Selam, İran'lı bir arkadaşım var meyveyi çok iyi tanıyor, onlar çocukken babası bu meyvenin çayını yaparmış onlara ve bu gibi bir işe yaramadığını o söylemişti. Başka bitki bilimiyle ilgilenin bir abimde sakın kullanma dedi. Bende büyük sözü dinledim. Vallla arkadaşım 2 yıldır çocuk yapmaya çalışıyoruz olmuyordu, sadece birkaç kez farklı Dr.lara gittim, hepside bişey olmadığını söyledi, eşimde de bende de, bende geçtiğimiz yaz vazgeçtim uğraşmaktan.... Rabbim ol dedi oldu, vakti gelmiş, hiç bişey yapmadık. Spora gidiyorduk eşimle, spor hocamızın tavsiyesi üzere, ödem söktürücü olarak maydanoz suyu kullandık 3 gün boyunca, günde 3 bardak olacak şekilde.... 3 günü geçmiyecek ama.... O ay iyice söküldüğümü gördüm, sonraki ayda hamile kaldım. Belki maydanoz suyu işe yaramış olabilir. Eşini bilmem ama sen deneyebilirsin, belki işe yarar. Allah biran evvel isteyen herkesi evlat sahibi yapsın.
amin canm çok sağol.. bende bir buçuk senedir uğraşıyorum demekki bi zamanı var maydonoz suyunu 15 gün olarak ilioduma ama 3 iyiymiş denicem..