Cocugu olmayanlar burda aglıyalım en azından

Ağlamayın, psikolojinizi toparlayın, sürekli mutsuzluk olumsuzluklara neden olur. Kafayı rahatlatmaya çalışın bebek bebek diye takıntı yapmayın farklı hobiler edinin. Veee hemen tedaviye başlayın
Hayırlısı ise nasip olsun.

Evet çok şükür diyorum . Devlette 3 hakkımız olduğundan 2 li 2 li , 2 deneme yaptırırım . Tabi inşallah buna gerek kalmaz.devlette yaptırdım düşük sebebi icin araştırma yapacaklar mi bakalım . Bende yaptırmak istiyorum genetik test vs. Rabbim herşeyin hayırlısını versin .

1 tane transfer edildi . Tuttu ama Rabbim nasip etmedi 3.5 aylıkken düştü . Daha 1 ay oluyor kaybedeli. 4 tane dondurulmus var bakalım Rabbim nasip ederse
Çok geçmiş olsun. İyi gelişemedi herhalde. Allah hayırlısını versin. Üzüntüsüne dayanmak toparlanmak zor oluyor ama senin için hayırlısı buymuş. Ben mi çok iyimserim bu konuda bilmiyorum

hay Allahım ya tasasıda millete düştü. onlara neymiş ya niye olmuyorsa olmuyor hem ne biliyorlarmış senin çocuğunun olmadığını. daha dur yeni evlisin 3 yıl dedin kime ne ya. ben 6 yıldır evliyim benimde yok. ben atiyim kendimi bir yerlerden o zaman. boşver milleti çocuk düşünmüyoruz de geç. niye dert ediyorsun ki. dert edip kendine eziyet etme ben o hatayı yaptım daha acılarınıda yaşadım. sonra tecrübe tabi edindikçe kazanılıyor kimse gelip de sinirimi bozacak birşey diyemiyor. sen ne kadar huzurlu ve mutlu olursan inan bedende ona cevap veriyor. bazı şeyleri akıldan atıp unutmak gerek sonra tatatammm bir süpriz geliverir konar hayatına :)

Çok geçmiş olsun. İyi gelişemedi herhalde. Allah hayırlısını versin. Üzüntüsüne dayanmak toparlanmak zor oluyor ama senin için hayırlısı buymuş. Ben mi çok iyimserim bu konuda bilmiyorum
Bebek sağlıklı geldi pataloji den.. ama hayırlısı buymuş alacağı nefes o kadarmış . İnşallah Rabbim kimseye yaşatmasın

Bebek sağlıklı geldi pataloji den.. ama hayırlısı buymuş alacağı nefes o kadarmış . İnşallah Rabbim kimseye yaşatmasın

Sizlere moral olsun diye paylaşmak istedim.

Benim bir arkadaşım 15 yıl uğraştıktan sonra 46 yaşında ikizlerine tüp bebekle kavuştu.

Sabır.

Ben degistiremedigimiz durumları kabullenmeyi en mantikli seçim olarak görüyorum. Yani ağlayıp sizlamaktansa "herseyde bir hayır vardır" düşüncesi psikolojimiz için çok önemli. Sizi anlıyorum. Ama bir şeyleri "Allah'a bırakmak" çok rahatlatıcı. İsterseniz deneyebilirsiniz.

merhaba geçmiş olsun,

Olur inşallah sıkıntılanmayın bizlerinde bir oh diyeceği vakit gelecek bu kadar harap etmeyin kendinizi benim 10 yıldır olmuyor ve ben pko hastalığımda en ileri dereceli olan seviyedeyim doktorum hastalarım arasında en zorlu olan sensin diyor.

Rabbimin vardır bildiği vermiyorsa da biz kullarına yine bizim için hayırlını olanını bildiği için vermiyordur...

Üzülmeyin eşinizde üzülmesin sağlıcakla kalın

Tese oldumu sprm varki tup deniceksnz

Allah buyuktur insallah hastane hastane surundurmeden Rabbim en kisa zamanda nasip eder . Uzulme dicem zor biliyorum. Hersey vaktini zamanini bekler. Sen duani et vardir Rabbimin bi bildigi

Eğer çocuk sahibi olmayı çok isteseydim ve çocuğum olmasaydı kesinlikle evlat edinirdim.
Bu benim hayalim sartlari nedir hic bir bilgim yok aslinda Bu arada 1.5 yillik evliyim daha yeni cocuk dusunmeye basladim evlilimbiraz otursun istedim henuz cocugum yok cocugum olsa bile bir tane ben evlat edinmek istiyorum bi kimsesiz bir cocugu sahiplenip ona aile olabilmek dusununce bile cok duygulanduriyor beni

Eşin kabul ediyorsa düşünme bile çok güzel birşey

Bizim de bebegimuz 4 yilin sonunda dogdu aynen sizin gibi cok uzuluyordum herkesin sorun duyarliligi farkli olabiliyor. Lutfen cocugu olmayan insanlara niye buyutuyorsun sadece 3 yil 5 yil demeyin o psikoloji bambaska ben son bir ay artik disari cikmiyordum kendimi eve kapatip surekli agliyordum hatta disardan bebek sesleri geliyor diye cami kapatirdim. O ay adet olmami bekliyorduk tup bebek icin tum ön islemler genetik testler tedaviler vs . Yapilmisti o ay regli olunca tup bebek koyulacakti ve ben adet olmadim çok şükür. Simdi oglum 3 yasinda insallah allah herkese tattirsin eksikligini ancak yasayan anlayabilir

Harikasınız gerçekten, keşke herkes sizin gibi düşünse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…