Çocuğum olmuyor diyenlere...umut olsun

Aglattın beni yaaa hemde hüngür hüngür...
Şükürler olsun o kadar mutlu oldumki bin şükür rabbime hemde ikiz çok şükür güzel arkadaşım benim... bizim için de dua eder misin lütfen...
Küçük meleklerini öp benim için rabbim sağlıklı hayırlı ömür versin Inşallah... rabbim analı babalı sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallah canım benim... ❤

Masallah suphanallah Allah saglıcakla buyutmeyi nasip etsin
Bir dua da ben istiyorum
3.tüp bebek tedavime baslayacagım

Çok güzel ve umut veren bir hayat öyküsü.Dilerim ki bebek isteyen herkesin hikayesi sizinki gibi sonuçlansın.
Bebişlerinize ve size sağlıklı ve mutlu bir ömür dilerim.

Gozlerim dola dola okudum çok mutlu oldum sizin adınıza allah evlatlarinizi size bagislasin ❤

Sen içimi parçaladın yaa ağlıyorum şuan normalde hiç duygusal değilim uzun konuları da okumam inadim tuttu rabbim sana bağışlasın darısı bana ve olmayıp isteyen herkese olsun insallah bende 3 yildir evliyim tüp denemelerinizi devlette mi yaptınız ne kadara mal oldu yazarsınız lütfen

Çok sevindim sizin adınıza ve ağladım okurken gerçekten çok etkilendim allah size bağışların kızlarınızı bende çok istiyorum şuan o kadar umutsuzum ki anlatamam sanki hiç olmayacak gibi geliyor

Sizi tebrik ederim hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah. Okurken gözyaşlarımı tutamadim çünkü sizinle aynı süreci yaşıyorum umarım ben de sizin gibi bu güzel sonu yaşarım sevgiler...

Cidden okurken gözlerim doldu Allah mutlu huzurlu bir hayat nasip etsin inşallah bize de nasip olsun

Güzel arkadaşım benim rabbim seninle birlikte isteyen herkese nasip etsin insallah olacak inanıyorum ben.sadece beklemek gerekse bekletiliyor çare yok ancak çaba her zaman olmali.seninde büyük zorluklar içinde olduğunu biliyorum ama geçecek.

İnsallah sizede rabbim nasip eder devlette yaptırdım yol masrafı ilaçlar yapılan işlemler sanırım 4-5 bin civarı tuttu sanırım.

ben okurken bile sabirsizlandim siz bide yasamissiniz.rabbim kimseyi cocukla sinamasin allah herkese anne baba olmayi nasip etsin

Çok sevindim sizin adınıza ve ağladım okurken gerçekten çok etkilendim allah size bağışların kızlarınızı bende çok istiyorum şuan o kadar umutsuzum ki anlatamam sanki hiç olmayacak gibi geliyor

İnanin bana da olmayacak gibi geliyordu ulaşılması güç birsey bir mucize....elmastan pırlantadan bile zor ulaşılması...ancak ne zamanki bütün kalbimle Allah’a teslim oldum alanda verende sensin dedim o zaman oldu teslim olun vesvese olmadan

Çok haklısınız gördünüz mü konumu bilmiyorum ama bende o.konuda çok umutsuzum hiç olmayacak gibi geliyor eşimle bile bazen bu yüzden tartışıyoruz en önemlisi kimse destek olmuyor herkes bizi bu konuda yıkmaya çalışıyor sizin yazınızı gördüm çok etkilendim gerçekten bravo size ağlattı yaşadıklarınız allah bozmasın yuvanızı

İlk fırsatta okuyacam.evet zor hatta cok zor hele ki etraf çevre iki kat zor ediyor ama kendime acımayı bırakıp allah dedim.Bir ayeti kerime de şöyle diyordu biz sizin kaderinizi kendi çabanıza bağlı kıldık beni etkileyen surekli çabalamama neden olan bu ayettir evet bir kader vardı bunu değiştirmek bizim çabamızla olacaksa çabalamaktan vazgeçme dedim kendime.en büyük motivasyonum buydu

Çok haklısınız şuan sizi çok taktir ettim bende suanki konumundan dolayı doktora gidemiyorum sadece sabredip doğru zamanı bekliyorum bide şu çocuk konusunu nasıl kafamdan atsam ne önerirsiniz siz mesela ne yaptınız o dönem

Cok kere denesemde insan düşünmekten kendini alamıyor sadece gerçekten bu sefer nefsimi terbiye etmeyi başarmıştım ne gelirse allahtan dedim hep.transfer oldu 3 gün yattim 4. Günü akşam konusunun dugunune götürdü eşim ne cesaretse :) gittim bir kenarda oturuyorum kadınlar kalk oynayalim diyorlar ben kıpırdamıyorum :) kafam dağılmıştı 5. Gün bir anda alerji gibi kasıntı oluştu cildimde ama ne kaşınmak mafoldum doktora gittim meğer kurdesen döküyor musum deli gibi kaşındım hic birsey yapamadılar bebeğin tutunma aşamasında olduğum icin gece gündüz kaşınıyordum ağlıyordum pamuga sirkeyi batırıp kaşınan yerlerime dokunduruyordum.aklim fikrim kasintilarimdaydi sağlık olmadan hic birsey olmuyormus dedim 15 gün kaşınarak bekledim vucudum yanıyordu resmen bu halde bebek filan da tutmaz ama ne yapim dedim
Her şerde bir hayır varmış aklımı kaşıntılarıma takan rabbime şükürler olsun ki cok cektim kurdesenden 3 ay bir tedavi uygulamadan beni terk etmesini bekledim.Amma o mücadelede bebekler bana tutunmuş.3 ayi tamamladık kasıntılarım çekilmeye başladı.
Hani bizler ufacık birsey ters gitse moralimiz bozuluyor ya benim her işim ters gitti ama hepsinin bir manası varmış sonra anlıyorsun.
Kendini Allah’a teslim et o senin Zihni’ni meşgul edecek birsey bulur elbet insallah sikintisizca atlatırsın arkadasım süreçleri.

Inşallah ya çok mutlu oluyorum yazınızı okuyunca çocuk olsun diye neler çekiyoruz gerçekten çok haklısınız allah herşeyi zamanı geldiğinde verir yazınızı okudum ya ilham oldu bana çok iyi geldi bu arada hiç lekelenme yaşadınız mı hamileliğiniz boyunca mide bulantısı falan ikiz bebekte daha mı fazla oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…