• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cocugu olmayanlar burda aglıyalım en azından

Pko çok engel oldumu çocuk sahibi olmakta merak ediyorum. Maşallah kızınıza Allah sağlıklı uzun ömürler versin
Şöyle ki ben en başından durumu kabullenmistim evlenmeden önce biliyordum. Bu yüzden hiç korunmadik ama olmadı beklemek istemedik tüp bebek yaptırdık hemen oldu. Doktorum tüp bebeğe gerek yok biraz daha bekleyelim demişti ona göre çok da engel değildi yani.

Şöyle ki ben en başından durumu kabullenmistim evlenmeden önce biliyordum. Bu yüzden hiç korunmadik ama olmadı beklemek istemedik tüp bebek yaptırdık hemen oldu. Doktorum tüp bebeğe gerek yok biraz daha bekleyelim demişti ona göre çok da engel değildi yani.
Anladım evet çok sıkıntı görmüyorlar.

Kardeşim 5 yıl sonra çocuk sahibi olabilmiş biri olarak sizi çok iyi anladığımı bilmenizi isteyerek başlamak istiyorum... aynı üzüntüleri , iç çekmeleri, yetersizlik hislerini yaşamış bişr olarak şu an diyorum ki Rabbimin benim için tasarrufları varmış; ben o zaman çocuk sahibi olsam çok hazırı sandığım halde çok mutsuz olurmuşum... tüp bebek yaptırmaya karar verdiğim ay doğal yollarla ikiz hamile olduğumu öğrendim hamdolsun kucağımdalar ama öyle büyük hastalıklarla uğraşıyorum ki doğduklarından beri kalbim inanılmaz yoruldu... diyeceğim odur ki Allaha sığın yüreğini ferahlat ne yazdıysa odur... biz hangimizde ne eksikse tamamlanınca dünyanın en mutlusu olacağımızı sanıyoruz ama öyle de bir şey yok... sağlığınız yerindeyse şükredin akışına bırakın hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Eger bir yardimi olacaksa. Benim bir arkadasimin 10 yil hic cocugu olmadi. Tam olarak rahatsizligi neydi bilmiyorum. Sonra galiba hormon tedavisi gordu. Ve pat 10 yilin sonunda hamile kaldi. Pesine de tedavisiz 2. cocugu oldu 1 yil sonra. Yani her zaman umut var. Yasiniz cok cok kucuk daha. Tevekkül etmek dua etmek gerek. Nasipte varsa olur.

• Beğen
Reactions: 114
Herşeyin bir zamanı var benimde bir arkadaşımın olmuyordu bir sürü doktor gezdiler sebep bulamadılar oluyordu ama düşüyordu ,beş yıl sonunda bir doktor senin kanında pıhtılaşma var dedi kan sulandırıcı verdi ve bebeği oldu şuan 3-4 yaşlarında ☺️ Aslında çok basit bir şeydi ama hayırlısı buydu demekki.

Günaydın kızlar kafaya takmadığın an hamile oluyosun ama kafaya takmamamın bi formülü de yok keşke beklentim gitse keşke

Canini sikma bence bunu unutma rabbimiz herseyin en hayırlısıni bizden daha iyi bilendir bos yere kendini de eşinide yipratma hem daha 3 yil olmuş daha cok erken umudunu kesmek için dua et Allahtan hayirlisini iste illa cocugum olsun deme rabbinin gucune gider evlatlariyla imtihan edilen anne baba var sokaga atilan huzur evine atilan anne baba var evladindan dayak yiyen var keske hic dogurmasaydim doguracagima tas dgursaydim diyen var inan o cok daha zor onun icin sukret ve hayirlisini iste rabbim zaten istediğini verir yeterki isyan edip karalar baglama emi ablacim

• Beğen
Reactions: 114
Ah yıllar nasıl da geçmiş ... üçüncü yılımda tüp bebekle hamile kalıp yavrumu kaybetmiştim . 4. Tüp bebek denememde çok şükür kucağıma aldım yavrumu . Şimdi nerdeyse 7 aylık olduk ❤️ Geride kalanların , isteyen herkesin kucağı hayırlısı ile dolsun inşallah🙏

Geçen gün tv programında Ebru Destan bır kıtap yazmıs o kıtapta hamıle kalmanın formulunu verıyormus ve bır suru kadın hamıle kalmıs bu yontemle.Umarım işinize yarar.Ben mi ben evlenemedim bile daha:( Allah büyük

Herşey nasip kısmet ya ağrı kesici filan bahane. Hep derler adacayi zencefil icmeyin, parasetamollüler dışında ağrı kesici ağzınıza koymayın filan. Halbuki neler var, madde bağımlısı, alkolik ne kadınlar saglikli doğum yapiyor. Bulumia hastası olup doğuranlar var. Öte yandan hamilelik boyunca yataktan cikmadığı halde düşürenler. Üreme çok karmaşık birşey. Çözmek zor
Bulumia dediğiniz nedir yeme bozukluğu değil mi oda mı interfilite sebebi yada başka kadınsal bir sorun mu bulumia tam adından emin değilim ama yeme sorunu diye aklımda kalmış

Benm 3 . yılım cocugumuz yok eşim azospermi bndede pko var olmuyor bebegimiz cok üzülüyorum eşimle bir süre dr. Gitmeme kararı aldk cok yıprandıgımı sölüyor eşim aglamayı bırakana kadar gitmiyelim toparlan iyleş öyle devam edelim diyor bnde onu üzmemek için tamam dedim aglamamaya calısıyorum yanında ama cok agır ya kaldıramıyorum bende anne olmak gece eşim işe gidince tek yaptmamak onu diger kadınlar gibi yavrum diyip bagrıma basmak istiyorum agladı mı diye endişelenmek canımdan cok sevmek içime katmak istiyorum benden bişeyler istesin küçük adımlarıyla kossun arkamdan anne desin bana kocam görümcelerimin çocuklarına imrenerk bakıp iç çekmesin istiyorum
Evlat edinin bence

Back