çocugum atesler icinde esim bana küfür etti :(

Ne demek istediginizi anlayamadim.nasil olmasi daha kotu sizce

daha kötü demek istemedim.
ateşli çocuk sayıklayabilir bu sebeple uyanık sanırsınız.
gerçekten kendinde olduğuna emin olun kendi kendine gülüyor kahkaha atıyor diye yazmışsınız bu sebeple yazdım.
ben yaşamıştım daha önce bu durumu .Kendine geldi konuşuyor diye düşünürken ateş yükselmesinden olmuş bu konuşma sürekli kontol edin ateşini emin olduktan sonra sorun yok tabii ki.
Ateş savunma mekanizmasıdır bebeğin korkmayın birde küçük çocuklar 38-38,5 dereceye kadar normal denebilir demişti DR.

Eet ozunde iyi biridir ama bildim bileli umursamazdir hep.ne yapacagimi bilmiyorum nasil unutucam ettigi kufuru

hiç eşinize küfür ettiniz mi ? yada etmeyi düşündünüz mü? hayır değil mi.çünkü sizde özünüzde iyi bir insansınız.
özünde iyi demek ağzından çıkanı kulağı duyması gerektir.
Kırıldığınız söyleyin açık konuşun tavır yaparak küs kalarak bir yere gelinmiyor.

Ben bu tip bi caniye inanınki baba kelimesini yakıştıramıyorum baba demek yavrusunun yanında ona destek olması hastalandigında canı yanan careler arıyan mücadele eden cocuguna kendini hissetiren arkasında ne olursa olsun dag gibi duran bi insan anca o çok anlamlı kelimeyi baba kelimesini haketmiş olur ama ne yazıkki her kez baba olamıyo bence uzun lafın kısası yol yakınken yolunu ciz bu insanla ömür gecmez kardeşim belliki daha çok gencsin.yavrunu perişan ettirme....

Tamam anladim tesekkurler

Özünde iyi biri ne sana böyle üzücü bi günde küfür ederdi annene nede oturur bilgisayarda takılırdı ne diyim sen kendine böyle bi insanla yaşamayı layık görüyosan bizim sana diyicek tek bi lafımız kalmadı.....

Öncelikle çocuğunuza acil şifalar diliyorum. Eşiniz bana göre ne iyi bir insan ne de iyi bir baba, özünde iyi olan bir insan anneye küfretmez, özünde iyi bir baba olan insan çocuğu ateşler içinde ağlarken kulağına kulaklık takıp bilgisayarda oyun oynamaz. Allah ıslah etsin böylesini nediyeim ki.

Tamam anladim tesekkurler

Aynen benim oglumda yazın 42 derece ateşi cikti evde öncelikle ateşini düşürmek için ılık duş aldırdm ilacını verdim ve sonra eşimle hastaneye götürdük ve doktor bize ilk müdaleyi iyiki yapmışsınız dedi ve eşimle biz ordada bebegimize ilik duş aldırdk sürekli ve ateşi düştü ve inanınki eşimin benimde ömrümüzden on yıl gitti ağlamaktan cocugumuz için bana en büyük destek eşim oldu ve herzaman yardımcıdır bana baba gibi baba..

Ne guzel esinizin destek olmasi.ki zaten olmali onunda cocugu.ben dun gece suyu hazirlarken bile kizdi bana suya sokma hasta etcen diye.korktu herlade bana yardim edicekte uykusundan olacak diye

Cocugum suan iyi atesi düstü

Arkadaslar cocugumin atesi yok suan ama yinede 4 saatte bir ates dusurucuyu vermem gerekiyomu?

Ateş gece yükselir zaten . Doktor ilacı nasıl verdiyse öyle kullan konu sahibi . Anneniz ya da eşinizin annesi yardım alabileceğiniz kimse yok mu fikir danışabileceğiniz .
ayrıca sırf böyle bir olay yüzünden eşinden boşanmakta tuhaf geldi bana .

Arkadaslar cocugumin atesi yok suan ama yinede 4 saatte bir ates dusurucuyu vermem gerekiyomu?
Yok verme sabah bi sefer tok
Yok sabah tok karnına ver gereken ölcüde ateşini sürekli kontürol et canim ateşi 37 36 lardayssa
Arkadaslar simdi benim ne yapmami istersiniz bu adama karsi?siz olsaydiniz yerimde ne yapardiniz
V
arkadaşım sen konuyu kacırdın yorumlara bak tek sebep bebegın hasta olması digil babanın rezil tavırları illaki senin dediğin gibi basit bi olay olsaydı boşanılmazdı saçama olurdu zaten..

Arkadaslar simdi benim ne yapmami istersiniz bu adama karsi?siz olsaydiniz yerimde ne yapardiniz
Ben olsam onu o hareketi küfürü söylediği dkk yemin olsunki parcalardım yavrumumamı yanıyım hasta olmasına allh korusun havalede gecirebilirdi ateş tehlikeli bide o rezillimi cekicem öncelikle onun icabına bakardım kafasına gecirirdim bi şeyi gebersin pislik sonrada ailemmi cagirdim bi celsedede boşardım adiyi benim asla böyle birine tavizim olmazdı önce yavrularím degerli benim için b9yle bi eş dgl..

Canim arkadasim ben ona karsilik bile verseydim gebertirdi beni orada.acikcasi ben bu adamdan korkuyorum.ben o kufuru ettigi anda cekip gitmeyi bilmiyomuyum.ama ailemin basina bela olur diye korkuyorum.yoksa gercekten cekilecek gibi bi adam degil.sadece karnimizi doyuruyor.ilgi alaka yok.kizdigi zaman istedigi hakareti eder bana.ben karsilik verdigimde kudurur.dedigim gibi bi dk durmam burdada olay cikar diye korkuyorum

Ben baktım yorumlara yeni bir şey yok . Baba dediğimiz şahıs kullakları çıkartıp bilgisayarı kapatıp kapısını kapatıp uyumaya gitmiş ki şaşırmadım . 39 ateşte etrafa küfürler sallayan arkadaşları ile kahkaha atan biri için gayet olağan bence . Sonuçta iş dönüp dolaşıp konu sahibini istemeyeceği bir şeyin merkezinde de bırakabilir. Bizim toplumumuz çoğunlukla çocuğa bakması gereken kişiyi anne görür .

Ben zaten bsy beklemiyorum kendi adima.cocuguyla ilgilensin yeter.ozellikle hastayken.dunde istedigim buydu.cocugumun atesi 39 olmus ben caresiz bi sekilde aglarken onun umursamaz bi sekilde gule gule oyununa devam etmesine dayanamadim.ustune birde kulakligi takinca bittim orda.ona tek dedigim ne kadar umursamazsin cocugun sesini duymamak icinmi takiyosun kulakligi dedim.birde agliyorum düsünün.ama o adi adam benim anneme kufur etti.sen kimsinde benim anneme kufur edebiliyosun.ustelik onun ailesinin ona yapmadigini benim anam babam yapti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…