Benimde 10 senedir olmuyor7yıldır çocuğum olmuyorsa herşeyden medet umarım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde 10 senedir olmuyor7yıldır çocuğum olmuyorsa herşeyden medet umarım.
Amin canım evet 3 defa aşılama 3 defa tüp bebek denedik ama Rabbim nasip etmedi Rabbim isteyen herkese hayırlısını versinTüp bebek denediniz mi?
Rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün
Canımmmmmm gördüğünde mesaj atar mısın. Meyve hakkındamrb bende de var bu bitkiyle meryem otuyla beraber kullanıyor dendi. umreden bi abimiz getirdi bende bilmiyom nasıl kullanıldığını ölece durup duruyor. bilen varsa yazsın ve faydasını gören varmı???
Canım o meyve yi bilio musun senTüp bebek denediniz mi?
Rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün
Malesef..Canım o meyve yi bilio musun sen
SağollMalesef..
Benim sıkıntım yumurta rezervim az ve gelişmiyor bir çok ilaca karşı uyarılmiyor yumurtalıklarım gelişsede sağlıksız çıkıyor erken menopoz dediler 3 ayda bir oluyorum adet soğan kürü yaptım geçen ay 2 aya düştü bir aydır hayıt tohumu demleyip içiyorum bunlarin faydası olduğunu düşünüyorum inşallah ümidim varAmin inşAllah sizin sıkıntı neydi acaba erkek mi faktor mu bayan mı
Evet bende aynı yaştayım Ekim ayında bende 34olucam yıllar öncesi bir çok testlerden geçtim o zamanlar bukadar tecrübeli değildim testlerden falan hiç anlamıyorum hepsini attım bişey bırakmadım evde o psikoloji ile en son iki yıl önce gittim doktora tüp Bebek şansımın bile olmadığını öğrendim34 yaşıma gircem mart ayında,amh baktırdınız mı testeredişli aslan pençesini de çok önerıyolar onu da bi arastırın evet bursa geliniyim :) bursada hangi doktora gıdıyosunux,eş problemi var morfoloji hareket