Ne demek istediginizi anlayamadim.nasil olmasi daha kotu sizce
Eet ozunde iyi biridir ama bildim bileli umursamazdir hep.ne yapacagimi bilmiyorum nasil unutucam ettigi kufuru
Ozunde iyi biriEet ozunde iyi biridir ama bildim bileli umursamazdir hep.ne yapacagimi bilmiyorum nasil unutucam ettigi kufuru
Ben bu tip bi caniye inanınki baba kelimesini yakıştıramıyorum baba demek yavrusunun yanında ona destek olması hastalandigında canı yanan careler arıyan mücadele eden cocuguna kendini hissetiren arkasında ne olursa olsun dag gibi duran bi insan anca o çok anlamlı kelimeyi baba kelimesini haketmiş olur ama ne yazıkki her kez baba olamıyo bence uzun lafın kısası yol yakınken yolunu ciz bu insanla ömür gecmez kardeşim belliki daha çok gencsin.yavrunu perişan ettirme....Baba bildiğiniz şam babası kusura bakmayın lütfen, tutamadım..
Zor ama önce soğukkanlı olmayı deneyiniz, hafif bir panik havası var, zaten ilacı da vermisiniz ister istemez düşer. Ilık bir banyo iyi gelebilir, tabi cocugu sıcak tutacak bir ortam hazirliyabilirseniz.
Ve de sirkeli bezle eklem yerlerine tampon da yapabilirsiniz, ve çocuğu kalın giydirip üstüne kat kat yorganlar atmayin lütfen..
Evli değilim, cocugum falan yok ama bildiğim genel yontemleri söyledim..
He bir de bebegin gulmesi iyi bir şey. Rahatlamış ki gülücükler atabiliyor minik kurabiye :)
Herkes baba olamıyor iste, baba var bir de BABA var...
Allah yar ve yardimciniz olsun..
Tamam anladim tesekkurlerdaha kötü demek istemedim.
ateşli çocuk sayıklayabilir bu sebeple uyanık sanırsınız.
gerçekten kendinde olduğuna emin olun kendi kendine gülüyor kahkaha atıyor diye yazmışsınız bu sebeple yazdım.
ben yaşamıştım daha önce bu durumu .Kendine geldi konuşuyor diye düşünürken ateş yükselmesinden olmuş bu konuşmasürekli kontol edin ateşini emin olduktan sonra sorun yok tabii ki.
Ateş savunma mekanizmasıdır bebeğin korkmayın birde küçük çocuklar 38-38,5 dereceye kadar normal denebilir demişti DR.
Tamam anladim tesekkurlerdaha kötü demek istemedim.
gerçekten kendinde olduğuna emin olun kendi kendine gülüyor kahkaha atıyor diye yazmışsınız bu sebeple yazdım.
ben yaşamıştım daha önce bu durumu .Kendine geldi konuşuyor diye düşünürken ateş yükselmesinden olmuş bu konuşmasürekli kontol edin ateşini emin olduktan sonra sorun yok tabii ki.
Ateş savunma mekanizmasıdır bebeğin korkmayın birde küçük çocuklar 38-38,5 dereceye kadar normal denebilir demişti DR.
Yazıklarr olsun bee.!!. Babamı bu adam.?.geçmiş olsun cnm Allahım bebişine şifa versin..
Aynen benim oglumda yazın 42 derece ateşi cikti evde öncelikle ateşini düşürmek için ılık duş aldırdm ilacını verdim ve sonra eşimle hastaneye götürdük ve doktor bize ilk müdaleyi iyiki yapmışsınız dedi ve eşimle biz ordada bebegimize ilik duş aldırdk sürekli ve ateşi düştü ve inanınki eşimin benimde ömrümüzden on yıl gitti ağlamaktan cocugumuz için bana en büyük destek eşim oldu ve herzaman yardımcıdır bana baba gibi baba..daha kötü demek istemedim.
