Çocuğum olmuyor diyenlere...umut olsun

Sizin adınıza çok sevindim yazınızı okurken başlarda Cok üzüldüm sonu bir harika kızlarınızla birlikte mutlu bir hayat sürersiniz insallah isteyen herkese versin Rabbim❤❤❤

Ne tatlı ve güzel bir son olmuş
Benim de kızım olucak Allahtan sadece sağlık istiyorum önce kendi evladıma sonra diğerler evlatlarımıza

Canım öncelikle Rabbim evlatlarını sana bağışlasın hikayenin belli kısmına kadar dedim bu kadar olur yani tüp bebeğe gelene kadar düşük yapman nasılsa oluyor demelerin ilaçlar aşılama lar hepsi aynı ve ben şuan tüp bebek sürecine başladım reglimi bekliyorum ilaçlara başlamak için ve o kadar negatif gördüm ki şuan korkuyorum senin bu yazıni okumak o kadar iyi geldi ki Allah razı olsun

Bu ay tekrar sıfırdan başlayacağım 21 ekim randevum var 3. Tüp bebek tedavisine başlayacağız ama çok yoruldum çok yıprandım artık gücüm kalmadı korkuyorum yine negatif olur diye...
Hepimiz aynı süreçlerden geçiyoruz...
Umutsuz olsamda transferden sonra değişiyor düşüncelerim.. bu kez oldu diye geçiyor 12 günüm...olmayınca büyük bir yıkım daha... allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah zor çok zor... sonu güzel olunca unutuyor mu insan bu yaşadıklarını?
Ben hep derimki şimdiden piskolojim bozuldu benim çocuğum olsa bile nasıl yeteceğim nasıl bakacağım ona...?

Canim ben de 4 deneme umarim bu sefer olr seni taniyorum burdan

Okurken gozlerim doldu is yerindeyim aglamamk icin zor tuttum kendimi senin adina cok sevindim sabrina hayran kaldim ben 2. Ayin hüsranıni yasiyorum dun kanda negativ cikti agladim mahvoldum ama helal olsun size saglikla buyusun bebeklerin

Hic kanama yaşamadim cok şükür leke bile olmadı.Ama bulantı kusma hic geçmedi doğurana kadar devam etti.

Tedavine devam edeceksin 1 yumurta ve 1 sperm varsa her zaman umutta vardır.Hersey bir bahane rabbim dünyaya bir insan gönderecekse bizleri araci ediyor insallah sana da evladini sağlıklı sıhhatli gönderecek.ben hep yanındayım arkadasım sureci beraber atlatalım.
Psikolojik duruma gelince düzeliyorsun hatta unutuyorsun bebegin veya bebeklerin :) sana iyi gelecek ve kalbinde yara filan kalmayacak bir bakmışsın ki hersey geride kalmış

Inşallah canım inşallah...
Rabbim hepimizin kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar versin...

ne mutlu size... Tüp bebek gerçekten çok ama çok yıpratıcı bir süreç.. fiziksel olarak yaşanan yıpranma hiç umrumda değil ama olacak mı olmayacak mı korkusu ya olmazsa ya hiç bir zaman olmazsa korkusu... Rabbim hiç kimseyi bununla sınamasın... çok şükür ben de ikinci denememde pozitifi aldım. bizim de hiç bir sorunumuz olmamasına rağmen ve çok sayıda yumurta toplanmasına rağmen (son tedavide 20 yumurta oluştu 3ü döllendi) döllenen sayı azdı... Allahıma bin şükür şimdi her şey yolunda... Bu sürece girenlere öncelikle sabırlı olmalarını ve eğer çok ciddi problemler yoksa er ya da geç dua ile şükür ile Allahın izniyle bebeklerinin nasip olacağına yürekten inanmalarını tavsiye ediyorum.. çok karamsar olunan bir süreç ve malesef bu insanın elinde değil ama her zaman pozitifi düşünüp buna inanmak lazım gerçekten... Umarım en kısa sürede yavrularınıza kavuşursunuz. Benim gibi bebeğini bekleyen anne adaylarına da yavrularını sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim

Okurken ağladım Allah bağışlasın bebeklerinizi

Maşallah sen ikizlerin ve eşin huzurlu Muş mutlu yuvanız olsun inşallah ağladım şuan çünkü bende çok istiyorum hayırlısı tabi nasip olur inşallah allah isteyen herkese hayırlısı ile versin

Allahım sana negüzel hediye vermiş, sana eşine ve çocuklarına sağlıcakla uzun bir ömür dilerim, çok çekmişsin ama değmiş (okurken ağlattın beni)

Paylaşımınızı aglaya aglaya okudum beni çok etkiledi 2 bucuk yıllık evliyim ve evimizin en büyük eksikligi bebegimiz inşlh tüm isteyenlerinde içinde bizimde olur hikayeniz bana umut oldu vaz geçmememiz gerektigini söyledi çok mutlu ol inşlh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…