- 22 Ağustos 2018
- 43
- 48
- 33
-
- Konu Sahibi Lovelybutlonely20
Evet sperm tahlili verdi. Hersey normal dedi doktor.Eşiniz tahlil verdi mi?
Insallah caniminşallah çocuğunuz olur..
eğer ikinizin de tahlilleri temizse psikolojik.böyle stres yaparsanız, görev olarak görürseniz olmaz.ne zaman kendinizi rahat bırakırsanız o zaman tutar.stres en büyük düşmanınız şu anMerhaba kizlar!
Yaklasik 1.5 senedir deniyoruz esimle hala hamile kalabilmis degilim. Doktora gittik tahliller hersey normal. Anormal hicbirsey yok 3 aydan beri femara kullanmaya basladim ama yine adet gordum. Artik psikolojim kaldirmiyor, diger kadinlarin hamilelik haberlerini alinca resmen kahroluyorum cok ama cok uzuluyorum. Ruyalarimda hep ya bebek emziriyorum yada cocugumun oldugunu göruyorum...
Zamaninda benim durumumda olup psikolojisini moralini yerinde tutanlardan mesajlarinizi bekliyorum, artik dayanamiyorum
Evet insallah elbet birgun olacak, ama toplum baskisi aile baskisi bu beklentiler beni baski altina sokuyor... dusunmemek elde degil...öncelikle kendinizi rahatlatın bir tatile gidin bebek fikrini aklınızdan çıkarın.herkesin bebeği olacak diye birşey yok.benımde olmuyor.ama herşey allahtan elbet birgün olacak.herşeyiniz normalse sebesiz inferlite mevcutsa.tüp bebek deneyebilriisiniz.kafanıza çok taktıgınız için olmuyor belki de.
Insallah rabbim hayirlisini nasip etsin insallah...İnşallah hayırlısıyla olur. Bizim için neyin hayırlı neyin hayırsız olacağını bilemeyiz. Hayırlısıyla nasip etsin Allahım.
Aynen öyle canim Allah hayirli olani biliyor ama beni bu insanlarin beklentisi bitirdi...İnsanın elinden gelen hiçbirşey yok canım dua etmekten başka ☹ nasip çünkü
Allah o deyince olacak vaktini bekliyor inşaAllah
ALLAHIM hayırlı vakitte sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşaAllah
ummadıgınız bir anda olacak ben inanıyorum.Evet insallah elbet birgun olacak, ama toplum baskisi aile baskisi bu beklentiler beni baski altina sokuyor... dusunmemek elde degil...
Cocuk hasreti crkenler hep ayni ruyayi goruyor sanirim bende cok girdum bu ruyalari 4 bucuk sene sinra kavuctum yavruma tup bebekle sonra ikinci bebegi istedik iki yasina girince Rabbim gene hamile olmayi nasip etti ama kucagimiza alamadik yavrumu melek oldu gitti senin belki stresten olmuyordur cok dua et Rabbim er gec nasip ediyoMerhaba kizlar!
Yaklasik 1.5 senedir deniyoruz esimle hala hamile kalabilmis degilim. Doktora gittik tahliller hersey normal. Anormal hicbirsey yok 3 aydan beri femara kullanmaya basladim ama yine adet gordum. Artik psikolojim kaldirmiyor, diger kadinlarin hamilelik haberlerini alinca resmen kahroluyorum cok ama cok uzuluyorum. Ruyalarimda hep ya bebek emziriyorum yada cocugumun oldugunu göruyorum...
Zamaninda benim durumumda olup psikolojisini moralini yerinde tutanlardan mesajlarinizi bekliyorum, artik dayanamiyorum
Yani haklısınız. Bizde yedi aylık evliyiz memlekete gidince herkes soruyo. Kısmet diyorum. Hasteneye gitmediniz mi diyo yedi aylık evliyim dahaEvet insallah elbet birgun olacak, ama toplum baskisi aile baskisi bu beklentiler beni baski altina sokuyor... dusunmemek elde degil...
O zaman bu kadar düşünmeyin strese bağlı olabilir. Hiç düşünmediğimiz anda oluyor hep. Çevremde çok örneğini gördümEvet sperm tahlili verdi. Hersey normal dedi doktor.
Hiç kulak asma canmAynen öyle canim Allah hayirli olani biliyor ama beni bu insanlarin beklentisi bitirdi...
Allahim hayirlisiyla bebegini kucagina almayi nasip etsin sana insallah❤ evet rahim filmi cektiler, tüpler acik dedi doktor. Iste bilmiyorum belkide hic cocugum olmayacak belkide 1 sene sonra cocugum olmus baska sorunlarla ugrasicam.. ama bilmiyorum hic birsey bilmiyorumCanım üzülme bende tam 1.5 yıl bekledim anneyi olmayı. Eşiminde benimde hiçbir sağlık sorunumuz yok çok şükür. Biliyorum bilinmezlik daha da yıpratıyor insanı. Elinden bişi gelmeden bekliyosun sadece. Ben bu süreçte hiç çatlatma aşılama ilaç kullanımı vs. Hiç bişi yaptırmafım ve bu ay mucizeme kavuştum sonunda umarım sağlıklı bi gebeliktir. Umudunu kaybetme en önemli sey moral. Sana umut olsun diye yazdım❤ inş tez zamanda Allah'ın izniyle hamile kalırsın canımbu arada rahim filmi çektirdin mi?