• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cocugu olmayanlar burda aglıyalım en azından

Canim benim Rabbim en yakin zamanda kucaginizi doldursun insallah.Rabbim kimseyi evlatla sinamasin..

O kadar iyi anliyorum ki.. Hersey bir yana cevre baskisi insani cok ama cok yipratiyor. Bir tane olsada sizinkini de sevsek, ben torun istiyorum, aman ha dusunmuyorum demeyin sonra istersinizde olmaz, bir sorun mu var doktora gittiniz mi vs. vs... Allah buyuk herkesin gonlune gore versin insallah..

Allah tüm isteyenlere en hayırlı zaman da nasip etsin insallah..

Bu sitede istenmeyen bölümleri görmemek için neden bi şansımız yok? Ben böyle yazıları gördükçe enerjim fena düşüyor. Bence böyle bi seçenek gelmeli :)

Neden enerjiniz dusuyor? Gormek istemiyorsanız başlık apaçık ıcerıgı de belli ediyor okumazsınız mesela ;)

Neden enerjiniz dusuyor? Gormek istemiyorsanız başlık apaçık ıcerıgı de belli ediyor okumazsınız mesela :KK66:
Ya destek te olmak istiyorum aynı şeyi yaşıyorum çünkü. O yüzden öyle dedim kendimde üzülüyorum sonra. Kendimi daha motive etmeye çalışıyorum çünkü

Daha iki gün oldu arkadaşımın çocuğu olmadı yıllarca tüp bebek denediler sonuncuda oldu ki pes etmişlerdi artık evleri arabaları hep tüp bebeğe verdiler doktor olmuyo demişti şimdi 1 yaşında kızları var kızdada erken menepoz riski vardı korunmuyolardı 4 aylık hamileymiş meğer farketmemiş bu sıradada yoğun spor yapmasına rağmen... bütün sebep stres unutun herşeyi doktorların dediklerini çocuk istemeyin hatta evcil hayvan falan kafanızı dağıtın Allah zaten verir hayırlı zamanda

Çevreye de biz çocuk sahibi olmaya çalışmaktan vazgeçtik diyip tatile çıkın o parayla tüp bebek tedavi masrafına en az bi hafta maldivlere gidilir

Çevreye de biz çocuk sahibi olmaya çalışmaktan vazgeçtik diyip tatile çıkın o parayla tüp bebek tedavi masrafına en az bi hafta maldivlere gidilir
Evet en ise yarayan şey tatil belki de. En son böyle denedim hamile kaldım sonucu düşük olsa bile olabildiğini gördüm

Evet en ise yarayan şey tatil belki de. En son böyle denedim hamile kaldım sonucu düşük olsa bile olabildiğini gördüm
Geçen tvde bi doktor vardı travmatik durum yaşanmadıkça düşük aslında doğal seleksiyondur sağlıksız bebeğin kaybıdır ki vücut daha sağlıklı bebeklere yer ayırsın diyodu siz boşverin çocuk istemeyin istemediğin ot dibinde biter hesabı

Geçen tvde bi doktor vardı travmatik durum yaşanmadıkça düşük aslında doğal seleksiyondur sağlıksız bebeğin kaybıdır ki vücut daha sağlıklı bebeklere yer ayırsın diyodu siz boşverin çocuk istemeyin istemediğin ot dibinde biter hesabı
Ben ağrı kesici içtiğim için oldu düşük. Bir saate kalmadan kanama başladı. Doktoru aradık gittim acile iğne oldum fayda etmedi. Aynen dediğin gibi herseyde vardır bir hayır öyle düşünmeye çalışıyoruz. Zaten son bi tüp bebek deneyip bırakcaz tedaviyi de

Allah inşallah tekrar nasip eder de hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eder ama çokta şeetmemek lazım planlı gebelik diye ilaçlar kullanıp psikolojiyi hazırlamak aslında bi de stres yükü demek o kadar hazırlık yaptım doğurmam lazım gibi

Ben ağrı kesici içtiğim için oldu düşük. Bir saate kalmadan kanama başladı. Doktoru aradık gittim acile iğne oldum fayda etmedi. Aynen dediğin gibi herseyde vardır bir hayır öyle düşünmeye çalışıyoruz. Zaten son bi tüp bebek deneyip bırakcaz tedaviyi de
Ağrı kesiciden düşük olabiliyomuymuş ya bilmiyodum gebelik çok zor ya

Herşey nasip kısmet ya ağrı kesici filan bahane. Hep derler adacayi zencefil icmeyin, parasetamollüler dışında ağrı kesici ağzınıza koymayın filan. Halbuki neler var, madde bağımlısı, alkolik ne kadınlar saglikli doğum yapiyor. Bulumia hastası olup doğuranlar var. Öte yandan hamilelik boyunca yataktan cikmadığı halde düşürenler. Üreme çok karmaşık birşey. Çözmek zor

Back