5 oldu eylülden beri. Bi de antibiyotiksiz geçirdikleri var.
Yani tüm tanıdıklarım zaten iş arkadaşlarım, onlar da işte haliyle :)Benim kızım 4.5 yaşında bu sene düzenli gitmeye başladı gecen sene gidememişti . Aynı dediğiniz gibi sürekli hasta 3 gün gidiyor 2 gün evde . İlk bir yıl böyle geçiyor . Çevrenizde yakın akraba veya guvenebileceginiz birileri var ise hasta olduğu zamanlarda ücret karşılığı bırakmayı teklif edin . Sürekli izin almak da sizi zor durumda bırakır .
Doktor bize de aynısını dedi, tüm mikroplara aynı anda maruz kalıyorlar şu an diye. Bir sürü takviye denedim. Piyasada almadığım vitamin desteği kalmamıştır. Umca damla, immun sistem için propolisli şuruplar, çinko, d vitamini, karamürver içeren takviyeler vs vs ne kadar takviye etsek de sıfır etki. Evden çıksa hastalanıp geliyor.Çok geçmiş olsun kızına,sakın çocuğa bakamıyorım diye düşünme lütfen.
Benm torunda aynı 1,5 sene evde kaldı salgından dolayı,eylülde kreşe başladı 2 hafta sonra aynı belirtiler ondada oldu.
Br hafta gidiyorsa 5 gün gidemiyor,çocuklarda bağışıklık sistemi daha gelişemedi hep evde koruma altında kalınca dışarda helede kreşte buna yakalanmaları maalesef oluyor.
Doktoruda söyledi böyle böyle bağışıklıkları geliiecek demişti,kandaki mükroğ seviyesi ble çok yüksek çıkıyordu.
KKB doktoruna da gösterin.Herkese mutlu sabahlar
Kızım 3 yaşında ve eylülde tam zamanlı kreşe başladı. Başladığından beri her hafta hasta. İlk 3-4 gün gidiyor cuma cumartesi pazar hasta. Her haftasonu acilde geçti nerdeyse.
En son el ayak ağız hastalığına yakalandı 22 kasım haftası. 1 hafta eşimle işten dönüşümlü izin aldık evde iyileşti.
Pazartesi kreşe gitti, salı günü burda okullar tatildi, çarşamba perşembe cuma gitti yani 4 gün. Cuma akşamı aldık gene burnu akıyor. Haftasonu öksürük de başladı.
Dün ateşi de çıktı gene gidemedi işten izin aldım. Gece yine ateşliydi.
Bu sabah kalktık durumu daha da fena.
Kreşe bu halde gönderemiyorum.izin de alamıyorum artık. Bugün hala arayıp da amirime yine gelemicem diyemiyorum yüzüm kalmadı. İşte bir sürü yapılacak şey var.
Ofiste aynı işi yapan iki arkadaşız. Onun da çocuğuna bakmaya gelen bakıcı covid olmuş. Önce çocuğa şimdi de arkadaşıma geçmiş. Evde raporlu şu an. Valla bir yol gösterin arkadaşlar ben çok bunaldım. Çocuğuma mı üzüleyim kendi işimi halledemediğime mi bilmiyorum. Saat 10 da işle ilgili randevulu bir görüşmem var ama gidemeyecek gibiyim.
Herkes böyle mi yoksa ben mi bakamıyorum bu çocuğa?
Size de çok geçmiş olsun bir de bu defa boğazım ve bacaklarım ağrıyor dedi korkuttu beni covid de aklıma geliyor. Off çok bunaldımAynı sebepten dolayı kreşe gönderemedim oğlumu. Ne zamana kadar erteleyeceğiz hiç bilmiyorum.Sizlik bir durum yok, kreşe giden çocukların hepsi aynı.
Gittik gösterdik geniz eti büyümesi varmış ama ameliyatlık kadar büyük değilmiş. Sık sık hasta olabilir dedi o da. :/KKB doktoruna da gösterin.
Torunda artık covid testi isteyecekti dr,ateşlendi hep.Doktor bize de aynısını dedi, tüm mikroplara aynı anda maruz kalıyorlar şu an diye. Bir sürü takviye denedim. Piyasada almadığım vitamin desteği kalmamıştır. Umca damla, immun sistem için propolisli şuruplar, çinko, d vitamini, karamürver içeren takviyeler vs vs ne kadar takviye etsek de sıfır etki. Evden çıksa hastalanıp geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?