Herkese iyi geceler, bu benim için gerçekten dert.
Tavsiye üzerine bir pedagog ile telefonda görüştüm. Referansları sağlam ve güvenilir. Ama kafamda soru işaretleri var ( konuyu aile hekimimizle etraflıca görüştüm, tavsiye istedim... ancak tavsiye veremedi. Yarın çocuğumun doktoru ile görüşeceğim)
1-Pandemi sebebi ile, sadece online terapi. Yüzyüze görüşmeye, ihtiyaç olursa kendisi karar verecekmiş. Sadece 1 kez telde görüştük ( şahsen tanışmadan, konu çocuk olunca itimat edemiyorum)
2- seans ücreti 400 lira. Hafta 1 seansla başlarız dedi. (O kadar özel sağlık sigortası ödüyoruz, bir de bunu ödemek hele pandemi dönemi, ciddi belimi bükecek. Hem de sadece online, şahsen hiç tanışmadan, ücretten ziyade en büyük sıkıntım, nasıl güvenip, 5 yaşındaki oğlumun ruh sağlığını emanet edeceğim)
3- oğlumun buna gerçekten ihtiyacı var mı? Varsa, vakit kaybetmek asla istemiyorum. (Bunu kesinlikle öğrenmeliyim, yaşam kalitemiz yerlerde)
Bu konuda deneyimi olan anneler neler yapıyorsunuz? Pedagogunuzu nerden buldunuz, nasıl güvendiniz? Lütfen deneyimlerinizi benimle paylaşın.