- 6 Mayıs 2010
- 1.357
- 2.165
-
- Konu Sahibi Lovelybutlonely20
hic ixulme bu formda neler gorduk tedavi olup hamile kalanda tam téda4eviye basliuacakken o ay hamile kalandan hic nedenni yokken cocugu olmayip sabir edip kalanďa gonlunu fereah tut dualarini hic eksik etmeMerhaba kizlar!
Yaklasik 1.5 senedir deniyoruz esimle hala hamile kalabilmis degilim. Doktora gittik tahliller hersey normal. Anormal hicbirsey yok 3 aydan beri femara kullanmaya basladim ama yine adet gordum. Artik psikolojim kaldirmiyor, diger kadinlarin hamilelik haberlerini alinca resmen kahroluyorum cok ama cok uzuluyorum. Ruyalarimda hep ya bebek emziriyorum yada cocugumun oldugunu göruyorum...
Zamaninda benim durumumda olup psikolojisini moralini yerinde tutanlardan mesajlarinizi bekliyorum, artik dayanamiyorum
İnsanların baskı yapmasına bizlerin tavrı sebep oluyor. 2016 yazı evlendim, erkek faktörüyle çocuk sahibi olamıyorduk. Üçüncü tedavim de ikizlere gebe kaldımEvet insallah elbet birgun olacak, ama toplum baskisi aile baskisi bu beklentiler beni baski altina sokuyor... dusunmemek elde degil...
Insallah allah nasip ederse insallah, bunu bilmiyordum hemen istettim internetten preseedi❤Kuruluk var mı varsa spermler gidemeden ölüyordur belki ondan olabilir mi
Benimde olmuyordu tatlim 8. Senede oldu hem de normal artik esime lpg taktıricaz baska yolu yok diye espri yapmaya baslamiştım
Preseed bunu bi dene ben bununla hamile kaldım bu forumda okudum arastirdim ve aldım ilk denememde de hamile kaldım
Sende anne olucaksın
Aynen öyle ama disardan insanlara karsi guclu durmak cok ama cok zor seni gönulden tebrik ederim❤İnsanların baskı yapmasına bizlerin tavrı sebep oluyor. 2016 yazı evlendim, erkek faktörüyle çocuk sahibi olamıyorduk. Üçüncü tedavim de ikizlere gebe kaldımbu süreç içinde kimsenin bana baskı yapmasına izin vermedim. Çevremde başka çocuğu olmayan arkadaşlar da vardı mesela o kendini eziyordu olmuyor ne yapacağım gibisinden. Benim olmadığını kimse benle konuşamıyordu bile keyfim yerinde gez toz istemiyorum şu an de düşünmüyoruz de. Eşimle evliliğin tadını çıkaracağız de. İyice kudururlar dışa böyleyken içerde de tıbbı çözüm ara. Üç tedavi oldum eşimin anne babası kardeşleri birde benim annem babam kardeşim bildi. İki de yakın arkadaşım onlarda benden dolayı olmuyor diye yaptık sanıyor. Üçüncü de tuttu bir kızımız bir oğlumuz olacak inşallah şimdi herkes bize imreniyor. Ne güzel 3 yıldır gezdi tozdular Allah üç yıl içinde vereceğini birden verdi ikisi birden oluyor diye. Çok şanslısın diyenler bile var. Bilmiyorlar ki kan kustum kızılcık şerbeti içtim dediğimi
Canım benim seni çok iyi anlıyorum. Ben evlendim 3 ay sonra oldu ama olmadı diye her ay çok kötü oluyordum. Hatta hamile olduğumu bilmiyordum yine adet olmuştum. Sen 1.5 yıl beklemişsin. Rabbim sana hayırlısıyla tezinden bir evlat nasip etsin. Çok kötü bir durum ama emin ol sıkıntı yoksa rabbimin bir bildiği elbet vardır. Ben mesela hamileliğimi kayınpederim vefat ettiği zaman öğrenmiştim. Bayılmıştım bir kaç kere. Hatta adet de olmuştum lakin. Kan testinde 4.5 haftalık gebe çıkmıştım. Lütfen canını sıkma. Strest yapma. Hamile olabileceğin pozisyonlara bak. Hatta ilişkiden sonra yere yat bacaklarını duvara doğru yukarı kaldır iyice içeriye gitsin. Ben en son bunları yapıyordum. Vitamin takviyesi alın eşinle. Folik asit kullan. Bunların faydası olacaktır. Bu arada Folik asiti ben değil arkadaşım gebelik öncesinde kullanmıştı. Onun da çocuğu çok geç olmuştu. Rabbim yardımcın olsunMerhaba kizlar!
