- 9 Ağustos 2021
- 14.971
- 50.914
Çok normal bu hisleri. Yaşıtları başka bir hayat yaşıyor bunu görüyor, sizin neden böyle bir hayatınız olmadığını, kendisinde neden olmadığını sorguluyor.Anlıyomu ki arabada öyle onlar da audi var onuda kıskanıyor anlamadım gitti
Çok normal bu hisleri. Yaşıtları başka bir hayat yaşıyor bunu görüyor, sizin neden böyle bir hayatınız olmadığını, kendisinde neden olmadığını sorguluyor.
13 yaşında sizler gibi hayat şöyle zor böyle imkansızı kabul edemeyecek bir zihni olduğu için mi özür dilesin çocuk?
Keşke asıl bu zihnindeki insanlar gözlerini açsa da yapan nasıl da yapıyor ben niye yapamadım, ben neden başarı odaklı olmadık da çocuklarımın geleceğini düşünmedim diye dert yansa.
Çoğunluk birbirini hayat böyle tabii diye sırtını sıvazlayıp, hayat böyle zor tabii diye birbirlerini gazlayınca sadece komik duruyor, bilin istedim.
Onun yerine herkes dengi ile takilmali, denk değilse aile üyeleri bile gerekirse buna uygun koşullarda gorusmeli. Mesela konu sahibi aslında çocuğunu diğer zenginliğe çocuğunun maruz kalışından koruyamamış. Keşke onlar gibi zengin bilincinde olmayı hedefleyip hem kendisini hem de çocuğunu kurtarsaymis ama madem olamamis o zaman da fakirlik içinde zenginliği bu kadar görmemek gerekiyor ki daha fazla acı çekmesin.
Bir iphone kac lira?Orası öyle ama yaşıtları mesela iphone kutu açılımı yapacak kendisi bakacak çocukların özenmesi çok normal ulta lüks şeyler olmamalı mesela bir iphone bir bilgisayar oyun konsolu arada tatile gitmek vs.
Evet villalara lüx arabalara perde cekilmeli. JxjxhxhÇok normal bu hisleri. Yaşıtları başka bir hayat yaşıyor bunu görüyor, sizin neden böyle bir hayatınız olmadığını, kendisinde neden olmadığını sorguluyor.
13 yaşında sizler gibi hayat şöyle zor böyle imkansızı kabul edemeyecek bir zihni olduğu için mi özür dilesin çocuk?
Keşke asıl bu zihnindeki insanlar gözlerini açsa da yapan nasıl da yapıyor ben niye yapamadım, ben neden başarı odaklı olmadık da çocuklarımın geleceğini düşünmedim diye dert yansa.
Çoğunluk birbirini hayat böyle tabii diye sırtını sıvazlayıp, hayat böyle zor tabii diye birbirlerini gazlayınca sadece komik duruyor, bilin istedim.
Onun yerine herkes dengi ile takilmali, denk değilse aile üyeleri bile gerekirse buna uygun koşullarda gorusmeli. Mesela konu sahibi aslında çocuğunu diğer zenginliğe çocuğunun maruz kalışından koruyamamış. Keşke onlar gibi zengin bilincinde olmayı hedefleyip hem kendisini hem de çocuğunu kurtarsaymis ama madem olamamis o zaman da fakirlik içinde zenginliği bu kadar görmemek gerekiyor ki daha fazla acı çekmesin.
Kutu açilimi böyle magaza acilimj gibi mi oluyo? Kurdele falan mi kesiliyo bxbxvxvOrası öyle ama yaşıtları mesela iphone kutu açılımı yapacak kendisi bakacak çocukların özenmesi çok normal ulta lüks şeyler olmamalı mesela bir iphone bir bilgisayar oyun konsolu arada tatile gitmek vs.
bilmem google amcaya sorBir iphone kac lira?
Ytye bakarsan görürsün ablacım ya herşeyide bana sormaKutu açilimi böyle magaza acilimj gibi mi oluyo? Kurdele falan mi kesiliyo bxbxvxv
Yeah watta F*** beybisu bxbxhxEe senin yetiştirdiğin çocuktan aile terbiyesi algından vs banane o zaman?bizim ailede çocuklar o yaşlarda telefonda aldı macte aldı bir sıkıntıda olmadı olmasında zaten ailemin çocuk yetiştirmesi otorite kriter falan mı dedim ben wtfbenim savunduğum bir durumda yok zaten sadece günümüzdeki çocukların imkanıyla geçmisi kıyaslamanız çok komik geldi bana tamam siz takılın geçmişteki gibi ne diyeyim bana göre 13 yaşında çocuk telefon kullanabilir kontrollü bir şekilde sorun yok yani imkan varsa yeterli olgunluğa ulaşmışsa iphoneda kullanır macte.çocuğun algı seviyesi açık derken dışarıdan bahsediyorum senin yaşında ne vardıda o kadar özenecektin sen?şimdi heryerde zibilyon tane şey var.13 yaşında özenir tepkide gösterir ki göstermişte bitti.buna ağlayıp ciddiye almayı mantıksız buldum çocuğun özenmesine de üzüldüm bu kadar basit olayı dallanıp budaklandırma
Ama özentisu her seyi sen biliyosun o yuzden sana soruyorum. Bu arada Turkiye'den baska bacak kadar veledin eline telefon tablet veren gelismis ülke yok. O sacmalik da gene bu calismayan beyinlerin sonucu.Ytye bakarsan görürsün ablacım ya herşeyide bana sormaaç benden küçük çocuğun annem bana iphone 15 promax aldıııııııı diye koca koca başlıklı videoları var
Pelinsular berkecanlar alır milletinki bakar sad but trueYeah watta F*** beybisu bxbxhx
Evet haklısınAma özentisu her seyi sen biliyosun o yuzden sana soruyorum. Bu arada Turkiye'den baska bacak kadar veledin eline telefon tablet veren gelismis ülke yok. O sacmalik da gene bu calismayan beyinlerin sonucu.
Ay iste tam da kim bu diye dusunuyodum tanidim, peljnsuyla berkecanin anasiymis vxvxvxPelinsular berkecanlar alır milletinki bakar sad but true
Yok evet. Avrupa'da hic bir akli basinda aile cocugunun eline 16 yasindan önce al da oyna diye tablet telefon veemiyoEvet haklısınbaşka hiçbir ülkede yok yaw he he
İnandık tamamYok evet. Avrupa'da hic bir akli basinda aile cocugunun eline 16 yasindan önce al da oyna diye tablet telefon veemiyo
Yok ben bizzat pelinsu canımAy iste tam da kim bu diye dusunuyodum tanidim, peljnsuyla berkecanin anasiymis vxvxvx
Ay hadi özentisu al berkecani da git otede bakin tableteİnandık tamam
Sizin gözünüze perde çekilmiş zaten size gerek yok buradaki konu 13 yaşındaki bir çocuk ve mesele sadece ben iPhone istiyorum diye tutturma değil, çocuk bana madem güzel şartlar sunamayacaktin neden beni dünyaya getirdin diyor? Evet belki güzel şart iPhone seviyesi olmamalı herkes için ama konu sahibi çalışsam mı diyor belli ki çalışmıyor bile, yani o çocuk daha nelerden kısılmış.Evet villalara lüx arabalara perde cekilmeli. Jxjxhxh