Açtığım konulara benzettigim için geldim aslında ..
Hurafeleremi inanmadım doktor doktormu gezmedim bütün şu sitede gördüğüm milleten duyduğum herşeyi denedim
dile kolay 5.6 sene şimdi gülerek anlatıyorum bakmayın ama
Çok ağladım 6 sene göz yaşı döktüm benden seneler sonra evlenenlerin çocuk haberini aldım günlerce yataktan çıkmadım ..
Kırılma noktam eltimin hamile olduğunu soylememesiydi ..
Çok göz yaşı döktüm adaklar adadım ..
Şaka diceksiniz belki inanmicaksiniz ..
Vazgeçtim ..
Eşimle oturduk o gece ya ayrılalım dedim ..
Psikolojim kaldirmiyor dedim ..
Oda artık çocuk lafı duymicam bu evde birbirimizin çocuğu oluruz yaslanincada yuvada binlerce çocuğumuz var demişti ..
Hiç unutmam çok ağlamıştım ama son aglayisimmis ..
Biz tatile çıktık deliler gibi içtik çünkü ben o 5 yıl içinde belki hamileyimdir aman hamile kalırım diye bırakın alkolü ağzıma ağrı kesici bile surmemistim kamp yaptık tatile çıktık Kıbrıs'a gittik her akşam yürüyüşe başladık ..
Ve yürüdüğümüz yolda Maltepe Kadıköy muhabbet sohbet ederken kilometrelerce yürüdük ..
Bu arada evi çok ihmal ettim diye birgün evi temizlemek istedim ..
Dolapları çektim bazalari kaldırdım deli gibi temizlik hamile olucagim aklımın ucuna gelmiyor tedavi görmüşüm olmamış hsg çekilmişim olmamış ..
Eee aylarca ilaç kullandım olmadı ..
Olucagi aklımın ucuna dahi gelmedi ertesi gün kanama sonra hastaneye gittim kanamam durmuyor diye hamile olduğumu öğrendim kafada bitiyormus herşey ozaman anladım ..
Sen 5 sene tedavi gör olmasın 3 ay tedaviyi bırak tatile cik yapmadığın bütün herşeyi yap gez toz kalk hamile olduğunu bilmeden 850 km yol yap günlerce çadırda yat hamile olduğunu ogren şaşırtıcı dimi teyzesi oğlum 2 yaşında yanaklarından öper