• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cocugu olmayanlar burda aglıyalım en azından

AA ben sanki 27 gibi okudum diye hatirladim . Canım o zaman oluruna birak. Takma demek insanlar için çok kolay ama buna mecbursun . İnsallah en kısa zamanda güzel haber alırsın . Ben 30 yaşındayım .
Yasımız küçük diye biraz bekleyelim diyorz ama zor eşim çocuk görünce gözlerinn içi gülüyor bunu görmek canımı cok yakıyo

23 yaşını doldurmuş 39 yaşından gün almamış olmak,3 yıllık evlilik, eşlerden biri için 900 günlük sigorta primi ve devlette 2 asilama yaptırma şartı var. Ancak bizim gibi erkekte sperm sayısında sıkıntı varsa belli sayinin altında ise ya da bayanda yumurta rezervi az ise direkt 2 asilama olmadan tüp bebeğe geçiliyor . Bende öyle oldu direkt tüp bebeğe geçtik . Şartlar sağlandığı için de rapor çıkıyor . İlaçlarım 600 tl tuttu , 410 tl de yaptırmak için verdik . Onun dışında verdiğimiz ücretler de embriyo dondurmak için di. Yani bize maliyeti 1.5 milyar oldu . Ankara etlik zubeyde hanim da yaptırdım ben
Çok uygunmuş. Benim yakında 3 yılım dolacak ama 1 aşılamami kabul etmiyorlar. Yumurta kaybolduğu için işlem iptal oldu :( sonraki aşılamam da tutmadı Dr bilimsel olarak 3.aşılama denemesi zaman kaybi deyince tüpe gectik. Rapor cikmadi. Polip yüzünden hiç transfer gerçekleşmedi. 1 dondurulmuş embriyomuz var. Sizin kaç tane transfer edildi kaç dondurulmus var?

Niye bu kadar dramatize ediyorsunuz olayi? Daha 3 yil olmus evleneli . 10 yil olmus gibi agit yakmalar niye? Herseyde bir hayir vardir. Bu kadar dert etmeyin Allah askina. Hayirlisini isteyin Allahtan ve İnşirah suresi okuyun bol bol.
10 yıl çocuğu olmayan insan 10. Yılında mi yakıyor yani ağıtı ? 3. Yılında olsa üzülmüyor mu ?

Ben 22 esşimde 24 yasnda

Allah yüzünüzü her daim güldürsün inşallah. Kimselerin konuşmasına pay vermeyin, hem çok gençsiniz hem de çok özel şeyler bunlar, yıpratmasın sizi. Allah büyük....

Tamm takmıycam artık üzülmüycem diyorum 1 hafta 2 hafta böyle takılıyorum çat biri geliyo niye cocugunuz olmuyor sil bastan oluyorum o laf bana o kadar agır geliyoruk gögsüm daralıyor nefes alamıyorum sanki cok kafama takıyorum biliyorum ama elimde degil yapamıyorum işte yazan herkesten allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin lütfen :KK43:
Canım insallah en kısa sürede bebeğin olur..eşin için bitkisel şeyler yapmayi dene pko sorun degil bende pkoyum..yumurta geliştirici iğneyle olur inşallah..bol bol meryem suresini oku..40 gün boyunca her gün

Üstelik daha gençsin. .
Yeni evlisin. .
Kendini iyi hissedince tüp bebeğe başlarsınız. .

10 yıl çocuğu olmayan insan 10. Yılında mi yakıyor yani ağıtı ? 3. Yılında olsa üzülmüyor mu ?
3 yil karalari baglamak icin cok erken. Boyle surekli aglayacak birsey yok bence. Dunyanin sonu degil sonucta. Cocugu olmayan tek kisi de degiller. Olayi bu kadar buyutecek ne var? Hamile kalabilmek icin stresden uzak durmalari lazim ustelik. Uzulmenin bir faydasi mi var sanki?

Çok uygunmuş. Benim yakında 3 yılım dolacak ama 1 aşılamami kabul etmiyorlar. Yumurta kaybolduğu için işlem iptal oldu :KK43: sonraki aşılamam da tutmadı Dr bilimsel olarak 3.aşılama denemesi zaman kaybi deyince tüpe gectik. Rapor cikmadi. Polip yüzünden hiç transfer gerçekleşmedi. 1 dondurulmuş embriyomuz var. Sizin kaç tane transfer edildi kaç dondurulmus var?
1 tane transfer edildi . Tuttu ama Rabbim nasip etmedi 3.5 aylıkken düştü . Daha 1 ay oluyor kaybedeli. 4 tane dondurulmus var bakalım Rabbim nasip ederse

Allah size ve tüm isteyenlere nasip etsin insallah anneliği.

3 yil karalari baglamak icin cok erken. Boyle surekli aglayacak birsey yok bence. Dunyanin sonu degil sonucta. Cocugu olmayan tek kisi de degiller. Olayi bu kadar buyutecek ne var? Hamile kalabilmek icin stresden uzak durmalari lazim ustelik. Uzulmenin bir faydasi mi var sanki?
bunu yasamadıgın belli o yüzden anlamıyosun damdan düşenin halinden damdan düşen anlar bişey diyemicm size

Erken. Üzülmenin faydası tabiki yok ama isteyipte olmayan biri için gerçekten çok üzücü. Hani 3 yada 10 yıl olmuş farketmiyor. Onun 3 yıl olmuş benim 10 yıl ama o zamanla şu an hissettiğim şey farklı değil.

Sadece üzüle üzüle zamanla alışıyorsun. Kendini avutmayı öğreniyorsun diyeyim

1 tane transfer edildi . Tuttu ama Rabbim nasip etmedi 3.5 aylıkken düştü . Daha 1 ay oluyor kaybedeli. 4 tane dondurulmus var bakalım Rabbim nasip ederse
Basın sağolsun canım epeyce de büyüyüp düşmüş :( 4 dondurulmuş çok iyi ya mas. Bol bol denerler ama bir genetik test mutlaka yaptır kromozomlara baktır. Bizim 1 tane çok az :( Dr tedaviye baştan başlayıp yine yumurta toplanıcak dedi

Kesinlikle zamanla kıyaslanamayacak bi acı...ben evlenir evlenmez çocuk istedim bende de pko vardi olmayacak diye cok korktum..4 ayda kafayi yedim sadece 4 ayda..rabbim yardimciniz olsun..insallah tez vakitte hayırlısiyla olsun..

Back