Ben küfürü geçtim çocuğu bu haldeyken bir baba nasıl böyle sorumsuz olabilir inanamıyorum o bilgisayarı kırardım heralde Allah sabır versin yavruyada sağlık1bucuk yasindaki oglum bogaz enfeksiyonu geciriyor.dunden beri atesler icinde.doktora goturduk ilac kullaniyo.az once atesi 39a firladi agliyodu surekli.esimde buarada internette oyun oynuyo kilini bile kipirdatmiyo cocuk araliksiz yarim saat agladi.esimde bilgisayarin kulakligini alip takti.bende cocugun sesini duymayasin diyemi takiyosun dedim.anama kufur etti cokta seyimde dedi.afedersiniz acik olduysa kusura bakmayin.cok moralim bozuk zaten cocugum hasta agliyorum bide bu halde bana soylediklerine bakin.neyseki oglum kustuda rahatladi.ama benim icim kan agliyo ne yapayim ben bu adamla yuzunu bile gormek istemiyorum.
Sizin eşiniz sizide bir çocuğuda hak etmiyor bence keşke o bilgisayarla evlenseymiş ya bnm büyük oğluma serum takılacağı zamn eşim dayanamadı doktor onu dışarı çıkardı bembeyaz olmuştu üzüntüden çocuklar hasta ikn yemek bile yiyemiyor doğru düzgün allah çocuğunuzun ve sizin yardımcınız olsun çok geçmiş olsunHep boyle vurdumduymazdi.ben gidelim demesem cocugu goturmez hastaneye.cocuk dogdugundan beri bi gece bile uykusuz kalmamistir esim.ilk dogdugunda saatlerce uyumazdi cocuk ben saatlerce kucagimda gezdirirdim.o yine bilgisayarda oyun oynardi
İğrenc bir eş diycem az kalacak iğrenc bir baba aynı zamanda. İnsanın ici sızlar ya vicdansız1bucuk yasindaki oglum bogaz enfeksiyonu geciriyor.dunden beri atesler icinde.doktora goturduk ilac kullaniyo.az once atesi 39a firladi agliyodu surekli.esimde buarada internette oyun oynuyo kilini bile kipirdatmiyo cocuk araliksiz yarim saat agladi.esimde bilgisayarin kulakligini alip takti.bende cocugun sesini duymayasin diyemi takiyosun dedim.anama kufur etti cokta seyimde dedi.afedersiniz acik olduysa kusura bakmayin.cok moralim bozuk zaten cocugum hasta agliyorum bide bu halde bana soylediklerine bakin.neyseki oglum kustuda rahatladi.ama benim icim kan agliyo ne yapayim ben bu adamla yuzunu bile gormek istemiyorum.
Evet anladım ne demek istediğinizi yani sonuçta öyle bişi olsa dövecek şiddet uygulayabilecek biri dimiYok dovmuyor ama kufurunu cevirseydim doverdi demek istedim
Canim bana doktor iki tane ates dusurucu verdi.bunlari donusumlu olarak 4 saatte bir ver demisti.yanlismi? Birde ates olmasada ates dusurucuyu hep verecegim dimiCanim öncelikle geçmiş olsun .ben saglikciyim.ayrıca 1.5 yasinda oğlum var.Dr dediği doğru.antibiyotiğin vermiş ateş düşürdüğünü vermiş.antibiyotik 48 saatten önce etkisini göstermez .antibiyotiği verirken ilk 3 gün eğer ateşi devam ediyorsa her 6 saatte bir ateş düşürücü ver.3 gün sonra eğer hala ateş devam ediyorsa antibiyotik ise yaramamistir hemen tekrar Dr a götür.ilaci değiştirir.bu arada elma kabuğu ihlamur kaynar öksürük varsa çok iyi gelir.ateşi çok yükselirse ilik düş aldir.
EvetEvet anladım ne demek istediğinizi yani sonuçta öyle bişi olsa dövecek şiddet uygulayabilecek biri dimi
Çok doğru demiş dönüşümlü verfecksinki vücut alismasin diye.genelde 6 sette bir ver denir ama 4 te olur ben 4 saatte veriyorum ama sana geneli söyledim verebilirsiniz yani 4 saatte bir.ateşi yoksa vermeme gerek yok.zaten ateşi çok yükseldiğinde agliyor o.ateşi düşmeye başlamışsa zaten antibiyotik te etki etmeye başlamış demektir.bak 3 günden fazla ateş olursa hemen götür Dr tamammiCanim bana doktor iki tane ates dusurucu verdi.bunlari donusumlu olarak 4 saatte bir ver demisti.yanlismi? Birde ates olmasada ates dusurucuyu hep verecegim dimi
Evet bende siringayla veriyorum kolay oluyor bugünde 4 sette bir ver yarina büyük ölçüde rahatlar zaten merak etme.gülmeye baslar annesi.bu arada Dr iyiymis herşeyi söylemiş zaten9da verdim birazdan yine verecegimde uyuyor suan.ilaci hic sevmiyor zorla veriyorum.siringa aldim onla kolay veriyorum