çocugum atesler icinde esim bana küfür etti :(

geçmiş olsun..
yazık size ve evladınıza böyle bir adamla nasıl ömür geçireceksiniz?

Ne yapicam bilmiyorum bu küfürü duymazdan gelip hic bsy olmamis gibi oturmak istemiyorum burda.keske sessiz sedasiz hayatimdan cikip gitse.ayrilmak istesem cocugumu almakla tehdit etcek biliyorum.ölürümde ona birakmam yavrumu

Ne yapicam bilmiyorum bu küfürü duymazdan gelip hic bsy olmamis gibi oturmak istemiyorum burda.keske sessiz sedasiz hayatimdan cikip gitse.ayrilmak istesem cocugumu almakla tehdit etcek biliyorum.ölürümde ona birakmam yavrumu
hastayken oyun oynayan, cok da seyimde diyen adam cocugu alıp ne yapacak?
durum cok uzucu, söyleyecek söz bulamadım

Canim arkadasim ben ona karsilik bile verseydim gebertirdi beni orada.acikcasi ben bu adamdan korkuyorum.ben o kufuru ettigi anda cekip gitmeyi bilmiyomuyum.ama ailemin basina bela olur diye korkuyorum.yoksa gercekten cekilecek gibi bi adam degil.sadece karnimizi doyuruyor.ilgi alaka yok.kizdigi zaman istedigi hakareti eder bana.ben karsilik verdigimde kudurur.dedigim gibi bi dk durmam burdada olay cikar diye korkuyorum

Eşinizi sevmiyorsanız , olay artık ondan korkma noktasına geldi ise en az zararla ; kendinize ve çocuğunuza nasıl yeni bir hayat kurabilirsiniz araştırmaya başlamalı ve doğru zamanda harekete geçmelisiniz.

Ne siz ne de çocuğunuz bu hayatı hak etmiyor. Çocuğunuz biraz büyüyünce ; babasının ilgisini çekmek istediğinde pc başındaki babasının tavrı ne olur düşünün ve ona göre bir eylem planı oluşturun.

takmamaya çalış.
konuşmayı denesen ne hissettiğini yada ne beklediğini anlatsan belki bir faydası olur.
Konusulmuyoki bu adamla konusmaya calisiyorum ama isine gelmedigi icin hemen sinirlenip hakarete geciyo.simdi konussam onla diycekki ben zaten is stresi bilme ne stresi diyip kendini hakli cikarcak

Eşinizi sevmiyorsanız , olay artık ondan korkma noktasına geldi ise en az zararla ; kendinize ve çocuğunuza nasıl yeni bir hayat kurabilirsiniz araştırmaya başlamalı ve doğru zamanda harekete geçmelisiniz.

Ne siz ne de çocuğunuz bu hayatı hak etmiyor. Çocuğunuz biraz büyüyünce ; babasının ilgisini çekmek istediğinde pc başındaki babasının tavrı ne olur düşünün ve ona göre bir eylem planı oluşturun.
Cocuk babasini zaten bilgisayar disinda bi yerde goremiyor.surekli yanina gidip kollarini uzatiyo yavrum gelcem diyo babasina.bazen klavyenin tuslarina basiyo.kiziyo babasida.yavrum aglayarak benim kollarima geliyo sonra :KK43:

Kesinlikle cocugu alamaz , cocuk kucuk ve babada kusurlu umursamaz bi adam dava acsan kesinlikle cocugu sen alirsin nafakada baglanir hic endiselenme bence ha bide bu zor durumda sana yaptigi seyi yanina birakma sen sessiz kaldikca iyice hukumdarlik ilan eder Allah korusun siddet uygular susacagini bildiginden. Tavrini kisiligini yansitki bi adim atarken dusunebilsin tabi o beyin varsa.

Rabbim hiçkimseye haketmedigi sıfatla sınamasın malesef ki senin eşinde baba olmayı haketmiyor çok üzücü inş düzelir bu durumlar

Kesinlikle cocugu alamaz , cocuk kucuk ve babada kusurlu umursamaz bi adam dava acsan kesinlikle cocugu sen alirsin nafakada baglanir hic endiselenme bence ha bide bu zor durumda sana yaptigi seyi yanina birakma sen sessiz kaldikca iyice hukumdarlik ilan eder Allah korusun siddet uygular susacagini bildiginden. Tavrini kisiligini yansitki bi adim atarken dusunebilsin tabi o beyin varsa.
Ne yapmaliyim peki tavrimi belli etmek icin.aksama isten geldiginde hic bsy olmamis gibi davranicak biliyorum.ne bir ozur ne sucunu kabullenme herzaman oldugu gibi.

Ne yapmaliyim peki tavrimi belli etmek icin.aksama isten geldiginde hic bsy olmamis gibi davranicak biliyorum.ne bir ozur ne sucunu kabullenme herzaman oldugu gibi.
Biraz cocugun iyilessin sen sakinles daha sonra al karsina konus guzellikle yolundan dondermeye calis konusurken aglama guclu ol bakalim ne diyecek

bu değmez adamlara çocuk doğurmuyormusunuz çok şaşıyorum ya
Haklisin ne diyeyim.ama onceden boyle degildi.cocuk dogduktan sonra bukadar umursmaz oldu.ilk cocuk 5 yildan sonra oldu birde daha ilgili olmasi gerekirdi oysaki.benide cok severek aldi.evlenmiycem diye intihar bile etti benim icin.acidim ölcek diye simdi kendim acincak haldeyim :KK43:

_passi post: 39220419 .!.:
Tmm oyle yapicam.peki ayrilalim falan desemmi acaba.
O konuya bi sey diyemem canim vebal alamam dedigim gibi dondermeye calis ama cok zor olacak olay farkli bi boyuta gelirse siddet ayrilik konularina falan o zaman cekindigi bi buyugunu cagir ailene soyle , bayaniz sonucta yetemedigimiz durumlar olabiliyo kendine dikkat et

O konuya bi sey diyemem canim vebal alamam dedigim gibi dondermeye calis ama cok zor olacak olay farkli bi boyuta gelirse siddet ayrilik konularina falan o zaman cekindigi bi buyugunu cagir ailene soyle , bayaniz sonucta yetemedigimiz durumlar olabiliyo kendine dikkat et
Cekindigi bi buyugum yok desem.buyuklerim ondan cekiniyo artik

X