Yaklasik 1.5 senedir deniyoruz esimle hala hamile kalabilmis degilim. Doktora gittik tahliller hersey normal. Anormal hicbirsey yok 3 aydan beri femara kullanmaya basladim ama yine adet gordum. Artik psikolojim kaldirmiyor, diger kadinlarin hamilelik haberlerini alinca resmen kahroluyorum cok ama cok uzuluyorum. Ruyalarimda hep ya bebek emziriyorum yada cocugumun oldugunu göruyorum...
Zamaninda benim durumumda olup psikolojisini moralini yerinde tutanlardan mesajlarinizi bekliyorum, artik dayanamiyorum
Insallah allah nasip ederse insallah, bunu bilmiyordum hemen istettim internetten preseedi❤
Allah razi oldun csnim benim. Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nssip etsin sana, benim gibi bekleyenlerede evlat nasip etsin ❤Canım benim seni çok iyi anlıyorum. Ben evlendim 3 ay sonra oldu ama olmadı diye her ay çok kötü oluyordum. Hatta hamile olduğumu bilmiyordum yine adet olmuştum. Sen 1.5 yıl beklemişsin. Rabbim sana hayırlısıyla tezinden bir evlat nasip etsin. Çok kötü bir durum ama emin ol sıkıntı yoksa rabbimin bir bildiği elbet vardır. Ben mesela hamileliğimi kayınpederim vefat ettiği zaman öğrenmiştim. Bayılmıştım bir kaç kere. Hatta adet de olmuştum lakin. Kan testinde 4.5 haftalık gebe çıkmıştım. Lütfen canını sıkma. Strest yapma. Hamile olabileceğin pozisyonlara bak. Hatta ilişkiden sonra yere yat bacaklarını duvara doğru yukarı kaldır iyice içeriye gitsin. Ben en son bunları yapıyordum. Vitamin takviyesi alın eşinle. Folik asit kullan. Bunların faydası olacaktır. Bu arada Folik asiti ben değil arkadaşım gebelik öncesinde kullanmıştı. Onun da çocuğu çok geç olmuştu. Rabbim yardımcın olsun
Her cocuk kismetiyle gelir inaniyorum. Rabbim hayirli bir evlat nasip etsin nolur dussun istiyorum deme, bizim gibileri dusun bir evlat icin ne kadar caba gosterip kivransigimizi dusunsu an 5 haftalık 3. Cocuguma hamileyim istemediğim bir gebelik allahım isteyene versin diye her gün dua ediyorum ve düşsün istiyorum sanırım benim sinavim da bu sekilede allah aratmasin yakin zamanda hamile kalmani temenni ederim
Ben de sana “beğenmedim” yapayımeğer ikinizin de tahlilleri temizse psikolojik.böyle stres yaparsanız, görev olarak görürseniz olmaz.ne zaman kendinizi rahat bırakırsanız o zaman tutar.stres en büyük düşmanınız şu an
üzgün işareti koyma ya kıyamam. Sen mutlu ol. Hep gül inan ki olacak yerşey yoluna da girecek sen ne kadar rahatsan vücudun da o kadar rahat hareket eder bence. Olumlu bak ve düşün. Olacak de. Rabbim nasip etsin tez zamanda hayırlısıylaAllah razi oldun csnim benim. Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nssip etsin sana, benim gibi bekleyenlerede evlat nasip etsin ❤
Merhaba ben varım. Eşimde de bende de sorun yoktu. Ben başkaları ile karşılaşma vb üzülmedim ama çok kafama takıp, regl zamanı yaklaşırken hep ağlardım ve bilirdim ki takmadıpım ay hamile olucam. Son bir iki aydır takmıyordum. O ay hem bir dilek duası hem meryem suresi okudum ama kendimi harap etmedim. Hayırlısıyla olsun dedim hep. O zaman hamile kaldım. 33 yaşımda anne oldum şükür. Bence siz de olacaksınız hayırlısıyla ki herşeyin hayırlısı unutmayınMerhaba kizlar!
hiç kendi konumda linçlendiğim için , üstüne bir de yazılanları yanlış anlayıp sağa sola saldırırcasına cevap verip eksilendikten sonra o kişileri bulup onların güzel dileklerine beğenmedim koyacak kadar egolarım olmadı.bunu takip edeceğinize temel bebek bakım eğitimlerini takip edin aşkitonuzla.tanımadığınız insana da senli benli hitap etmezseniz sevinirim.Ben de sana “beğenmedim” yapayım