çocugum atesler icinde esim bana küfür etti :(

1bucuk yasindaki oglum bogaz enfeksiyonu geciriyor.dunden beri atesler icinde.doktora goturduk ilac kullaniyo.az once atesi 39a firladi agliyodu surekli.esimde buarada internette oyun oynuyo kilini bile kipirdatmiyo cocuk araliksiz yarim saat agladi.esimde bilgisayarin kulakligini alip takti.bende cocugun sesini duymayasin diyemi takiyosun dedim.anama kufur etti cokta seyimde dedi.afedersiniz acik olduysa kusura bakmayin.cok moralim bozuk zaten cocugum hasta agliyorum bide bu halde bana soylediklerine bakin.neyseki oglum kustuda rahatladi.ama benim icim kan agliyo ne yapayim ben bu adamla yuzunu bile gormek istemiyorum.
çocuğu doktora götür.Kocanın hesabını sonra görürsün.

böyle düşünme acaba oda sendne daha çok mu ilgi bekliyor çocuk doğduktan sonra eşler sadece çocuğa yoğunlaşıyor o eski aşkları tutkuları kalmıyor aynı evde yaşamak yemek yemek vs hep rutine biniyor

birde siz bu açıdan bakın bence.

özlem tekinin bir şarkısı vardır 5 senelik aşk biter mi diye bak o geldi aklımaa
Yok canim ilgi bekledigi yok.o bilgisayariyla mutlu inanki

işte ona sor oda yalnız kaldığı için pc yi seçiyor bir gün çocuğu birine bırakın tüm fişleri çekin deneyin bakalım yine mi sohbet edemiyorsunuz
Canim bununki aliskanlik.evlennmeden once bilgisayarda oyun oynnuyodu.cocuk yokkende oynuyodu yeni evlendigimizdede oynuyodu.

Canim bununki aliskanlik.evlennmeden once bilgisayarda oyun oynnuyodu.cocuk yokkende oynuyodu yeni evlendigimizdede oynuyodu.
-----

Evlenirken dikkat edin. Ayrıntıları atlamayın. Oyundan zarar gelmez demeyin.

Bir oyun adamın kanı bozuk olduğunun göstergesi olabilir. Bir oyun adamın evliliği oyun olarak algılamasına neden olabilir.

İnanın adınıza çok üzüldüm, kesinlikle bu adamdan ikinci çocuğu yapmayın.. Dışarıya çok iyi demişsiniz, zaten en nefret ettiğim tiptir, dışarıya iyi ailesine kötü olan insan. Allah kolaylık versin.

X