Cocugum olmuyor artik psikolokim bozulmaya basladi

hiç kendi konumda linçlendiğim için , üstüne bir de yazılanları yanlış anlayıp sağa sola saldırırcasına cevap verip eksilendikten sonra o kişileri bulup onların güzel dileklerine beğenmedim koyacak kadar egolarım olmadı.bunu takip edeceğinize temel bebek bakım eğitimlerini takip edin aşkitonuzla.tanımadığınız insana da senli benli hitap etmezseniz sevinirim.
Tesadüfen gördüm sizi, aklıma geldi beğenmedim yaptığınız. Sizi araştıracak kadar boş değilim. İyi günler

Merhaba kizlar!
Yaklasik 1.5 senedir deniyoruz esimle hala hamile kalabilmis degilim. Doktora gittik tahliller hersey normal. Anormal hicbirsey yok 3 aydan beri femara kullanmaya basladim ama yine adet gordum. Artik psikolojim kaldirmiyor, diger kadinlarin hamilelik haberlerini alinca resmen kahroluyorum cok ama cok uzuluyorum. Ruyalarimda hep ya bebek emziriyorum yada cocugumun oldugunu göruyorum...

Zamaninda benim durumumda olup psikolojisini moralini yerinde tutanlardan mesajlarinizi bekliyorum, artik dayanamiyorum 😭
Benim bir arkadaşım 2.5 yıl denedi ve sonunda oldu.esinde de kendinde de heehabhi bir sorun görünmüyordu her şey normal deniyordu fakat doktoruna birden dank etmiş.vucudunun Hamileligi tehdit olarak gormesi ve bunu engellemek için hormon salgılanıyor olmadi ihtimaline karşı hormonu baskılayıcı bir ilaç vermiş,onu kullanınca hamile kalmış artı bir de pıhtılaşma sorunu çıkmış..sonuçta hamile ve doğuma çok kalması darısı size insallah

Açtığım konulara benzettigim için geldim aslında ..
Hurafeleremi inanmadım doktor doktormu gezmedim bütün şu sitede gördüğüm milleten duyduğum herşeyi denedim:KK49:
dile kolay 5.6 sene şimdi gülerek anlatıyorum bakmayın ama
Çok ağladım 6 sene göz yaşı döktüm benden seneler sonra evlenenlerin çocuk haberini aldım günlerce yataktan çıkmadım ..
Kırılma noktam eltimin hamile olduğunu soylememesiydi ..
Çok göz yaşı döktüm adaklar adadım ..
Şaka diceksiniz belki inanmicaksiniz ..
Vazgeçtim ..
Eşimle oturduk o gece ya ayrılalım dedim ..
Psikolojim kaldirmiyor dedim ..
Oda artık çocuk lafı duymicam bu evde birbirimizin çocuğu oluruz yaslanincada yuvada binlerce çocuğumuz var demişti ..
Hiç unutmam çok ağlamıştım ama son aglayisimmis ..
Biz tatile çıktık deliler gibi içtik çünkü ben o 5 yıl içinde belki hamileyimdir aman hamile kalırım diye bırakın alkolü ağzıma ağrı kesici bile surmemistim kamp yaptık tatile çıktık Kıbrıs'a gittik her akşam yürüyüşe başladık ..
Ve yürüdüğümüz yolda Maltepe Kadıköy muhabbet sohbet ederken kilometrelerce yürüdük ..
Bu arada evi çok ihmal ettim diye birgün evi temizlemek istedim ..
Dolapları çektim bazalari kaldırdım deli gibi temizlik hamile olucagim aklımın ucuna gelmiyor tedavi görmüşüm olmamış hsg çekilmişim olmamış ..
Eee aylarca ilaç kullandım olmadı ..
Olucagi aklımın ucuna dahi gelmedi ertesi gün kanama sonra hastaneye gittim kanamam durmuyor diye hamile olduğumu öğrendim kafada bitiyormus herşey ozaman anladım ..
Sen 5 sene tedavi gör olmasın 3 ay tedaviyi bırak tatile cik yapmadığın bütün herşeyi yap gez toz kalk hamile olduğunu bilmeden 850 km yol yap günlerce çadırda yat hamile olduğunu ogren şaşırtıcı dimi teyzesi oğlum 2 yaşında yanaklarından öper :emir_bebek:

Canım derdini en çok yaşayan anlar..Allah en hayırlı zamanda nasip eder inşallah gönlünü ferah tur.benimde bekleyişim kısa sürer zannederken yıllar yılları kovaladı 6 sene sonra tüp bebekle bir çocuğum oldu.şimdi de ikinci çocuk için tedavi görüyorum😊 bizim hikayemizde doktorlar bize çok zaman kaybettirdi,eşim bir tüp bebek merkezinde yaptırmıştı sperm testini o teste göre değerler normal dediler bende de bi problem yoktu.akışına bırakalım diyip bıraktık baktık hala olmuyor eşim detaylı testler yaptırmaya başlayınca morfoloji ve dna hasar testlerinde problem ortaya çıktı.demem o ki bu konuda iyi doktorları bulun üstüne gidin.detaylı inceleme yapılmazsa sebepsiz infertilite diyip çıkıyorlar işin içinden.bize öyle demişlerdi mesela.Detaylı testler yaptırın mutlaka.Sabrını tüketme umutlu ol,bir gün olacak sadece zamanını bekliyor😊❤️

Merhaba kizlar!
Yaklasik 1.5 senedir deniyoruz esimle hala hamile kalabilmis degilim. Doktora gittik tahliller hersey normal. Anormal hicbirsey yok 3 aydan beri femara kullanmaya basladim ama yine adet gordum. Artik psikolojim kaldirmiyor, diger kadinlarin hamilelik haberlerini alinca resmen kahroluyorum cok ama cok uzuluyorum. Ruyalarimda hep ya bebek emziriyorum yada cocugumun oldugunu göruyorum...

Zamaninda benim durumumda olup psikolojisini moralini yerinde tutanlardan mesajlarinizi bekliyorum, artik dayanamiyorum 😭
Yataga çocuk olucak diye gırmeyın.Aklınızdan çıkarın.

X