Yemin edrim bende herkesten uzaga gitmek istiyorm kimse görmesin bizi sadece eşime sarılym kimsenn beni görmiycegni bilip kafamı dinliyim istiyorumBen de 3 yıllık evliyim, sebepsiz infertilite. bir oraya yolluyorlar bir buraya. Bir türlü cozemediler. Size teşhis konmuş hiç olmazsa. O kadar yıprandım ki. Mesela yarın yine muayenem var çok mutsuzum. Ben de ara vermek istiyorum olmuyor yakamı bırakmıyorlar. Aralıkta polip aldırdım kontrole gitmem lazım. Çok yorulduk. Çok üzüldük. Etrafta hiç hamile ve çocuklu bulunmayan uzak bir yere gidip eşimle kafa dinlemek istiyorum
Devlette yapldıgını bilmiyordum ama bilsemde eşim suanda asla yaptrmaz toparlanmam lazımDevlette deneme şansınız var . İlk etapta devlet ile başlayin .şartlarınız tutuyor sanırım . En azından ilk olarak maddi anlamda o kadar yıpranmamis olursunuz . Hoş insan parasını düşünmüyor ama bu alternatifi düşünün derim .
Sen ağladıkça bu eşinde daha çok strese dolayısıyla sperm kalitesinde ve sayısında daha da azalmaya yol açacak. Eşin de üzülüyordur, onun için üzülme. O yoksa bebek de yok. Bize de dediler, sperm sayısı az, morfoloji düşük bilmem ne diye. Aşılama yaptırdım olmadı. Klomen kullandım olmadı. En son gerçekten sırf istediğim için güne, zamana, pozisyona dikkat etmeden eşimle birlikte oldum, bu sürede akşama kadar da havuzda eğlencedeydim. O ay hamile kalmışım. O kadar aklımda yoktu ki bebek hamileliği 5 haftalıkken öğrendim.Ben tedavi oldm zayflamam gerekiyodu zayfladm ama eşimdeki rahtszlık biraz zorluyo azospermi tedavisi neredeyse yok gibi
İns bizede öyle olr canm ;(Sen ağladıkça bu eşinde daha çok strese dolayısıyla sperm kalitesinde ve sayısında daha da azalmaya yol açacak. Eşin de üzülüyordur, onun için üzülme. O yoksa bebek de yok. Bize de dediler, sperm sayısı az, morfoloji düşük bilmem ne diye. Aşılama yaptırdım olmadı. Klomen kullandım olmadı. En son gerçekten sırf istediğim için güne, zamana, pozisyona dikkat etmeden eşimle birlikte oldum, bu sürede akşama kadar da havuzda eğlencedeydim. O ay hamile kalmışım. O kadar aklımda yoktu ki bebek hamileliği 5 haftalıkken öğrendim.
Devlette de yapılsa ilaçları pahalı malesef. Biz ozel hast.de rapora başvurduk çıkmadı. Bizim şartlarımız eksik kaldı ayrıca evlilik tam 3 yıl dolmamisti. Sizin de yaş sınırına takilacaginizi düşünüyorum 35-39 arasıydi galiba. Bir araştırın isterseniz. Fiyatlar yerine gore çok değişiyor 10 bin TL de var, 6 bin TL de. Ama doktor cok onemliDevlette yapldıgını bilmiyordum ama bilsemde eşim suanda asla yaptrmaz toparlanmam lazım
Aklında bulunsun yine de. Şartları sağlıyorsun . Ben devlette yaptırdım 3.5 aylıkken düştü . Maliyeti 1.5 milyar oldu bana . Kendini hazır hissettiğin zaman başla. Stres yapma ben de üzülüyorum ama herşeyin bir zamanı var demekki . Rabbim ol derse oluyor . O veriyor o alıyor . Hissettiklerini çok çok iyi anlıyorum . Rabbim e sığınmak tan başka çare yokDevlette yapldıgını bilmiyordum ama bilsemde eşim suanda asla yaptrmaz toparlanmam lazım
Bizim yaşlarımz küçük o yüzden cogunlk acele etmeyn diyorlarDevlette de yapılsa ilaçları pahalı malesef. Biz ozel hast.de rapora başvurduk çıkmadı. Bizim şartlarımız eksik kaldı ayrıca evlilik tam 3 yıl dolmamisti. Sizin de yaş sınırına takilacaginizi düşünüyorum 35-39 arasıydi galiba. Bir araştırın isterseniz. Fiyatlar yerine gore çok değişiyor 10 bin TL de var, 6 bin TL de. Ama doktor cok onemli
Devlette de yapılsa ilaçları pahalı malesef. Biz ozel hast.de rapora başvurduk çıkmadı. Bizim şartlarımız eksik kaldı ayrıca evlilik tam 3 yıl dolmamisti. Sizin de yaş sınırına takilacaginizi düşünüyorum 35-39 arasıydi galiba. Bir araştırın isterseniz. Fiyatlar yerine gore çok değişiyor 10 bin TL de var, 6 bin TL de. Ama doktor cok onemli
Sanki biz yapmıyor istemiyor gitmiyorz gibi bize hep yazık acıyor gibi bakıyolar sunuda söylemiyim üzülmesin yok ne dersek diyelim agızları kapanmıyorAynı durumdayım canım 3yıldır 2gebelık kaybım var. Cevremde artık ikinci cocukları yapmaya başladılar bu ara herkes üstüme geliyor o doktor bu doktor onu yap bunu yap buna git...
Evet ama yaşımız geçio 20-30 diiliz kiNiye bu kadar dramatize ediyorsunuz olayi? Daha 3 yil olmus evleneli . 10 yil olmus gibi agit yakmalar niye? Herseyde bir hayir vardir. Bu kadar dert etmeyin Allah askina. Hayirlisini isteyin Allahtan ve İnşirah suresi okuyun bol bol.
Ben 22 esşimde 24 yasnda23 yaşını doldurmuş 39 yaşından gün almamış olmak,3 yıllık evlilik, eşlerden biri için 900 günlük sigorta primi ve devlette 2 asilama yaptırma şartı var. Ancak bizim gibi erkekte sperm sayısında sıkıntı varsa belli sayinin altında ise ya da bayanda yumurta rezervi az ise direkt 2 asilama olmadan tüp bebeğe geçiliyor . Bende öyle oldu direkt tüp bebeğe geçtik . Şartlar sağlandığı için de rapor çıkıyor . İlaçlarım 600 tl tuttu , 410 tl de yaptırmak için verdik . Onun dışında verdiğimiz ücretler de embriyo dondurmak için di. Yani bize maliyeti 1.5 milyar oldu . Ankara etlik zubeyde hanim da yaptırdım ben
Aynen 3 yıllık evlilik şartı varKızlar tüp bebek için en az kaç sene evli olmak şart?3 mü
Dramatize degil yasayan bilir o üç sene acaba 3 sene gibi mi geciyo ki yaşalandrıyor insani öyle bir yıpratıyor kiEvet ama yaşımız geçio 20-30 diiliz ki
AA ben sanki 27 gibi okudum diye hatirladim . Canım o zaman oluruna birak. Takma demek insanlar için çok kolay ama buna mecbursun . İnsallah en kısa zamanda güzel haber alırsın . Ben 30 yaşındayım .Ben 22 esşimde 24 yasnda
SağolAynen 3 yıllık evlilik şartı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?