Suan 10.bin lira birkmişimz var denicez ama kiracyz ve eşim fabrika işcisi eger tutmassa yıkılırz bi dha yapamayz da cok arada kaldık bi kaç ay dha beklelim pskolojin biraz düzelsin baslıyalım diyor eşim ama suan bu kafayla bn snn bi dha yıkılmanı istemyrm hiç toparlanama o zmn diye düşünüyor bekliyoruz o yüzdenBende 3.5 yıllık evliyim. Bende de durumlar aynı . Peki tüp bebek denediniz mi
Ben tedavi oldm zayflamam gerekiyodu zayfladm ama eşimdeki rahtszlık biraz zorluyo azospermi tedavisi neredeyse yok gibiBitkisel şeyler denediniz mi? Kadınlarda soğan suyu çok faydalı. Bende 2 sene bekledim, sonra kendiliğinden oldu. Bir sperm bir yumurta yetiyor çocuk için. Kısmet meselesi. Bu kadar stresliyken tüp bebek de tutmaz. Önce siz bi rahatlayın mutlu hissedin.
Devlette deneme şansınız var . İlk etapta devlet ile başlayin .şartlarınız tutuyor sanırım . En azından ilk olarak maddi anlamda o kadar yıpranmamis olursunuz . Hoş insan parasını düşünmüyor ama bu alternatifi düşünün derim .Suan 10.bin lira birkmişimz var denicez ama kiracyz ve eşim fabrika işcisi eger tutmassa yıkılırz bi dha yapamayz da cok arada kaldık bi kaç ay dha beklelim pskolojin biraz düzelsin baslıyalım diyor eşim ama suan bu kafayla bn snn bi dha yıkılmanı istemyrm hiç toparlanama o zmn diye düşünüyor bekliyoruz o yüzden
Ben de 3 yıllık evliyim, sebepsiz infertilite. bir oraya yolluyorlar bir buraya. Bir türlü cozemediler. Size teşhis konmuş hiç olmazsa. O kadar yıprandım ki. Mesela yarın yine muayenem var çok mutsuzum. Ben de ara vermek istiyorum olmuyor yakamı bırakmıyorlar. Aralıkta polip aldırdım kontrole gitmem lazım. Çok yorulduk. Çok üzüldük. Etrafta hiç hamile ve çocuklu bulunmayan uzak bir yere gidip eşimle kafa dinlemek istiyorumTamm takmıycam artık üzülmüycem diyorum 1 hafta 2 hafta böyle takılıyorum çat biri geliyo niye cocugunuz olmuyor sil bastan oluyorum o laf bana o kadar agır geliyoruk gögsüm daralıyor nefes alamıyorum sanki cok kafama takıyorum biliyorum ama elimde degil yapamıyorum işte yazan herkesten allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?