- 8 Aralık 2017
- 1.523
- 1.968
- 48
Mesajları görmemek için seçenek var zaten. Ben konu anlamında demiştim.Haklısınız keşke istenmeyen, boş, gereksiz, beyin kullanma zahmetine girilmemiş mesajları da görmesek.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesajları görmemek için seçenek var zaten. Ben konu anlamında demiştim.Haklısınız keşke istenmeyen, boş, gereksiz, beyin kullanma zahmetine girilmemiş mesajları da görmesek.
Bu sitede istenmeyen bölümleri görmemek için neden bi şansımız yok? Ben böyle yazıları gördükçe enerjim fena düşüyor. Bence böyle bi seçenek gelmeli :)
Ya destek te olmak istiyorum aynı şeyi yaşıyorum çünkü. O yüzden öyle dedim kendimde üzülüyorum sonra. Kendimi daha motive etmeye çalışıyorum çünküNeden enerjiniz dusuyor? Gormek istemiyorsanız başlık apaçık ıcerıgı de belli ediyor okumazsınız mesela![]()
Yanlış anlaşıldı sanırım :) öyle kötü niyetle denilen birşey değildi yaniNeden enerjiniz dusuyor? Gormek istemiyorsanız başlık apaçık ıcerıgı de belli ediyor okumazsınız mesela![]()
Evet en ise yarayan şey tatil belki de. En son böyle denedim hamile kaldım sonucu düşük olsa bile olabildiğini gördümÇevreye de biz çocuk sahibi olmaya çalışmaktan vazgeçtik diyip tatile çıkın o parayla tüp bebek tedavi masrafına en az bi hafta maldivlere gidilir
Geçen tvde bi doktor vardı travmatik durum yaşanmadıkça düşük aslında doğal seleksiyondur sağlıksız bebeğin kaybıdır ki vücut daha sağlıklı bebeklere yer ayırsın diyodu siz boşverin çocuk istemeyin istemediğin ot dibinde biter hesabıEvet en ise yarayan şey tatil belki de. En son böyle denedim hamile kaldım sonucu düşük olsa bile olabildiğini gördüm
Ben ağrı kesici içtiğim için oldu düşük. Bir saate kalmadan kanama başladı. Doktoru aradık gittim acile iğne oldum fayda etmedi. Aynen dediğin gibi herseyde vardır bir hayır öyle düşünmeye çalışıyoruz. Zaten son bi tüp bebek deneyip bırakcaz tedaviyi deGeçen tvde bi doktor vardı travmatik durum yaşanmadıkça düşük aslında doğal seleksiyondur sağlıksız bebeğin kaybıdır ki vücut daha sağlıklı bebeklere yer ayırsın diyodu siz boşverin çocuk istemeyin istemediğin ot dibinde biter hesabı
Allah inşallah tekrar nasip eder de hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eder ama çokta şeetmemek lazım planlı gebelik diye ilaçlar kullanıp psikolojiyi hazırlamak aslında bi de stres yükü demek o kadar hazırlık yaptım doğurmam lazım gibiGeçen tvde bi doktor vardı travmatik durum yaşanmadıkça düşük aslında doğal seleksiyondur sağlıksız bebeğin kaybıdır ki vücut daha sağlıklı bebeklere yer ayırsın diyodu siz boşverin çocuk istemeyin istemediğin ot dibinde biter hesabı
Ağrı kesiciden düşük olabiliyomuymuş ya bilmiyodum gebelik çok zor yaBen ağrı kesici içtiğim için oldu düşük. Bir saate kalmadan kanama başladı. Doktoru aradık gittim acile iğne oldum fayda etmedi. Aynen dediğin gibi herseyde vardır bir hayır öyle düşünmeye çalışıyoruz. Zaten son bi tüp bebek deneyip bırakcaz tedaviyi de
Tabiki kimsayal sonuçta. Hamilelikte kullanılıyor diye biliyordum bilsem içmezdim zaten. Kısmet herşeyAğrı kesiciden düşük olabiliyomuymuş ya bilmiyodum gebelik çok zor ya
Allah daha hayırlısınu nasip eder elbet Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsinTabiki kimsayal sonuçta. Hamilelikte kullanılıyor diye biliyordum bilsem içmezdim zaten. Kısmet herşey
AminAllah daha hayırlısınu nasip eder elbet Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin
Herşey nasip kısmet ya ağrı kesici filan bahane. Hep derler adacayi zencefil icmeyin, parasetamollüler dışında ağrı kesici ağzınıza koymayın filan. Halbuki neler var, madde bağımlısı, alkolik ne kadınlar saglikli doğum yapiyor. Bulumia hastası olup doğuranlar var. Öte yandan hamilelik boyunca yataktan cikmadığı halde düşürenler. Üreme çok karmaşık birşey. Çözmek zorBen ağrı kesici içtiğim için oldu düşük. Bir saate kalmadan kanama başladı. Doktoru aradık gittim acile iğne oldum fayda etmedi. Aynen dediğin gibi herseyde vardır bir hayır öyle düşünmeye çalışıyoruz. Zaten son bi tüp bebek deneyip bırakcaz tedaviyi de