Cocugum olmuyor artik psikolokim bozulmaya basladi

gercekten kendinizi ilişkinizi hayatınızı yakıp yıkacak kadar önemli mi bu konu

Cocuk hasreti crkenler hep ayni ruyayi goruyor sanirim bende cok girdum bu ruyalari 4 bucuk sene sinra kavuctum yavruma tup bebekle sonra ikinci bebegi istedik iki yasina girince Rabbim gene hamile olmayi nasip etti ama kucagimiza alamadik yavrumu melek oldu gitti senin belki stresten olmuyordur cok dua et Rabbim er gec nasip ediyo
Insallah rabbim hayirlisiyla nasip etsin ama bu toplum baskisi ve bilinmezlik beni psikoljikmen mahvediyor...

Arkadaslar dogru diyor kafamiz rahat olacak ama buda mumkun olmuyor malesef
Aynen..çok sinir olurdum kafandan attığın an olacak dediklerinde. Nasıl atayım çevrende insanlar slm vermeden önce çocuk sormaya başlıyorlar artık. İstesende kafanı boşaltamıyorsun. Yurtdışına yerleştim herkezden uzak kaldım yerleşme telaşına düştüğüm ay çocuk düşünmedim hiç ve o ay hamile kaldım. O yüzden tatile çıkıp insanlardan uzak kalmak çok iyi gelecektir konu sahibine

Aynen..çok sinir olurdum kafandan attığın an olacak dediklerinde. Nasıl atayım çevrende insanlar slm vermeden önce çocuk sormaya başlıyorlar artık. İstesende kafanı boşaltamıyorsun. Yurtdışına yerleştim herkezden uzak kaldım yerleşme telaşına düştüğüm ay çocuk düşünmedim hiç ve o ay hamile kaldım. O yüzden tatile çıkıp insanlardan uzak kalmak çok iyi gelecektir konu sahibine
Iste psikologa gitmeyi bile dusunuyorum. Cunku resmen surekli dusunuyorum acaba oldumu diye adet gunlerimi iple sayiyorum. Iki kez tatile de gittik herkesten uzak ama yinede basarili olmadi...😣

Sadece sinirleniyorum anlık olarak.
Kendine uğraş bul düşünmemeye çalış. Zor illaki ama akışına bırakmak lazım. Umudunu da kaybetme. Mutlu huzurlu geçir zamanını. Gelir inşallah bebeğin ☺❤
Insallah rabbim hayirlisini nasip etsin, iyiki calisiyorum kafam dagiliyor. Yoksa belkide kafayi yerdim.

Allahim hayirlisiyla bebegini kucagina almayi nasip etsin sana insallah❤ evet rahim filmi cektiler, tüpler acik dedi doktor. Iste bilmiyorum belkide hic cocugum olmayacak belkide 1 sene sonra cocugum olmus baska sorunlarla ugrasicam.. ama bilmiyorum hic birsey bilmiyorum

Aminnn canım Allah razı olsun❤ bana da lafın ortasında pat diye tedaviye başladınmı diye soran bile oldu kalabalık içinde. Ne tedavisi diye sorduğumda çocuğun yok galiba olmuyor senin bile dediler. Bazı insanlar çok acımasız derdini 100 e katlıyorlar. Herkeze daha düşünmüyoruz diyip geçiştiriyordum. Bak benimde rahim filmim temiz çıktı. Bir ay hiç ilişki yaşamadım eşim yurtdışındaydı. Tam reglim bitti ilişki oldu o ay tutmuş. O yüzden sordum hsg çektirdin mi diye. Film sonucu temiz çıksa bile işlem esnasında görünmeyen ufak tıkanıklar açılabiliyormuş. 6 aya kadar da gebe kalma şansın yüksek oluyor

