• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocugum para yuttu

Hayalsea

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2020
15
2
36
39
Arkadaşlar çocugum para yuttu emin de degilim bi yuttum diyor bi yutmadim anne diyor. Emin degilim basina gelen varmi kaç günde kakasından cikar 1 2 gün duracagim cikmazsa bisey mecbur doktora gidip rontgen cektirecegim. Hali davranislari herzamanki gibi bi sıkıntı yok ama benim yüregim sıkışıyor.

Simdi yapti kakasini çıkmadı. Yutmamısta olabilir emin degilim. Bir kac gun daha bekleyecegim cikmazsa doktora goturecegim. Insallah yutmamiştir

Arkadaşlar çocugum para yuttu emin de degilim bi yuttum diyor bi yutmadim anne diyor. Emin degilim basina gelen varmi kaç günde kakasından cikar 1 2 gün duracagim cikmazsa bisey mecbur doktora gidip rontgen cektirecegim. Hali davranislari herzamanki gibi bi sıkıntı yok ama benim yüregim sıkışıyor.
Işinizi şansa birakmayin derim

Korkutmadan bir daha mı sorsanız korktuğu için bir yuttum bir yutmadım diyo galiba çocuğunuz tahminimle o kakasında çıkmayabilir bence götürün baktırın hemen varsa alırlar bi şekilde

Korkutmadan bir daha mı sorsanız korktuğu için bir yuttum bir yutmadım diyo galiba çocuğunuz tahminimle o kakasında çıkmayabilir bence götürün baktırın hemen varsa alırlar bi şekilde
Bence direk çikmayada bilir belki biryerle takildi filan boyle şeylerde çok korkuyorumya çocuga birşey olur diye ayrica çocuk bu dogru soylemeyede bilir yani doktora gitmek şart.

Bence direk çikmayada bilir belki biryerle takildi filan boyle şeylerde çok korkuyorumya çocuga birşey olur diye ayrica çocuk bu dogru soylemeyede bilir yani doktora gitmek şart.
Ya tabi ki ama sanki mide öğütmez onu diye düşündüm demir sonuçta ama söylediğiniz doğru biyerde takılı kalır Allah korusun inşallah konu sahibi götürmüştür çocuğu doktora 🥹 çocuklar çok meraklı ve değişik şeyler yapmayı severler malesef .çok dikkatli olup evde ufak defek şeyleri çocukların yetişemediği yerlerde muhafaza etmek lazım

Ya tabi ki ama sanki mide öğütmez onu diye düşündüm demir sonuçta ama söylediğiniz doğru biyerde takılı kalır Allah korusun inşallah konu sahibi götürmüştür çocuğu doktora 🥹 çocuklar çok meraklı ve değişik şeyler yapmayı severler malesef .çok dikkatli olup evde ufak defek şeyleri çocukların yetişemediği yerlerde muhafaza etmek lazım
Yokya ögutemez demir buyukler bile çikariyo yani yuzuk filan yutunca ama takildimi biryerlere o zaman eyvah işte.Evet çocuga iki saniye bakma ya evi baṣina yikiyor ya kendine zarar veriyor ben o yuzden hep oglumun peşindeyim biliyorum her an herşey yapa bilir çok merakli bir çocuk herşeye el atar bakar beni çildirtmayi sever.☹️
Acaba nasil çocuk şimdi.

Bence işinizi şansa bırakmayı. Mideye inmemişte olabilir. Röntgen çekilirse görürler. Yutulan her şey çıkmıyor ki. Haberlerde görüyoruz.

Daha goturmedim arkadaslar. Soruyorum yutmadim anne diyor. Olay şoyle oldu. Sabah babasindan bozuk para istedi babasi verdi oturma odasinda paralarina bakiyordu ver annecim yutarsın bak tehlikeli dedim o sirada mutfaktaki telime msj gelmis sese mutfaga gitti ben de o sirada oturma odasindaki paralari hemen toplayayim o gelmeden dedim. Osırada su içmis bardaktan ablasinin sulugunu da devirmis hemen gittim yanina anne para yutmadim dedi daha ben soru sormadan. Ondan bi işgillendim icime kurt dustu yuttumu yutmadimi diye soruyorum hep yutmadim diyor. Genel durumu da herzamanki gibi bi tuhaflik yok misir falan yedirdim simdi bi bagirsaklari calissin diye . 1 2 gün gözlemliyecegim baktim kakasinda yok mecbur doktora gidecegim pazartesi gunu. Hani buraya yazdim başindan geçen varmi diye kac gün sonra çıkar diye.

Internette de yorumlara bakiyorum kimininki yavaş ilerlemis 18. Gunde cikmis kimininki ilk bir haftada cikmiş. Bi de görmusler yani yuttugunu agzindan salya falan akmis oksurmus cocuklar. Bizim bunlardan hic biri olmadi cok sukur yine de iste bi kurt dustu icime acaba yuttumu diye mecbur gidecegiz hersekilde doktora. Rabbim kotu birsey yasatmasin insallah tum cocuklarimizi korusun. Cok zormus gercekten. Saolun yine de yorumlariniz icin.

Back