- 27 Ekim 2017
- 93
- 66
- 3
Esime ilk evlenmeden bu hayalimi soylemistim oda Kabul etti umarim hayalimi gerceklestiririmEşin kabul ediyorsa düşünme bile çok güzel birşey
once bu pskoljiden cikmalisin.2 dusuk ..genetik sorun...ve genetige bakilip tup bebek yapildi. 9 tane embryonun hepsi sagliksiz ve ertesi ay ben dogal yolla hamile kaldim..suan kizim yanimda sukur.burda hep yazarlardi kafandan sildigim anda oldu diye.nasil silinir kafadan diyoddum.hersaniye bebek hasreti.sanki hic olmayacakmis kaygisi bi sn unutamazken o olumsuz tup bebekten sonraki ay evet sildim nasil olduysa o dusunceyi bi sene sonraya erteledim muzik dinledim yuruyus yaptim grip olunca ilac bile icmezdim o ay ictim.o tupbebekle olmayan bebis ertesi ay mucize gibi geldi.baska sete odaklan.o dedigin rahatszliklarla cok hamile kalan var tedavisi var .ve en onemlisi sebebin belli.olaya bu yonunden bak.sebepsiz olan bi cok insan var.Benm 3 . yılım cocugumuz yok eşim azospermi bndede pko var olmuyor bebegimiz cok üzülüyorum eşimle bir süre dr. Gitmeme kararı aldk cok yıprandıgımı sölüyor eşim aglamayı bırakana kadar gitmiyelim toparlan iyleş öyle devam edelim diyor bnde onu üzmemek için tamam dedim aglamamaya calısıyorum yanında ama cok agır ya kaldıramıyorum bende anne olmak gece eşim işe gidince tek yaptmamak onu diger kadınlar gibi yavrum diyip bagrıma basmak istiyorum agladı mı diye endişelenmek canımdan cok sevmek içime katmak istiyorum benden bişeyler istesin küçük adımlarıyla kossun arkamdan anne desin bana kocam görümcelerimin çocuklarına imrenerk bakıp iç çekmesin istiyorum
Ne güzel benim eşim kabul etse bende alırım düşünmemEsime ilk evlenmeden bu hayalimi soylemistim oda Kabul etti umarim hayalimi gerceklestiririm
Tesekkur ederim Rabbim nasip eder umarim hayalimiHarikasınız gerçekten, keşke herkes sizin gibi düşünse.
Benm 3 . yılım cocugumuz yok eşim azospermi bndede pko var olmuyor bebegimiz cok üzülüyorum eşimle bir süre dr. Gitmeme kararı aldk cok yıprandıgımı sölüyor eşim aglamayı bırakana kadar gitmiyelim toparlan iyleş öyle devam edelim diyor bnde onu üzmemek için tamam dedim aglamamaya calısıyorum yanında ama cok agır ya kaldıramıyorum bende anne olmak gece eşim işe gidince tek yaptmamak onu diger kadınlar gibi yavrum diyip bagrıma basmak istiyorum agladı mı diye endişelenmek canımdan cok sevmek içime katmak istiyorum benden bişeyler istesin küçük adımlarıyla kossun arkamdan anne desin bana kocam görümcelerimin çocuklarına imrenerk bakıp iç çekmesin istiyorum
Sen cevap vermiyor musun? Oğlun sperm testi bile yaptırmıyor tedavi görmüyoruz insan bi çaba gösterir sonra olmuyor dercanim sevin bence cunku destek olan tedavi surecinde yaninda olan bi esin var bende pko luyum 3.5 yildir olmuyo bebegimiz gitmedigim doktor kalmadi her gittigim doktor yuruyus yapmami ve zayiflamami soyledi ve en onemlisi esinin sperm testi gerek yoksa tedaviye baslayayiz dedi fakat benim esim kendi gitmeyi birak benim bile gitmemi istemiyo doktor zayiflasan olur dedi yuruyus yapmam gerek ozellikle fakat esim doktor ne biliyomus yuruyusle zayiflama mi olur sirf kiskancligi yuzunden 1 odanin icinde yasiyorum hareketsizlikten 72 kiloya ciktim hatta belki gectim bile evlat edinelim dedim yok vebal altina gireriz yok senin kendi cocugun olursa sen ayirirsin birbirlerinden ayrimcilik yaparsin eee diyorum nolcak ben kafayi yemek uzereyim olmazsa olmasin sen benim icin herseyden onemlisin diyo micize bekliyo kendiliginden olacakmis doktora tedaviye karsi delirmek uzereyim ailesinin bebek baskilari anasinin arkamdan kisir olmuyo aman dua edin olsun demeleri oysa oglu daha sperm testi bile vermedi belki onda da var sorun ama olur mu hic gelin kisira cikti adim her gun aglamaktan biktim ne yuruyuse izin veriyo ne calismama ne kursa 1 odanin icinde omrum geciyo biktim artik
