çocugum atesler icinde esim bana küfür etti :(

Canim öncelikle geçmiş olsun .ben saglikciyim.ayrıca 1.5 yasinda oğlum var.Dr dediği doğru.antibiyotiğin vermiş ateş düşürdüğünü vermiş.antibiyotik 48 saatten önce etkisini göstermez .antibiyotiği verirken ilk 3 gün eğer ateşi devam ediyorsa her 6 saatte bir ateş düşürücü ver.3 gün sonra eğer hala ateş devam ediyorsa antibiyotik ise yaramamistir hemen tekrar Dr a götür.ilaci değiştirir.bu arada elma kabuğu ihlamur kaynar öksürük varsa çok iyi gelir.ateşi çok yükselirse ilik düş aldir.

Ben küfürü geçtim çocuğu bu haldeyken bir baba nasıl böyle sorumsuz olabilir inanamıyorum o bilgisayarı kırardım heralde Allah sabır versin yavruyada sağlık

Yaziklar Olsun. ..

Boylesi baba olmayi hak etmiyor ..

Cok gecmis olsun. .

Ben yazmamak için duramadim akıl vermiycem yada öyle böyle yapinda demiycem Oncelikle Rabbim yavrunuza acil şifalar versin çocuklarimizi ilelebet korusun inşallah. Ben kocanizada degil onu yetiştiren annenin babanin yüzüne tükürmek istedim ağır olucakta sonuçta her şikayet ettigimiz adamida bir annr yetiştiriyor. Çok sinirlendim ağır oldu ama kusura bakmayın kocaniza gelincede bu devran böyle sürmez önce allaha havale edin ve sonra elbet birgün yaslanicak ve elden ayaktan düşecek birde yüzsüzce yavrunuzun eline bakicak bunu hic hesaba katmiyor sanırım. .

Hep boyle vurdumduymazdi.ben gidelim demesem cocugu goturmez hastaneye.cocuk dogdugundan beri bi gece bile uykusuz kalmamistir esim.ilk dogdugunda saatlerce uyumazdi cocuk ben saatlerce kucagimda gezdirirdim.o yine bilgisayarda oyun oynardi
Sizin eşiniz sizide bir çocuğuda hak etmiyor bence keşke o bilgisayarla evlenseymiş ya bnm büyük oğluma serum takılacağı zamn eşim dayanamadı doktor onu dışarı çıkardı bembeyaz olmuştu üzüntüden çocuklar hasta ikn yemek bile yiyemiyor doğru düzgün allah çocuğunuzun ve sizin yardımcınız olsun çok geçmiş olsun

Yazık gerçekten. Anneye edilen küfür ağır ama çok da şeyimde ne demek yaa. Senin çocuğun değil mi o!!! nio ya katılmamak mümkün değil. 2.çocuk yapmayın

Eşinizin oyle bi davranısta bulunması yalnıs ama hemn bununla nefret etmek biraz fazla kalmıyomu daha once boyle bi davransta bulunmusmuydu surekli yapıyormu yoksa bu ilkmi ?

Birde ateş devam ediyorsa şunu soyluyeyim bütün vucud isini baş belirler bu yüzden başına buyuklerimiz islak bez koyarlarya cok dogru ama sen sirkeyle berabet islat koy olabildgnce üstünü ince tut fakat üsütme de yavrunu ve bir dipnot daha ( ya şafi ) Allahın lafslarindan bunu oku yavruna Rabbim yardimcin olsun

İğrenc bir eş diycem az kalacak iğrenc bir baba aynı zamanda. İnsanın ici sızlar ya vicdansız

Yazmadan duramaadim ayaginnin altinda birinci ve ikinci parmaginin arasinda gocuk yer var ya oraya ezilmis sarimsak koyulur 1-2 dakikadan fazla tutulmuyove atesi dusuruyor birde cocugumun coraplarini ilik sirkeli suyla islatip ayagina giyitiyorum ben bunlarin faydasini cok gordum bi dene derim ama karar yinede senin

Canim bana doktor iki tane ates dusurucu verdi.bunlari donusumlu olarak 4 saatte bir ver demisti.yanlismi? Birde ates olmasada ates dusurucuyu hep verecegim dimi

Canim bana doktor iki tane ates dusurucu verdi.bunlari donusumlu olarak 4 saatte bir ver demisti.yanlismi? Birde ates olmasada ates dusurucuyu hep verecegim dimi
Çok doğru demiş dönüşümlü verfecksinki vücut alismasin diye.genelde 6 sette bir ver denir ama 4 te olur ben 4 saatte veriyorum ama sana geneli söyledim verebilirsiniz yani 4 saatte bir.ateşi yoksa vermeme gerek yok.zaten ateşi çok yükseldiğinde agliyor o.ateşi düşmeye başlamışsa zaten antibiyotik te etki etmeye başlamış demektir.bak 3 günden fazla ateş olursa hemen götür Dr tamammi

dustu mu canim atesi yavrunun
sakin sirke kullanma sirke dis atesi dusuruyo ici yaniyo cocugun havale gecirir faretmezsin
malesef uc gun suruyo bu ates ama sonra geciyo ilaclarini aksatma kafasi haric vucudunu ilik suyla yika yada eklem yerlerine ilik bez koy bol su icir annesi
esinde duygusuz sorumsuz resmen sam babasi ne hali varsa goraun yemek falan yapma kiz ne yiyosa yesin sen cocugunla ilgilen

9da verdim birazdan yine verecegimde uyuyor suan.ilaci hic sevmiyor zorla veriyorum.siringa aldim onla kolay veriyorum
Evet bende siringayla veriyorum kolay oluyor bugünde 4 sette bir ver yarina büyük ölçüde rahatlar zaten merak etme.gülmeye baslar annesi.bu arada Dr iyiymis herşeyi söylemiş zaten

Fatiha baya bi rahatlar annesi sen güçlü olacaksın tamammi sen annesinin .anneler güçlü olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…