Cocugu olmayanlar burda aglıyalım en azından

once bu pskoljiden cikmalisin.2 dusuk ..genetik sorun...ve genetige bakilip tup bebek yapildi. 9 tane embryonun hepsi sagliksiz ve ertesi ay ben dogal yolla hamile kaldim..suan kizim yanimda sukur.burda hep yazarlardi kafandan sildigim anda oldu diye.nasil silinir kafadan diyoddum.hersaniye bebek hasreti.sanki hic olmayacakmis kaygisi bi sn unutamazken o olumsuz tup bebekten sonraki ay evet sildim nasil olduysa o dusunceyi bi sene sonraya erteledim muzik dinledim yuruyus yaptim grip olunca ilac bile icmezdim o ay ictim.o tupbebekle olmayan bebis ertesi ay mucize gibi geldi.baska sete odaklan.o dedigin rahatszliklarla cok hamile kalan var tedavisi var .ve en onemlisi sebebin belli.olaya bu yonunden bak.sebepsiz olan bi cok insan var.

Allah ol derse olur ümidini kaybetme arkadaşım bol bol dua et ınsallah en hayırlı zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınız evlat hasreti göstermesin Rabbim size ınsallah dualarınız kabul olur

Bu kadar stress yapma, annelige o kadar arabeskte bakma. Lütfen kendini bu kadar üzme. Bu psikoloji ile oluru varsa bile olmaz. Önce sen mutlu ol, saglikli ol ki evladinda olsun, sana gelsin.

Eninde sonunda anne olacaksin zaten. Sadece seninki biraz yavascana geliyor :) Esin ile bu zamanlarin tadini cikar. Kendine is bul, biraz kafan dagilsin. Yada kendince bir hobbi bul. Esin ile gez toz. Yani esin hakli biraz kendine gel. Bu sekilde evliliginde yipranir. Maddi durumun el veriyorsa söyle bir hafta sonu gezisine gidin, yada günübirlikte olabilir.

Cocuk fikrini biraz at kafandan, rahat ol. Stressin azaldikca hamile olman sansin artar. Umarim en kisa zamanda hamile kalirsin.

canim sevin bence cunku destek olan tedavi surecinde yaninda olan bi esin var bende pko luyum 3.5 yildir olmuyo bebegimiz gitmedigim doktor kalmadi her gittigim doktor yuruyus yapmami ve zayiflamami soyledi ve en onemlisi esinin sperm testi gerek yoksa tedaviye baslayayiz dedi fakat benim esim kendi gitmeyi birak benim bile gitmemi istemiyo doktor zayiflasan olur dedi yuruyus yapmam gerek ozellikle fakat esim doktor ne biliyomus yuruyusle zayiflama mi olur sirf kiskancligi yuzunden 1 odanin icinde yasiyorum hareketsizlikten 72 kiloya ciktim hatta belki gectim bile evlat edinelim dedim yok vebal altina gireriz yok senin kendi cocugun olursa sen ayirirsin birbirlerinden ayrimcilik yaparsin eee diyorum nolcak ben kafayi yemek uzereyim olmazsa olmasin sen benim icin herseyden onemlisin diyo micize bekliyo kendiliginden olacakmis doktora tedaviye karsi delirmek uzereyim ailesinin bebek baskilari anasinin arkamdan kisir olmuyo aman dua edin olsun demeleri oysa oglu daha sperm testi bile vermedi belki onda da var sorun ama olur mu hic gelin kisira cikti adim her gun aglamaktan biktim ne yuruyuse izin veriyo ne calismama ne kursa 1 odanin icinde omrum geciyo biktim artik

Rabbim en kisa zamanda sesinizi duysun hayirlisi ile bi evlat nasip etsin insallah.

Teslimiyet duygusunu yaşamanız için güzel bir fırsat olarak görmeye çalışın bunu.. Ya olmazsa korkusu enerjileri sıkıştırmaktan başka bi işe yaramaz, korkunun olduğu yerde akış olmaz. Hayatta hiçbi şeyden bu kadar korkmayın çünkü hayat, olması gerektiği gibi değil, olduğu gibidir. Olduğu haliyle bu akışa güvenin.

Sen cevap vermiyor musun? Oğlun sperm testi bile yaptırmıyor tedavi görmüyoruz insan bi çaba gösterir sonra olmuyor der

Canm benm ya kıyamam kaynanamlar falan laf etmyrm cok sükr ins bi an önce bebişinz olr canm snn durumlar dha zorms cok dua edcem sna allah kimsenn kucagnı bos bırakmasın

Bu sitede istenmeyen bölümleri görmemek için neden bi şansımız yok? Ben böyle yazıları gördükçe enerjim fena düşüyor. Bence böyle bi seçenek gelmeli :)

Sen cevap vermiyor musun? Oğlun sperm testi bile yaptırmıyor tedavi görmüyoruz insan bi çaba gösterir sonra olmuyor der
dedim kaynanamin cevabi su oldu ikna et madem her dedigini yaptirmayi biliyon istesen gider oldu yani oglu teste gitmiyo ama yine ben sucluyum ben caba gosterecekmisim simdi istemiyoruz ayaklarina yatiyorum borc var sorunlar var diyorum lafi cat diye yapistirdi lanet kadin suratima istemiyon mu oluyo mu ki zaten olmuyo cocugun dedi gunlerce agladim bu lafina

3 yıl çok erken neden bu kadar yıpratıyorsun kendini...
Herşeyin zamanı var Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Bu sitede istenmeyen bölümleri görmemek için neden bi şansımız yok? Ben böyle yazıları gördükçe enerjim fena düşüyor. Bence böyle bi seçenek gelmeli :)
Haklısınız keşke istenmeyen, boş, gereksiz, beyin kullanma zahmetine girilmemiş mesajları da görmesek.

Oyy canm allah öyle gzl bi evlat verir ki utandrır onu senn göz yaslarına kurban olsun

Senin durum baya sıkıntılı şimdi ne desek boş. En basiti stres yapma desek o ortamda mümkün mü bilemedim

Canm benm ya kıyamam kaynanamlar falan laf etmyrm cok sükr ins bi an önce bebişinz olr canm snn durumlar dha zorms cok dua edcem sna allah kimsenn kucagnı bos bırakmasın
amiiinnn canim benim Allah razi olsun Rabbim ikimizede en yakin vakitte nasip etsin insallah bende sana dua etcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…