Aynen öyle hep bir beklenti, biktim böylr insanlardan
Eşinizle ağız birliği yapıp,beklentisi bu yönde olan insanları oyalamak ağızlarına bal çalmak adına düşük yaptığınızı söyleyin biraz susarlar bilirim o mahalle baskısını bu arada siz de sebepsiz infertilite olarak bir tüp bebek merkezine başvurun yol gösterirler

Bende ç
Insallah rabbim hayirlisini nasip etsin, iyiki calisiyorum kafam dagiliyor. Yoksa belkide kafayi yerdim.
Iyi ki :)
Bende çok istiyorum anne olmayı. Kendimi bildim bileli bebeklerle çocuklarla çok iyi anlaşırım anaç tarafım çok baskın.
Başta düşünmüyoduk üç beş ay bekleyelim alışalım evliliğe diye düşündük. Sonra bi gün şühpelendim adetim gecikince. Bide denk geldi mide bulantım oldu. Dedim hamileyim o heyecanı yaşayınca karar verdik. 6 aydır istiyoruz :) kayınbiraderim bizden sonra evlendi eşi 2 aylık hamile :) memlekete gidinceki halimi az çok tahmin edersin 😁 uzun bahsettim kusura bakma. Plan yaptık beş ay sonra yapalım bebeği diye ama Allah benim planımı unuttunuz mu dedi haşa.
Ol demeden olmuyo.

Kendimi üzmemeye her defasında şüphelenmemeye dair söz verdim :)
İnşallah bi gün gelecek öyle umut ediyorum :)

Bakın doktor değilim ama doktor sorun yok diyorsa geriye denemeniz gereken tek yol kalıyor glutensiz şekersiz beslenip paketli ürünleri hayatınızdan çıkarmanız ve alkali beslenme ile sağlıklı yaşama tam anlamıyla adım atmanız gerekiyor. Gluten şeker paketli katkılı ürünler basta hormonal dengenizi bozar ve tahlillerinize HENÜZ olumsuz olarak yansımasa bile gebeligi etkileyen bir durumdur. Kaybedecek birseyiniz yok bence neden denemiyorsunuz

Merhaba kizlar!
Yaklasik 1.5 senedir deniyoruz esimle hala hamile kalabilmis degilim. Doktora gittik tahliller hersey normal. Anormal hicbirsey yok 3 aydan beri femara kullanmaya basladim ama yine adet gordum. Artik psikolojim kaldirmiyor, diger kadinlarin hamilelik haberlerini alinca resmen kahroluyorum cok ama cok uzuluyorum. Ruyalarimda hep ya bebek emziriyorum yada cocugumun oldugunu göruyorum...

Zamaninda benim durumumda olup psikolojisini moralini yerinde tutanlardan mesajlarinizi bekliyorum, artik dayanamiyorum 😭
Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin canım vardır vakti zamanı sabır🤗 bende 9 senedir uğraşıyorum gitmediğim doktor kalmadı desem yeri var şuanda transfer oldum bugün 6. Günüm sonucu bekliyorum bu üçüncü tüp bebeğim olacak inşallah😍 bu bizim imtihanımız canım allahım yardımcımız olsun inşallah verirsede vermezsede rabbimin bileceği iş biz ne yapsak boş sadece sabır ve bol dua etmekten başka...

Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin canım vardır vakti zamanı sabır🤗 bende 9 senedir uğraşıyorum gitmediğim doktor kalmadı desem yeri var şuanda transfer oldum bugün 6. Günüm sonucu bekliyorum bu üçüncü tüp bebeğim olacak inşallah😍 bu bizim imtihanımız canım allahım yardımcımız olsun inşallah verirsede vermezsede rabbimin bileceği iş biz ne yapsak boş sadece sabır ve bol dua etmekten başka...

9 sene dilee kolay. Bana 1.5 sene zülum oldu yazınızı okuyunca derdimden utandım. İçim bi tuhaf oldu. Rabbim size en yakın zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşşş bütün kalbimle diliyorum :dua: :dua: :dua: :dua:

X