- 20 Ocak 2013
- 1.708
- 835
Nasil bi adamms herkesi korkutuyo oylemiCekindigi bi buyugum yok desem.buyuklerim ondan cekiniyo artik
Aynen oyle.asarim keserim havasinda.Nasil bi adamms herkesi korkutuyo oylemi
Aynen oyle.asarim keserim havasinda.Nasil bi adamms herkesi korkutuyo oylemi
Evlenmeden oncede boyle miydi,ne is yapıyor.Aynen oyle.asarim keserim havasinda.
O kadar kolay degil !Aynen oyle.asarim keserim havasinda.
Evlenmeden boyle degildi.dedigim gibi cocuktan somra cok degisti.surekli beni asagilayip azarliyor.dusunun bi tuzlugu yanlislikla elimden dusursem beyinsiz dikkatli ol diye bagiran bi insan.kendisi resepsiyonist oteldeEvlenmeden oncede boyle miydi,ne is yapıyor.
Cocuktsn sonra cok degisti.ozel bsy yasanmadi canim.benim yalniz basima cocugu buyutmem.onun hic yardimci olmamasi.sadece bilgisayarda oyun oynamasi beni asagilamasi yasananlar bunlarbu adamın çocuğuna ilgisizliği mi aslında konu
yoksa bu adamın genel olarak çok fazla kötü yönümü var
eğer önceden değildide sonradan değişmeye başladı ise
ne zaman değişmeye başladı, neler yaşandı
Evlenmeden boyle degildi.dedigim gibi cocuktan somra cok degisti.surekli beni asagilayip azarliyor.dusunun bi tuzlugu yanlislikla elimden dusursem beyinsiz dikkatli ol diye bagiran bi insan.kendisi resepsiyonist otelde
Amin canim.az once telefon etti.canim cocuk nasil oldu diyor.sanki o kufuru o etmemis piskin.insan bi ozur diler hata yaptim derÇok üzüldüm sizin adınıza Allah yardımcınız olsun ne diyelim böyle babalar bırak baba olmayı insan olmayı beceremeyen insanlar , emin olun sizden daha ezik ve güçsüz bir adam. kendine öz güveni olmayan onu geçin kendine saygısı olmayan bir adam. Kendine saygısı olan bir adam zaten hakeret küfür içerikli şeyler kullanmaz. Allah yardımcınız olsun Rabbim hidayet versin. Sizede sabır inşallah evladınızdan yüzünüz güler
Amin canim.az once telefon etti.canim cocuk nasil oldu diyor.sanki o kufuru o etmemis piskin.insan bi ozur diler hata yaptim der
Aynen oyleaa asla böyle bişey bekleme işte .. ben babamdan biliyorum evin içinde ana avrat söver söver on dakka geçmeden kızım bi çay koy yok şu bu diye pişgin pişgin konuşurlar bunlar.. senin kırıldığını bırak anlamayı surat yapsan dahada kızıp sinirlenirler ahh ahh bu erkekler yemin ediyorum hiç bişeyi hak etmiyor ya
KeskeAllah belasını versin bu erkeklerin hepsinin. Hepsinin genetiği bozulmuş artık!!! Ne kocalık, ne babalık ne de erkeklik yapabiliyorlar... Keşke soyları tükense de biz kadınlar bu dünya üzerinde barış ve huzur içinde yaşasak...
Haklisin ne diyeyim.ama onceden boyle degildi.cocuk dogduktan sonra bukadar umursmaz oldu.ilk cocuk 5 yildan sonra oldu birde daha ilgili olmasi gerekirdi oysaki.benide cok severek aldi.evlenmiycem diye intihar bile etti benim icin.acidim ölcek diye simdi kendim acincak haldeyim
Mendebur ne biçim baba o be bence ikinci çocuğu düşünme bile1bucuk yasindaki oglum bogaz enfeksiyonu geciriyor.dunden beri atesler icinde.doktora goturduk ilac kullaniyo.az once atesi 39a firladi agliyodu surekli.esimde buarada internette oyun oynuyo kilini bile kipirdatmiyo cocuk araliksiz yarim saat agladi.esimde bilgisayarin kulakligini alip takti.bende cocugun sesini duymayasin diyemi takiyosun dedim.anama kufur etti cokta seyimde dedi.afedersiniz acik olduysa kusura bakmayin.cok moralim bozuk zaten cocugum hasta agliyorum bide bu halde bana soylediklerine bakin.neyseki oglum kustuda rahatladi.ama benim icim kan agliyo ne yapayim ben bu adamla yuzunu bile gormek istemiyorum.
Yok canim ilgi bekledigi yok.o bilgisayariyla mutlu inankiböyle düşünme acaba oda sendne daha çok mu ilgi bekliyor çocuk doğduktan sonra eşler sadece çocuğa yoğunlaşıyor o eski aşkları tutkuları kalmıyor aynı evde yaşamak yemek yemek vs hep rutine biniyor
birde siz bu açıdan bakın bence.
özlem tekinin bir şarkısı vardır 5 senelik aşk biter mi diye bak o geldi aklımaa
Yani benim icin bazi sınırlar vardir. Anneme kufur bunlardan biridir.En sonda hic bsy dememisken anneme kufur etmesi.dilinin ayari yok.bana istedigini soylesin ama anneme soylemesine dayanamiyorum.du geceden veri uyku uyumadim.aglamaktan gozlerim balon gibi sisti.birazdan annem gelecek ne diycem bilmiyorum