Merhaba küçükken bende 1 TL yutmuştum çıkmıştı endişelenmeyin midesi onu eritemez3 buçuk yaşinda 5 kurus ua da 10 kuruş dün oldu. Bugun daha kakasini yapmadi.
Işinizi şansa birakmayin derimArkadaşlar çocugum para yuttu emin de degilim bi yuttum diyor bi yutmadim anne diyor. Emin degilim basina gelen varmi kaç günde kakasından cikar 1 2 gün duracagim cikmazsa bisey mecbur doktora gidip rontgen cektirecegim. Hali davranislari herzamanki gibi bi sıkıntı yok ama benim yüregim sıkışıyor.
tamam artik tehlike gecmisSimdi yapti kakasini çıkmadı. Yutmamısta olabilir emin degilim. Bir kac gun daha bekleyecegim cikmazsa doktora goturecegim. Insallah yutmamiştir
Bence direk çikmayada bilir belki biryerle takildi filan boyle şeylerde çok korkuyorumya çocuga birşey olur diye ayrica çocuk bu dogru soylemeyede bilir yani doktora gitmek şart.Korkutmadan bir daha mı sorsanız korktuğu için bir yuttum bir yutmadım diyo galiba çocuğunuz tahminimle o kakasında çıkmayabilir bence götürün baktırın hemen varsa alırlar bi şekilde
Ya tabi ki ama sanki mide öğütmez onu diye düşündüm demir sonuçta ama söylediğiniz doğru biyerde takılı kalır Allah korusun inşallah konu sahibi götürmüştür çocuğu doktoraBence direk çikmayada bilir belki biryerle takildi filan boyle şeylerde çok korkuyorumya çocuga birşey olur diye ayrica çocuk bu dogru soylemeyede bilir yani doktora gitmek şart.
Yokya ögutemez demir buyukler bile çikariyo yani yuzuk filan yutunca ama takildimi biryerlere o zaman eyvah işte.Evet çocuga iki saniye bakma ya evi baṣina yikiyor ya kendine zarar veriyor ben o yuzden hep oglumun peşindeyim biliyorum her an herşey yapa bilir çok merakli bir çocuk herşeye el atar bakar beni çildirtmayi sever.Ya tabi ki ama sanki mide öğütmez onu diye düşündüm demir sonuçta ama söylediğiniz doğru biyerde takılı kalır Allah korusun inşallah konu sahibi götürmüştür çocuğu doktoraçocuklar çok meraklı ve değişik şeyler yapmayı severler malesef .çok dikkatli olup evde ufak defek şeyleri çocukların yetişemediği yerlerde muhafaza etmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?