Çocuğum mu kocam mı? fikir lütfen.... aklımı oynatacağım.

Konu başlığını okuduğumda içeriğini hiç okumadan tabiki çocuğum dedimm..içeriği ne olursa olsun yetişkin bir birey olana kadar öncelik herzaman çocuğundur bence.
yazdıklarınızı okuduğumdada çok üzüldüm .
Sadece tek birşey söyliycem .bundan sonra gittiğiniz yerde çoçuğum hasta tedavi oluyor diye herkese deklere etme sadece öğretmeni bilsin yeter.bu yaş grup çocukları acımasız olur.sizin ayrıcalık gösterilsin dikkat edilsin diye söylediğiniz şeyler ters teper daha çok üstüne giderler.dİğer taraftan çocuğunuzuda sen hastasın psikolojisine sokmayınn
Malesefki büyük şehirlerin büyük okullarındada aynı sorunlar olacaktır.
Bunlarada hazırliklı olmayı öğretmeniz lazım çocuğunuza
Allah yardımcınız olsunn .

bende erenn arkadaşın dediğini diyecektim
içerik okumadan dahi ne demek kocamı,çocukmu diyorum
bilmiyorum ama şu an kızım 2 yaşında olmasına rağmen
rahatı için dünyaları karşıma alırım gibi geliyor
değil geleceği anlık mutluluğu için herşeyden vazgeçerim
içeriği okuyunca ve eşinizin cevaplarını değerlendirincede
oğlum tabiki deyip başınızın çaresine bakın
lütfen sakince durumu değerlendirin
evladınıza yazık etmeyin...

Serap arkadaşım durumunuza hem üzüldüm hem sevindim.Kolay değil tabii,ama kayınvalidenizin size sahip çıkması çok iyi olmuş.Erkekler annelerini dediklerini daha kolay kabul ediyor.
Birde çocuğunuzun durumunu raporla belgeleyemezmisiniz.Bir il merkezinde kontrolleri vs daha kolay olur.Raporun tayin yönüne faydası olur sanırım.

Sadece çocuğunuz için eşinizin duyarsızlığına kaba sözlerine maruz kaldığınıza emin misiniz? Sakın yeni bir hayat kurmaktan korkuyor olmayın. Arkadaşım bu çocuk ikinizin meyvası değil mi? Nasıl bu kadar ilgisiz vurdum duymazbir baba olabilir. Kusura bakmayın ama çok sinirlendim. Kendi değerinizin farkına varın önce. Gayet aklı başında bir insan izlenimi veriyorsunuz yazdıklarınızla yapmayın lütfen. Kendiniz nasıl iyi olacaksanız öylebir hayat kurun kendinize. Siz iyi oldukça yavrunuza iyi bir eğitim sağlıklı bir psikoloji verebilirsiniz bunu unutmayın lütfen.

çocuğum yok fakat sanırım çocuğum derdim.

mesajları okumadan direk soruyorum kusuruma bakmayın..
siz istanbulda otursanız eşiniz mesleğini (sanırım zorunlu görev) yapıp tayinini yanınıza aldırmaya çalışsa daha iyi olur sanırım.

Arkadaşım çocuğun bir şeyi yok, ama böyle giderse ona kalıcı hasar verebilirsin, senin bir an önce tedavi olman lazım, tekrar söylüyorum, çocuğun iyi, en kötü ihtimalle kontrolü mümkün düzeyde ama senin acilen destek alman şart...

Anne , baba olmak bir çocugu dunyaya getırmekle , yedırıp ıcırmekle gıydırmekle olmadıgını dusunuyorum ..

Çocuga verılen eğitim , sevgi ve huzurlu bır ortamm o cocugun butun bır gelecegını hayatını etkılıyor.
bunları sağlamak kolaymıdır bır anne baba ıcın elbette kı hayır . ama ben eşinizin bu sorumsuzluguna dıyecek bısey bulamıyorum ..

baba gamsız,umursamaz ise annede kocasına karsı gamsız umursamaz olup Çocuğunun elınden tutmalı, onun hayatını kurtarmalı dıye dusunuyorum ben ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…