çocugum atesler icinde esim bana küfür etti :(

O zaman allah belasını versin diyorum bende anneyim inanin şu an şinirden yerimde duramiyorum benim en yakın arkadaşımın kocası da böyleydi bigün bana açıldı bende Ailene söyle boşan dedim dinlemedi beni kocası tehdit ediyormuş ailesiyle oldurmekle falan üstüne bide ikinci çocuk oldu şimdi ayrıldılar adam hiç bişi de yapmadı olan arkadaşıma çocuklarına oldu şimdi baba evinde ve cok pişman keşke seni zamanında dinleseydim bosansaydim en azından ikinci çocuğum olmazdı yani demem o ki zararın neresinden donulurse kardir

Gecmis olsun canim .annelik baska bi duygu hicbirseye benzemiyo .ben olsaydim bende onun anasina kufrederdim ki yaptimda

Tmm tesekkurler

Sadece ince bir badi giydir üstünde bi çarşaf ört.ateşi düşünde pijamasini giydirilir tamam miates dusurucuyu verince o uyurken sende uyu yarina gücün olsun .telefonun alarmini da kur 4 saatte bir olc ateşini .optum kuşunu inşallah yanina biseycigi kalmaz

Yaygın boğaz enfeksiyonu bulaşıcımıdır nedir salgın gibi.bnm oğlumda yeni düzeldi ateşe korkma fazla enfeksiyon da olurmuş doktorlara acillere bizde gittik. Terbiyesiz kocana sen ne yapsan hak ediyor .ona göre norml heralde ağzına geleni söylemek . Üzülme sen ama haddini bildir.

Çocuk ne durumda çok merak ettim
bir de "sadece" esin tehdit ediyor diye bosanmiyorsan hiç durma derim bak benim annem o kadar çekti çekti sonunda hastalıklar psikolojik sorunları ortaya çıktı biraz kendine güvenip bosananlar ise her zaman Diyor ki keşke daha erken yapsaydim
bosan demek kolay biliyorum ama çocuğuna babalık yapmayan annene kufreden biri sana mutluluk getirmez

Yavrumun atesi yine 38 oldu.gittim yanina soyledim doktor olur atesi dedi ya diyo.bsy olmaz ates dusurucu ver dedi.ben burda korkumdan uyuyamiyorum agliyorum adam yatti valla.ben simdi napayim he? Bu saatte tek basima nereye gideyim

ilk önce sakin olsaniz. aglayarak kendinizi helak etmeyiniz lütfen.
esiniz hep mi böyleydi? ve 5 yil bebegim olmadi yazmissiniz dogru okuduysam..
esiniz bebege cok düskün oldugunuzu ve herseyi abarttiginizi düsünüyor olabilir.

Henuz dusmedi ates 38 38bucuk arasinda gidip geliyo.simdi verdim yine ates dusurucuyu.esime dedim ilik dus aldiralim atesi dusmedi dedim gerek yok bsy olmaz dedi.yalnizda yikayamiyorum.korkuyo sudan cok agliyo

Henuz dusmedi ates 38 38bucuk arasinda gidip geliyo.simdi verdim yine ates dusurucuyu.esime dedim ilik dus aldiralim atesi dusmedi dedim gerek yok bsy olmaz dedi.yalnizda yikayamiyorum.korkuyo sudan cok agliyo

ilk önce sakin olsaniz. aglayarak kendinizi helak etmeyiniz lütfen.
esiniz hep mi böyleydi? ve 5 yil bebegim olmadi yazmissiniz dogru okuduysam..
esiniz bebege cok düskün oldugunuzu ve herseyi abarttiginizi düsünüyor olabilir.
Evet belki abartiyorum ama onun bana kufur etmesini gerektircek bsy yapmadim

Hemen dus aldir aglasin bisey olmaz dustan sonra cok rahatliycaktir ilacta vermissin en fazla 20 dakka surer benimde 3 cocugum var defalarca yasadim ben bunu sen sakin ol gozun cocukta olsun kocani gormemeye calis Allah sifa versin canim

Korunuyorum zaten.nefret ediyorum ondan.benim anneme nasil boyle bsy soyleyebilir.
k bkma ama böyle karaktersiz bi adamdan ne sana eş nede yavruna baba olur yol yakınken yol ver gitsin annene küfür etmiş bebegin hastalıgını dikkate almamış alay konusu yapmış allah ısla etsin canım ya rabbim meleklerini korur yanında olur senin meleyinede şifasını tez zamanda versin sen yanlızca onu düşün insanlıktan nasibini almamış eşini diğil allh yardımcın olsun....
Korunuyorum zaten.nefret ediyorum ondan.benim anneme nasil boyle bsy soyleyebilir.

Suan bebegimi ayagimda salliyorum uyanik kendi kendine guluyo kahkahayla.bsymi oluyo acaba

Allah korusun. Birsey olmaz bebek bu güler tabi. Bence siz evhamlisiniz esinizde size bu yüzden öfkeli..
Ama yine de acile gidin veya doktorunuzu arayin..Allah sifa versin bebeginize

Baba bildiğiniz şam babası kusura bakmayın lütfen, tutamadım..
Zor ama önce soğukkanlı olmayı deneyiniz, hafif bir panik havası var, zaten ilacı da vermisiniz ister istemez düşer. Ilık bir banyo iyi gelebilir, tabi cocugu sıcak tutacak bir ortam hazirliyabilirseniz.
Ve de sirkeli bezle eklem yerlerine tampon da yapabilirsiniz, ve çocuğu kalın giydirip üstüne kat kat yorganlar atmayin lütfen..
Evli değilim, cocugum falan yok ama bildiğim genel yontemleri söyledim..
He bir de bebegin gulmesi iyi bir şey. Rahatlamış ki gülücükler atabiliyor minik kurabiye :)
Herkes baba olamıyor iste, baba var bir de BABA var...
Allah yar ve yardimciniz olsun..

Yuuuuhhh bu nasil bir rahatlik, annenize nasil küfreder?
Terkedin evi. Cok ciddi söylüyorum, aileniz yakinizdaysa birakin gidin.
Ne hakla, o kim oluyorda sizin annenize küfür ediyor, bu rahatligi neden veriyorsunuz ona?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…