- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.393
Haklisiniz bi kere etti ya devamini getirir.cocugum iyilessin sonra kendi basimin caresine bakicamMadem adam hastaneye goturmuyor. Arayacaksin ambulansi.
Cocugum atesler icinde,
Kocam evden çıkarmıyor,
para vermiyor.
Perisan haldeyiz lutfen gelin diyeceksin.
O zaman akli başına çıkar ancak.
Evlat bu be.
çöpten mi bulmuş?
Siz bi sey yapmazsaniz daha coooook kufurler eder bu herif....
Haklisiniz bi kere etti ya devamini getirir.cocugum iyilessin sonra kendi basimin caresine bakicam
Haklisiniz bi kere etti ya devamini getirir.cocugum iyilessin sonra kendi basimin caresine bakicamMadem adam hastaneye goturmuyor. Arayacaksin ambulansi.
Cocugum atesler icinde,
Kocam evden çıkarmıyor,
para vermiyor.
Perisan haldeyiz lutfen gelin diyeceksin.
O zaman akli başına çıkar ancak.
Evlat bu be.
çöpten mi bulmuş?
Siz bi sey yapmazsaniz daha coooook kufurler eder bu herif....
37bucuga dustu atesi sukur.birde soguk degilde ilik suyla yikadim
Enfeksiyon da olur telaş etme.çok da duş aldırma bronşit olur soğuk .alnına,koltuk altlarına vr kasıklarına ıslak bez koyun birz sirkede koyun.düşüyr.ateş bizm 15 gün böyle yükseldi düştü .doktorda bişy yapamaz iğne Yada serum oda yazık ilaç yükleniyor.Henuz dusmedi ates 38 38bucuk arasinda gidip geliyo.simdi verdim yine ates dusurucuyu.esime dedim ilik dus aldiralim atesi dusmedi dedim gerek yok bsy olmaz dedi.yalnizda yikayamiyorum.korkuyo sudan cok agliyo
günaydın bebeğiniz nasıl oldu.umarım ateşi düşmüştür.
birşeye dikkat etmenizi rica edeceğim bebek ateşliyken konuşabilir ,gülebilir ,sayıklar,kendi kendine mırıldanır.
gerçekten uyanık mı yoksa ateş etkisinde mi dikkat edin.
[/QUOTne demek istediniz anlayamadim.
Ne demek istediginizi anlayamadim.nasil olmasi daha kotu sizcegünaydın bebeğiniz nasıl oldu.umarım ateşi düşmüştür.
birşeye dikkat etmenizi rica edeceğim bebek ateşliyken konuşabilir ,gülebilir ,sayıklar,kendi kendine mırıldanır.
gerçekten uyanık mı yoksa ateş etkisinde mi dikkat edin.
Eet ozunde iyi biridir ama bildim bileli umursamazdir hep.ne yapacagimi bilmiyorum nasil unutucam ettigi kufuruSimdi iki cift laf etsek aslinda özünde cok iyi biridir bazen sinirleniyor dan baslar siz benim yuvami mi yikmak istiyorsunuz bosanmicim işte catlayinda patlayina girersin...
o yuzden susuyorum...