• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğu olmayanlar için meyveymiş duyan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi mpb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam, İran'lı bir arkadaşım var meyveyi çok iyi tanıyor, onlar çocukken babası bu meyvenin çayını yaparmış onlara ve bu gibi bir işe yaramadığını o söylemişti. Başka bitki bilimiyle ilgilenin bir abimde sakın kullanma dedi. Bende büyük sözü dinledim. Vallla arkadaşım 2 yıldır çocuk yapmaya çalışıyoruz olmuyordu, sadece birkaç kez farklı Dr.lara gittim, hepside bişey olmadığını söyledi, eşimde de bende de, bende geçtiğimiz yaz vazgeçtim uğraşmaktan.... Rabbim ol dedi oldu, vakti gelmiş, hiç bişey yapmadık. Spora gidiyorduk eşimle, spor hocamızın tavsiyesi üzere, ödem söktürücü olarak maydanoz suyu kullandık 3 gün boyunca, günde 3 bardak olacak şekilde.... 3 günü geçmiyecek ama.... O ay iyice söküldüğümü gördüm, sonraki ayda hamile kaldım. Belki maydanoz suyu işe yaramış olabilir. Eşini bilmem ama sen deneyebilirsin, belki işe yarar. Allah biran evvel isteyen herkesi evlat sahibi yapsın.
:16:

amin canm çok sağol.. bende bir buçuk senedir uğraşıyorum demekki bi zamanı var maydonoz suyunu 15 gün olarak ilioduma ama 3 iyiymiş denicem..

Resimlerin sahibi benim fakat o meyveyi nasıl kullanıcağıma dair birşey bulamadım. Meyveyi çok iyi tanıyan bir arkadaşım, bu meyvenin asla bebek yapmak için işe yaramadığını söyledi, hatta Afrika kökenli bir meyveymiş ve afrikalılar bu meyveyi dişlerini beyazlatmak için kullanırlarmış. Ben kullanmadım hala bile evde duruyor. Bitki, sebze- meyve yetiştirici bir abim de bana bu meyveyi asla kullanma çöpe at dedi, bende korktum ve kullanmadım. Rabbime şükürler olsunki böyle şeylere artık gerek kalmadı, şu anda 10 haftalık gebeyim. Allah'ım sizlerede en kısa zamanda nasip etsin arkadaşlar. Saygılar.

hamileliğin normal yolla mı oldu..herhangi bi tedavi mi görmüştün cnm..

Evet Allaha şükürler olsunki hiç bişeyle uğraşmamıza gerek kalmadı, iki yıl olmadı çok fazlada üstüne düşmedik dr. sorun yok dediği için. Rabbim bize normal yolla nasip etti, isteyen ve olmayan herkese nasip etsin inş. zahmetsizce... :49:

hamileliğin normal yolla mı oldu..herhangi bi tedavi mi görmüştün cnm..

Banada Arabistan'dan geldi arkadaşlar, ismini bilmiyoruz, nasıl yapılır bilmiyorum. Çocuk için vermişler kayınvalideme, o da bana bir araştır dedi. Bende nette araştırırken buradaki resmi gördüm, bendeki yemişle aynı... Lütfen banada yardımcı olun, ne yapıcam ben bunla? Nasıl kullanıcam? Tam olarak ne işe yarıyor?

Eki Görüntüle 816720 Eki Görüntüle 816721 Eki Görüntüle 816722 Eki Görüntüle 816723

canım şuan gebesin heralde bu eski yazını buldumda öncelikle Rabbim bebeğini sağsalim kucağına almayı nasip etsin bu meyveyi kullandınmı bizde de var bende kullanayım bi deneyeyim diyorum eğer yediysen tekrar anlatabilir misin sana zahmet :49::49::49::49::49:

Bana da yeni geldi bu netten ararken yine kendimi kk da buldum :) bana veren arkadaş rendeleyip yoğurda kat ye dedi azcık azcık rendeleyip yiyorum ben zaten o miktarda tahta bile yesem zararı olmaz:) Tedavimi aksatmıyorum ilaçlarımı çok düzgün içiyorum yakıyı da kv deden duydum o öyle gebe kalmış onu da yapıştırdım. Rabbim nasip eder inşallah bu sefer alırım hayırlı sağlıklı bir evladın haberini

