- 20 Nisan 2017
- 3.131
- 7.319
- 158
Sıkıntınız neydi peki ?Kemik suyu tavsiye ediyorum bizim 5 yildir olmuyodu ve esim 1 ay boyunca içti ve o ay ben hamile kaldm insallah olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıkıntınız neydi peki ?Kemik suyu tavsiye ediyorum bizim 5 yildir olmuyodu ve esim 1 ay boyunca içti ve o ay ben hamile kaldm insallah olur
Şöyle ki ben en başından durumu kabullenmistim evlenmeden önce biliyordum. Bu yüzden hiç korunmadik ama olmadı beklemek istemedik tüp bebek yaptırdık hemen oldu. Doktorum tüp bebeğe gerek yok biraz daha bekleyelim demişti ona göre çok da engel değildi yani.Pko çok engel oldumu çocuk sahibi olmakta merak ediyorum. Maşallah kızınıza Allah sağlıklı uzun ömürler versin
Anladım evet çok sıkıntı görmüyorlar.Şöyle ki ben en başından durumu kabullenmistim evlenmeden önce biliyordum. Bu yüzden hiç korunmadik ama olmadı beklemek istemedik tüp bebek yaptırdık hemen oldu. Doktorum tüp bebeğe gerek yok biraz daha bekleyelim demişti ona göre çok da engel değildi yani.
Bulumia dediğiniz nedir yeme bozukluğu değil mi oda mı interfilite sebebi yada başka kadınsal bir sorun mu bulumia tam adından emin değilim ama yeme sorunu diye aklımda kalmışHerşey nasip kısmet ya ağrı kesici filan bahane. Hep derler adacayi zencefil icmeyin, parasetamollüler dışında ağrı kesici ağzınıza koymayın filan. Halbuki neler var, madde bağımlısı, alkolik ne kadınlar saglikli doğum yapiyor. Bulumia hastası olup doğuranlar var. Öte yandan hamilelik boyunca yataktan cikmadığı halde düşürenler. Üreme çok karmaşık birşey. Çözmek zor
Evlat edinin benceBenm 3 . yılım cocugumuz yok eşim azospermi bndede pko var olmuyor bebegimiz cok üzülüyorum eşimle bir süre dr. Gitmeme kararı aldk cok yıprandıgımı sölüyor eşim aglamayı bırakana kadar gitmiyelim toparlan iyleş öyle devam edelim diyor bnde onu üzmemek için tamam dedim aglamamaya calısıyorum yanında ama cok agır ya kaldıramıyorum bende anne olmak gece eşim işe gidince tek yaptmamak onu diger kadınlar gibi yavrum diyip bagrıma basmak istiyorum agladı mı diye endişelenmek canımdan cok sevmek içime katmak istiyorum benden bişeyler istesin küçük adımlarıyla kossun arkamdan anne desin bana kocam görümcelerimin çocuklarına imrenerk bakıp iç çekmesin istiyorum