Canm benm ya kıyamam kaynanamlar falan laf etmyrm cok sükr ins bi an önce bebişinz olr canm snn durumlar dha zorms cok dua edcem sna allah kimsenn kucagnı bos bırakmasıncanim sevin bence cunku destek olan tedavi surecinde yaninda olan bi esin var bende pko luyum 3.5 yildir olmuyo bebegimiz gitmedigim doktor kalmadi her gittigim doktor yuruyus yapmami ve zayiflamami soyledi ve en onemlisi esinin sperm testi gerek yoksa tedaviye baslayayiz dedi fakat benim esim kendi gitmeyi birak benim bile gitmemi istemiyo doktor zayiflasan olur dedi yuruyus yapmam gerek ozellikle fakat esim doktor ne biliyomus yuruyusle zayiflama mi olur sirf kiskancligi yuzunden 1 odanin icinde yasiyorum hareketsizlikten 72 kiloya ciktim hatta belki gectim bile evlat edinelim dedim yok vebal altina gireriz yok senin kendi cocugun olursa sen ayirirsin birbirlerinden ayrimcilik yaparsin eee diyorum nolcak ben kafayi yemek uzereyim olmazsa olmasin sen benim icin herseyden onemlisin diyo micize bekliyo kendiliginden olacakmis doktora tedaviye karsi delirmek uzereyim ailesinin bebek baskilari anasinin arkamdan kisir olmuyo aman dua edin olsun demeleri oysa oglu daha sperm testi bile vermedi belki onda da var sorun ama olur mu hic gelin kisira cikti adim her gun aglamaktan biktim ne yuruyuse izin veriyo ne calismama ne kursa 1 odanin icinde omrum geciyo biktim artik
Bazı insanlara ne cvp versen anlamaz ki senn canını yakmak için herseyi söylerlerSen cevap vermiyor musun? Oğlun sperm testi bile yaptırmıyor tedavi görmüyoruz insan bi çaba gösterir sonra olmuyor der
dedim kaynanamin cevabi su oldu ikna et madem her dedigini yaptirmayi biliyon istesen gider oldu yani oglu teste gitmiyo ama yine ben sucluyum ben caba gosterecekmisim simdi istemiyoruz ayaklarina yatiyorum borc var sorunlar var diyorum lafi cat diye yapistirdi lanet kadin suratima istemiyon mu oluyo mu ki zaten olmuyo cocugun dedi gunlerce agladim bu lafinaSen cevap vermiyor musun? Oğlun sperm testi bile yaptırmıyor tedavi görmüyoruz insan bi çaba gösterir sonra olmuyor der
Gerçi orası da doğru. Böyle düşünmeden konuşan insan o laftan mi anlayacakBazı insanlara ne cvp versen anlamaz ki senn canını yakmak için herseyi söylerler
Haklısınız keşke istenmeyen, boş, gereksiz, beyin kullanma zahmetine girilmemiş mesajları da görmesek.Bu sitede istenmeyen bölümleri görmemek için neden bi şansımız yok? Ben böyle yazıları gördükçe enerjim fena düşüyor. Bence böyle bi seçenek gelmeli :)
Oyy canm allah öyle gzl bi evlat verir ki utandrır onu senn göz yaslarına kurban olsundedim kaynanamin cevabi su oldu ikna et madem her dedigini yaptirmayi biliyon istesen gider oldu yani oglu teste gitmiyo ama yine ben sucluyum ben caba gosterecekmisim simdi istemiyoruz ayaklarina yatiyorum borc var sorunlar var diyorum lafi cat diye yapistirdi lanet kadin suratima istemiyon mu oluyo mu ki zaten olmuyo cocugun dedi gunlerce agladim bu lafina
Senin durum baya sıkıntılı şimdi ne desek boş. En basiti stres yapma desek o ortamda mümkün mü bilemedimdedim kaynanamin cevabi su oldu ikna et madem her dedigini yaptirmayi biliyon istesen gider oldu yani oglu teste gitmiyo ama yine ben sucluyum ben caba gosterecekmisim simdi istemiyoruz ayaklarina yatiyorum borc var sorunlar var diyorum lafi cat diye yapistirdi lanet kadin suratima istemiyon mu oluyo mu ki zaten olmuyo cocugun dedi gunlerce agladim bu lafina
amiiinnn canim benim Allah razi olsun Rabbim ikimizede en yakin vakitte nasip etsin insallah bende sana dua etcemCanm benm ya kıyamam kaynanamlar falan laf etmyrm cok sükr ins bi an önce bebişinz olr canm snn durumlar dha zorms cok dua edcem sna allah kimsenn kucagnı bos bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?