- 2 Ekim 2014
- 2.336
- 5.034
- 38
O zaman allah belasını versin diyorum bende anneyim inanin şu an şinirden yerimde duramiyorum benim en yakın arkadaşımın kocası da böyleydi bigün bana açıldı bende Ailene söyle boşan dedim dinlemedi beni kocası tehdit ediyormuş ailesiyle oldurmekle falan üstüne bide ikinci çocuk oldu şimdi ayrıldılar adam hiç bişi de yapmadı olan arkadaşıma çocuklarına oldu şimdi baba evinde ve cok pişman keşke seni zamanında dinleseydim bosansaydim en azından ikinci çocuğum olmazdı yani demem o ki zararın neresinden donulurse kardir
Tmm tesekkurlerÇok doğru demiş dönüşümlü verfecksinki vücut alismasin diye.genelde 6 sette bir ver denir ama 4 te olur ben 4 saatte veriyorum ama sana geneli söyledim verebilirsiniz yani 4 saatte bir.ateşi yoksa vermeme gerek yok.zaten ateşi çok yükseldiğinde agliyor o.ateşi düşmeye başlamışsa zaten antibiyotik te etki etmeye başlamış demektir.bak 3 günden fazla ateş olursa hemen götür Dr tamammi
Yavrumun atesi yine 38 oldu.gittim yanina soyledim doktor olur atesi dedi ya diyo.bsy olmaz ates dusurucu ver dedi.ben burda korkumdan uyuyamiyorum agliyorum adam yatti valla.ben simdi napayim he? Bu saatte tek basima nereye gideyim
Evet belki abartiyorum ama onun bana kufur etmesini gerektircek bsy yapmadimilk önce sakin olsaniz. aglayarak kendinizi helak etmeyiniz lütfen.
esiniz hep mi böyleydi? ve 5 yil bebegim olmadi yazmissiniz dogru okuduysam..
esiniz bebege cok düskün oldugunuzu ve herseyi abarttiginizi düsünüyor olabilir.
Hemen dus aldir aglasin bisey olmaz dustan sonra cok rahatliycaktir ilacta vermissin en fazla 20 dakka surer benimde 3 cocugum var defalarca yasadim ben bunu sen sakin ol gozun cocukta olsun kocani gormemeye calis Allah sifa versin canimHenuz dusmedi ates 38 38bucuk arasinda gidip geliyo.simdi verdim yine ates dusurucuyu.esime dedim ilik dus aldiralim atesi dusmedi dedim gerek yok bsy olmaz dedi.yalnizda yikayamiyorum.korkuyo sudan cok agliyo
1bucuk yasindaki oglum bogaz enfeksiyonu geciriyor.dunden beri atesler icinde.doktora goturduk ilac kullaniyo.az once atesi 39a firladi agliyodu surekli.esimde buarada internette oyun oynuyo kilini bile kipirdatmiyo cocuk araliksiz yarim saat agladi.esimde bilgisayarin kulakligini alip takti.bende cocugun sesini duymayasin diyemi takiyosun dedim.anama kufur etti cokta seyimde dedi.afedersiniz acik olduysa kusura bakmayin.cok moralim bozuk zaten cocugum hasta agliyorum bide bu halde bana soylediklerine bakin.neyseki oglum kustuda rahatladi.ama benim icim kan agliyo ne yapayim ben bu adamla yuzunu bile gormek istemiyorum.
k bkma ama böyle karaktersiz bi adamdan ne sana eş nede yavruna baba olur yol yakınken yol ver gitsin annene küfür etmiş bebegin hastalıgını dikkate almamış alay konusu yapmış allah ısla etsin canım ya rabbim meleklerini korur yanında olur senin meleyinede şifasını tez zamanda versin sen yanlızca onu düşün insanlıktan nasibini almamış eşini diğil allh yardımcın olsun....Korunuyorum zaten.nefret ediyorum ondan.benim anneme nasil boyle bsy soyleyebilir.
1bucuk yasindaki oglum bogaz enfeksiyonu geciriyor.dunden beri atesler icinde.doktora goturduk ilac kullaniyo.az once atesi 39a firladi agliyodu surekli.esimde buarada internette oyun oynuyo kilini bile kipirdatmiyo cocuk araliksiz yarim saat agladi.esimde bilgisayarin kulakligini alip takti.bende cocugun sesini duymayasin diyemi takiyosun dedim.anama kufur etti cokta seyimde dedi.afedersiniz acik olduysa kusura bakmayin.cok moralim bozuk zaten cocugum hasta agliyorum bide bu halde bana soylediklerine bakin.neyseki oglum kustuda rahatladi.ama benim icim kan agliyo ne yapayim ben bu adamla yuzunu bile gormek istemiyorum.
Korunuyorum zaten.nefret ediyorum ondan.benim anneme nasil boyle bsy soyleyebilir.
Alıp böylelerini işite yollıcan kafasını koparsınki dünya kaç bucakmış görsün rezil....Nasil bir baba aman Allahim...vicdansizlik karaktersizlik yaptigi ustune bir de kufur...suratina acilip tavayla vurasim geldi
Suan bebegimi ayagimda salliyorum uyanik kendi kendine guluyo kahkahayla.bsymi oluyo acaba
Yok canım ya korkma kusmuş ya rahatlamış yavrucak ilaçlarını düzenli ver konturol altında tut yarına daha iyi olur işallh ...Suan bebegimi ayagimda salliyorum uyanik kendi kendine guluyo kahkahayla.bsymi oluyo acaba