• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğu olmayanlar için meyveymiş duyan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi mpb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar konu eski ama yazayim dedim annem bu ay umreye gitti ve banada bu meyveden getirdi... onunla birlikte umreye giden yaşlı bir kadın gelinine aldigini söylemiş annemede vermiş,rendelenip suda kaynatiliyor,sabah namazı vakti aç karna içiliyor. Tabii dua yi eksik tutmamak gerekiyor.... ben bu sabah denemeye basliycam olumlu olumsuz sonuclari yazarım.. .

Bu meyveyi bir arkadaşım bana gönderdi fakat meyve elime ulaştığı gün gebelik testi yaptık hamile olduğumu öğrendim kullanmadan hamile kalmıştım sonra meyve elimizde kaldı bir süre verelim birilerine dedik çevremizde kimse inanmadı sonra eşimin bir iş arkadaşı bahsetmiş bebeğimiz olmuyor diye eşimde bu meyveden bahsetmiş ben kullanırım demiş ki öyle heyecanla kullandılar ki için inandılar ama o ay kız hamile kaldı vardır her serde bir hayır inanarak rabbime bol bol dua ederek yapmak lazım

mrb bende de var bu bitkiyle meryem otuyla beraber kullanıyor dendi. umreden bi abimiz getirdi bende bilmiyom nasıl kullanıldığını ölece durup duruyor. bilen varsa yazsın ve faydasını gören varmı???
Canımmmmmm gördüğünde mesaj atar mısın. Meyve hakkında

Kızlar bu meyvenin adı at kestanesi banada annem umreden getirdi ordaki satıcıya sormuş at kestanesi demiş

At kestanesi tableti aldım ben eşime varıkosele iyi geliyormuş kullananlar varmı kestaneyi

Merhaba arkadaşlar benimde 14 yıldır olmuyor çocuğum 1 aşılama 2 tup Bebek negatifle sonuçlandı bir kaç yıl oncesi banada geldi bu meyveden ama kırmak mümkün değil kokusu Hindistan cevizine benziyor nasıl kullanacağımı bilmediğimden yemedim attım ne duyduysam yaptım 14 yıldır ama nasip olmadı Rabbimden ümidimi kesmedim bana ve bütün isteyenlere dua ediyorum çok zor birşey Allah'ım kimsenin evini sessiz bırakmasın inşallah.

Amin inşAllah sizin sıkıntı neydi acaba erkek mi faktor mu bayan mı

Amin inşAllah sizin sıkıntı neydi acaba erkek mi faktor mu bayan mı
Benim sıkıntım yumurta rezervim az ve gelişmiyor bir çok ilaca karşı uyarılmiyor yumurtalıklarım gelişsede sağlıksız çıkıyor erken menopoz dediler 3 ayda bir oluyorum adet soğan kürü yaptım geçen ay 2 aya düştü bir aydır hayıt tohumu demleyip içiyorum bunlarin faydası olduğunu düşünüyorum inşallah ümidim var
Arkadaşım bu arada aynı yaştayız ve Bursalıyız galiba çok memnun oldum
sizindemi olmuyor sorun ne kaç yıldır evlisiniz

34 yaşıma gircem mart ayında,amh baktırdınız mı testeredişli aslan pençesini de çok önerıyolar onu da bi arastırın evet bursa geliniyim :) bursada hangi doktora gıdıyosunux,eş problemi var morfoloji hareket

34 yaşıma gircem mart ayında,amh baktırdınız mı testeredişli aslan pençesini de çok önerıyolar onu da bi arastırın evet bursa geliniyim :) bursada hangi doktora gıdıyosunux,eş problemi var morfoloji hareket
Evet bende aynı yaştayım Ekim ayında bende 34olucam yıllar öncesi bir çok testlerden geçtim o zamanlar bukadar tecrübeli değildim testlerden falan hiç anlamıyorum hepsini attım bişey bırakmadım evde o psikoloji ile en son iki yıl önce gittim doktora tüp Bebek şansımın bile olmadığını öğrendim
Bursa'da bir çok doktor değiştirdim ben canım
Sizinde Allah yardımcınız olsun inşallah, bir an önce kavuşursunuz bebeğinize

Amin inşallah Rabbim yar yardımcımız olsun Allahtan ümit kesilmez memorıal semra hsnım ve bahcecı ye görunun bence bıde

Merhaba arkadaşlar,

Ben de meyveyi bu ay kullanmaya başladım, sonuç alırsam tekrar yazacağım,araştırıp öğrenebildiğim kullanma şeklini yazayım:

Mekkede veren satıcı su ve bal ile kullanılcak gibi işaretlerle anlatmış,bende 4 tane vardı bizde dış kabuğunu kırıp attık çünkü odun gibi bişey yenilecek kısma benzemiyordu.

İçi beyaz kısmı gerçekten çok sert birazını balta gibi bi keserle kırdık, bunları 1,5 litre kadar suya koyup yarım saat kaynattım sabahları aç karnına içiyoruz eşimle tadı kötü değil.kaynayınca bile yumuşamadı o şekilde yenmesi mümkün olmuyor.

Birde beyaz kısmın rendelenme yöntemini bulduk,elimizden kaydığı için rendelenemiyordu,kerpeten gibi ingiliz anahtarı gibi bir sabitleyici ile meyveyi sıkıca tutturduktan sonra rendenin püre yapmaya yarayan en küçük delikleriyle rendeledik gerçekten un gibi ufalanabiliyor bu sayede , bunu da göz kararı bala karıştırdık sabahları bir tatlı kaşığı kadar yiyoruz.şimdilik 7 gün kullanacağım,biraz daha kaldı kuru oldugu için bozulacak gibi görünmüyor, sonraki ay da 7 gün daha kullanmayı düşünüyorum.Umarım doğru kullanımdır,Allah hepimize yardım etsin.

Back