- 1 Haziran 2019
- 2.148
- 7.466
- 32
-
- Konu Sahibi Lovelybutlonely20
Insallah rabbim hayirlisiyla nasip etsin ama bu toplum baskisi ve bilinmezlik beni psikoljikmen mahvediyor...Cocuk hasreti crkenler hep ayni ruyayi goruyor sanirim bende cok girdum bu ruyalari 4 bucuk sene sinra kavuctum yavruma tup bebekle sonra ikinci bebegi istedik iki yasina girince Rabbim gene hamile olmayi nasip etti ama kucagimiza alamadik yavrumu melek oldu gitti senin belki stresten olmuyordur cok dua et Rabbim er gec nasip ediyo
Aynen öyle hep bir beklenti, biktim böylr insanlardanYani haklısınız. Bizde yedi aylık evliyiz memlekete gidince herkes soruyo. Kısmet diyorum. Hasteneye gitmediniz mi diyo yedi aylık evliyim daha
Aynen..çok sinir olurdum kafandan attığın an olacak dediklerinde. Nasıl atayım çevrende insanlar slm vermeden önce çocuk sormaya başlıyorlar artık. İstesende kafanı boşaltamıyorsun. Yurtdışına yerleştim herkezden uzak kaldım yerleşme telaşına düştüğüm ay çocuk düşünmedim hiç ve o ay hamile kaldım. O yüzden tatile çıkıp insanlardan uzak kalmak çok iyi gelecektir konu sahibineArkadaslar dogru diyor kafamiz rahat olacak ama buda mumkun olmuyor malesef
Sadece sinirleniyorum anlık olarak.Aynen öyle hep bir beklenti, biktim böylr insanlardan
Iste psikologa gitmeyi bile dusunuyorum. Cunku resmen surekli dusunuyorum acaba oldumu diye adet gunlerimi iple sayiyorum. Iki kez tatile de gittik herkesten uzak ama yinede basarili olmadi...Aynen..çok sinir olurdum kafandan attığın an olacak dediklerinde. Nasıl atayım çevrende insanlar slm vermeden önce çocuk sormaya başlıyorlar artık. İstesende kafanı boşaltamıyorsun. Yurtdışına yerleştim herkezden uzak kaldım yerleşme telaşına düştüğüm ay çocuk düşünmedim hiç ve o ay hamile kaldım. O yüzden tatile çıkıp insanlardan uzak kalmak çok iyi gelecektir konu sahibine
Insallah rabbim hayirlisini nasip etsin, iyiki calisiyorum kafam dagiliyor. Yoksa belkide kafayi yerdim.Sadece sinirleniyorum anlık olarak.
Kendine uğraş bul düşünmemeye çalış. Zor illaki ama akışına bırakmak lazım. Umudunu da kaybetme. Mutlu huzurlu geçir zamanını. Gelir inşallah bebeğin ☺❤
Allahim hayirlisiyla bebegini kucagina almayi nasip etsin sana insallah❤ evet rahim filmi cektiler, tüpler acik dedi doktor. Iste bilmiyorum belkide hic cocugum olmayacak belkide 1 sene sonra cocugum olmus baska sorunlarla ugrasicam.. ama bilmiyorum hic birsey bilmiyorum
1tane olinca baski bitmiyor ki ikinci icin basliyor bu sefer millete ne bilmemInsallah rabbim hayirlisiyla nasip etsin ama bu toplum baskisi ve bilinmezlik beni psikoljikmen mahvediyor...
Eşinizle ağız birliği yapıp,beklentisi bu yönde olan insanları oyalamak ağızlarına bal çalmak adına düşük yaptığınızı söyleyin biraz susarlar bilirim o mahalle baskısını bu arada siz de sebepsiz infertilite olarak bir tüp bebek merkezine başvurun yol gösterirlerAynen öyle hep bir beklenti, biktim böylr insanlardan
Iyi ki :)Insallah rabbim hayirlisini nasip etsin, iyiki calisiyorum kafam dagiliyor. Yoksa belkide kafayi yerdim.
Sen ne kadar zamandır istiyosunNe tavsiye versek bos
Hicbiride icini rahatlatmayacak
Benimde olmuyor Ne zaman olacak belli değil
İnsan oylestresyapma deyince de olmuyor
Uzulecen bikcan dua edecen sabretcn başka yolu yok.
Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin canım vardır vakti zamanı sabırMerhaba kizlar!
Yaklasik 1.5 senedir deniyoruz esimle hala hamile kalabilmis degilim. Doktora gittik tahliller hersey normal. Anormal hicbirsey yok 3 aydan beri femara kullanmaya basladim ama yine adet gordum. Artik psikolojim kaldirmiyor, diger kadinlarin hamilelik haberlerini alinca resmen kahroluyorum cok ama cok uzuluyorum. Ruyalarimda hep ya bebek emziriyorum yada cocugumun oldugunu göruyorum...
Zamaninda benim durumumda olup psikolojisini moralini yerinde tutanlardan mesajlarinizi bekliyorum, artik dayanamiyorum
Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin canım vardır vakti zamanı sabırbende 9 senedir uğraşıyorum gitmediğim doktor kalmadı desem yeri var şuanda transfer oldum bugün 6. Günüm sonucu bekliyorum bu üçüncü tüp bebeğim olacak inşallah bu bizim imtihanımız canım allahım yardımcımız olsun inşallah verirsede vermezsede rabbimin bileceği iş biz ne yapsak boş sadece sabır ve bol dua etmekten başka...