gerçekten kendinde olduğuna emin olun kendi kendine gülüyor kahkaha atıyor diye yazm
Ne guzel esinizin destek olmasi.ki zaten olmali onunda cocugu.ben dun gece suyu hazirlarken bile kizdi bana suya sokma hasta etcen diye.korktu herlade bana yardim edicekte uykusundan olacak diyeAynen benim oglumda yazın 42 derece ateşi cikti evde öncelikle ateşini düşürmek için ılık duş aldırdm ilacını verdim ve sonra eşimle hastaneye götürdük ve doktor bize ilk müdaleyi iyiki yapmışsınız dedi ve eşimle biz ordada bebegimize ilik duş aldırdk sürekli ve ateşi düştü ve inanınki eşimin benimde ömrümüzden on yıl gitti ağlamaktan cocugumuz için bana en büyük destek eşim oldu ve herzaman yardımcıdır bana baba gibi baba..
Cocugum suan iyi atesi düstü
Arkadaslar cocugumin atesi yok suan ama yinede 4 saatte bir ates dusurucuyu vermem gerekiyomu?
Yok verme sabah bi sefer tokArkadaslar cocugumin atesi yok suan ama yinede 4 saatte bir ates dusurucuyu vermem gerekiyomu?
Yok sabah tok karnına ver gereken ölcüde ateşini sürekli kontürol et canim ateşi 37 36 lardayssaArkadaslar cocugumin atesi yok suan ama yinede 4 saatte bir ates dusurucuyu vermem gerekiyomu?
VArkadaslar simdi benim ne yapmami istersiniz bu adama karsi?siz olsaydiniz yerimde ne yapardiniz
arkadaşım sen konuyu kacırdın yorumlara bak tek sebep bebegın hasta olması digil babanın rezil tavırları illaki senin dediğin gibi basit bi olay olsaydı boşanılmazdı saçama olurdu zaten..Ateş gece yükselir zaten . Doktor ilacı nasıl verdiyse öyle kullan konu sahibi . Anneniz ya da eşinizin annesi yardım alabileceğiniz kimse yok mu fikir danışabileceğiniz .
ayrıca sırf böyle bir olay yüzünden eşinden boşanmakta tuhaf geldi bana .
Ben olsam onu o hareketi küfürü söylediği dkk yemin olsunki parcalardım yavrumumamı yanıyım hasta olmasına allh korusun havalede gecirebilirdi ateş tehlikeli bide o rezillimi cekicem öncelikle onun icabına bakardım kafasına gecirirdim bi şeyi gebersin pislik sonrada ailemmi cagirdim bi celsedede boşardım adiyi benim asla böyle birine tavizim olmazdı önce yavrularím degerli benim için b9yle bi eş dgl..Arkadaslar simdi benim ne yapmami istersiniz bu adama karsi?siz olsaydiniz yerimde ne yapardiniz
Canim arkadasim ben ona karsilik bile verseydim gebertirdi beni orada.acikcasi ben bu adamdan korkuyorum.ben o kufuru ettigi anda cekip gitmeyi bilmiyomuyum.ama ailemin basina bela olur diye korkuyorum.yoksa gercekten cekilecek gibi bi adam degil.sadece karnimizi doyuruyor.ilgi alaka yok.kizdigi zaman istedigi hakareti eder bana.ben karsilik verdigimde kudurur.dedigim gibi bi dk durmam burdada olay cikar diye korkuyorumBen olsam onu o hareketi küfürü söylediği dkk yemin olsunki parcalardım yavrumumamı yanıyım hasta olmasına allh korusun havalede gecirebilirdi ateş tehlikeli bide o rezillimi cekicem öncelikle onun icabına bakardım kafasına gecirirdim bi şeyi gebersin pislik sonrada ailemmi cagirdim bi celsedede boşardım adiyi benim asla böyle birine tavizim olmazdı önce yavrularím degerli benim için b9yle bi eş dgl..
Yok verme sabah bi sefer tok
Yok sabah tok karnına ver gereken ölcüde ateşini sürekli kontürol et canim ateşi 37 36 lardayssa
V
arkadaşım sen konuyu kacırdın yorumlara bak tek sebep bebegın hasta olması digil babanın rezil tavırları illaki senin dediğin gibi basit bi olay olsaydı boşanılmazdı saçama olurdu zaten..