Bana da yeni geldi bu netten ararken yine kendimi kk da buldum :) bana veren arkadaş rendeleyip yoğurda kat ye dedi azcık azcık rendeleyip yiyorum ben zaten o miktarda tahta bile yesem zararı olmaz:) Tedavimi aksatmıyorum ilaçlarımı çok düzgün içiyorum yakıyı da kv deden duydum o öyle gebe kalmış onu da yapıştırdım. Rabbim nasip eder inşallah bu sefer alırım hayırlı sağlıklı bir evladın haberini

Peki ise yaradı mi gezinirken bu resmi farkettim teyzem hactan bana ve ablama getirdi iki senedir çekmecede duruyo nasil kullanıldığını bilmiyoruz ismini bile bilmiyoruz acaba kullansam mi?

Peki ise yaradı mi gezinirken bu resmi farkettim teyzem hactan bana ve ablama getirdi iki senedir çekmecede duruyo nasil kullanıldığını bilmiyoruz ismini bile bilmiyoruz acaba kullansam mi?
yaramadı malesef cnm. rendeleyip yoğurda karıştırıp yedim azar azar . inş sen faydasını görürsün

Bence kullan. Ben net olarak nasıl yapılacağını öğrensem kesin yapıcam. Düşün biri soğan suyu kürü kullandım hamile kaldım diyor. Biri kullandım işe yaramadı diyor
belki biz de bu meyvenin faydasını görenlerden oluruz

Bence kullan. Ben net olarak nasıl yapılacağını öğrensem kesin yapıcam. Düşün biri soğan suyu kürü kullandım hamile kaldım diyor. Biri kullandım işe yaramadı diyor
belki biz de bu meyvenin faydasını görenlerden oluruz

Ya nasil yapılır bilmiyorum ki hangi gün içilir mesela ben bu gün hastayım 5 ci günüm çıkmadan mi yenilir çıktıktan sonra mi bi bilgim yok ;:( Allahım sanada nasip etsin canım insallah

merhaba arkadaşlar
banada ümreye giden akrabalar getirdi annemin isteği üzere çok sertti rendeledik içi tatlı kahverengi odun gibi keçi boynuzu tadını var sanki balla karıştırıp iki gün beklettikten sonra sabahları birer kaşık yemek gerekiyormuş yaptık ama arada bir yedim hamile değilim :(

mrb bende de var bu bitkiyle meryem otuyla beraber kullanıyor dendi. umreden bi abimiz getirdi bende bilmiyom nasıl kullanıldığını ölece durup duruyor. bilen varsa yazsın ve faydasını gören varmı???

Merhaba banada dün geldi hacıdan bir tanıdıgımız getirmiş dövülüp balla karıştırıp 40 gün boyunca gunde 1 kaşık yiceksin dediler bu şekilde kullanılıyormus

Bana da getirmişti bi tanıdığımız kırıp içindeki çekirdeği kaynatıp eşinle birlikte bir hafta suyunu içeceksiniz dedi. Kaynattım çok kötü bir tadı var üç gün içtim hamile kalamadım tabiki. Bu sene umreye ailemle gittik orada sokak tezgahlarında satıyorlar herkes almak için alıyor ama kimse nasıl kullanacağını bilmiyor. Dilini bilmediğin için anlayamıyorsun ne dediklerini zaten sadece elleriyle göbeklerini hamile işareti yapıyorlar bizim insanlarımız da aaa çocuk içinmiş hemen alalım diyorlar. Ben kullanmış olmama rağmen annem zorla tekrar aldırdı o şekilde duruyor çekmecede. Tam kullanılmadan işe yaramıyormuş arkadaşlar nasıl kullanıldığı öğrenilip ona göre ihmal etmeden kullanılmalıymış.

Ya Boşverin böyle şeyleri Rabbim ol derse olur takmayın fazla hadi laylaylaylomlomlom sallaaaa

Back