- 18 Nisan 2015
- 180
- 64
-
- Konu Sahibi papatyasevilir
Macunlardan da testlerden birinin bebeği olduğunda eksiligimizi fark etmekten de parklarda dolasmaktan da dua okumaktan da artık bıktım...Rabbim kimisine de veriyor adam gidip çöpe atıyor.....biktim.....Rabbim bize ol demiyor.neden. ..kaldiramiyorum artık
Macunlardan da testlerden birinin bebeği olduğunda eksiligimizi fark etmekten de parklarda dolasmaktan da dua okumaktan da artık bıktım...Rabbim kimisine de veriyor adam gidip çöpe atıyor.....biktim.....Rabbim bize ol demiyor.neden. ..kaldiramiyorum artık
Anladım en iyisini yapıyosunuz gönlünüzce olsun herşeybenim de çocuğum olmuyor
ama ne birini kıskandım
ne parklara küstüm ne hamilelere
yani kendini kaybedecek kadar ille de çocuk
diye diretenleri gerçekten anlayamıyorum
eğer doğal yolla olmuyorsaMacunlardan da testlerden birinin bebeği olduğunda eksiligimizi fark etmekten de parklarda dolasmaktan da dua okumaktan da artık bıktım...Rabbim kimisine de veriyor adam gidip çöpe atıyor.....biktim.....Rabbim bize ol demiyor.neden. ..kaldiramiyorum artık
seni o kadar iyi anlıyorum ki canım. bizim gibi olan bir çok kişide anlıyordur emin ol. sadece senin gibi dillendiremiyoruz o kadar. gerçekten zor çok zor bir durum aiellerimizden uzakta farklı bir şehirde yaşıyoruz şükürler olsun ki. ama şimdi bayramlar yaklaşıyor bu bile eziyet oluyor dün gece eşime dedim bu bayram bizimde bayramımız olsun ne olur diye. çünkü gitmek kimseyi görmek kimseye açıklama yapmak istemiyroum. toplum baskısı berbat birşey ya insanın acısının üzerine gitmek niye. kayınvalidem bile kötü niyetli değil ama sürekli diğer torunlarından bahsetmesi beni eziyor.seni anlıyorum yani. bıksakta umut etmekten dua etmekten beklemekten başka seçenek yok.Macunlardan da testlerden birinin bebeği olduğunda eksiligimizi fark etmekten de parklarda dolasmaktan da dua okumaktan da artık bıktım...Rabbim kimisine de veriyor adam gidip çöpe atıyor.....biktim.....Rabbim bize ol demiyor.neden. ..kaldiramiyorum artık
Rabbim diyen insan isyan etmez efendim.
Nasıl da kaptırıyor bazı insanlar bebek de bebek diye...
sıyrıl düşünceden hayırlısını iste , Rabbinden .Neyin hayırlı olduğunu sen biliyor musun ki, isyan ediyorsun.
İsyan edene ne der sence Rabbin ?
Kul istemesini bilecek önce, haddini bilecek.
çok teekkür ederim duygularımA TERCUMAN OLDUN...Canım benim, için yanıyor biliyorum. Ne desek teselli olmayacak belki daha çok sinirlendirecek seni. Allah bazen sevdiği kulunun dua edişini o kadar çok sever ki bu kulum biraz daha istesin benden dua etsin der. Bazen de istediği şey o kadar hayırsızdır ki kulun, rabbim onu verip de kulunun ömür boyu sıkıntı çekmesini istemez. Diyor ki " kulum sen dua et, verirsem 1 sevin, vermezsem 2 kere sevin, çünkü hayırsız olanı senden uzak tutuyorum". Bir de kabul olunmayan dualarımızın sevabını alıcaz öldükten sonra, öyle ki bazı kullar " allahım böyle bir ecir varmış kabul etmediğin dualarımızda, keşke hiçbir duam kabul olmasaydı da daha çok sevaba erseydim" diyecek. Allah hayırlı olanı versin canım benim. Hayırsız evladı olanları düşün, el kadar bebeği hastanelerde büyüyenleri düşün. Onlar da imtihan evet ama inan seninkinden daha zor imtihanlar bunlar
ALLAH RAZI OLSN VCANIM. BUGÜN ÇOK ŞÜKÜR DAHA İYİYİM...DÜN DEPRESYONLARDAYDIM...ARADA ÜZÜNTÜ ÇÖKER ÜZERİME AMA TOPARLADIM ...BUNA DA ŞÜKÜR DİYORUM ARTIKI:)Eski iş arkadaşım çocuklar için ölüp biterdi
Aynı iş ortamında olduğumuz halde, içeri giren her çocuk ona koşardı resmen
evliliklerinde denemedikleri yöntemler kalmadı, tüp bebek tedavi aşamalarını gördüm (2 ya da 3. denemeleriydi)
olmuyordu hep bişeyler çıkıyordu. tam 10.yıllarında "artık tamam olmuyorsa zorlamayacağım, hayırlısı neyse o" dedi
ve bunun üzerine çok kısa bir süre sonra "teyze oluyorsun" diye hevesle aradı.
şimdi dünya tatlısı bir evladı var.
Her şeyin vakti var illa ki, inşallah sağlıkla ve hayırlısıyla olur bebeğiniz.
Ama duyduğum gördüğüm psikolojinin çok önem taşıdığı,
lütfen biraz olsun akışına bırakın.
o baskı bende de çöküntü oluştıuruyor..belki iyi niyetliler ama olsaydı haberininz olurdu herahalde diyorum...inşallah birgün bizlerin de hayırlı sağlıllı evlatlARI OLUR...seni o kadar iyi anlıyorum ki canım. bizim gibi olan bir çok kişide anlıyordur emin ol. sadece senin gibi dillendiremiyoruz o kadar. gerçekten zor çok zor bir durum aiellerimizden uzakta farklı bir şehirde yaşıyoruz şükürler olsun ki. ama şimdi bayramlar yaklaşıyor bu bile eziyet oluyor dün gece eşime dedim bu bayram bizimde bayramımız olsun ne olur diye. çünkü gitmek kimseyi görmek kimseye açıklama yapmak istemiyroum. toplum baskısı berbat birşey ya insanın acısının üzerine gitmek niye. kayınvalidem bile kötü niyetli değil ama sürekli diğer torunlarından bahsetmesi beni eziyor.seni anlıyorum yani. bıksakta umut etmekten dua etmekten beklemekten başka seçenek yok.
HAKILISINIZ...AMİN RABBİM CCÜMLEMİZİN DUALARINI HAYIRLISIYLA KABUL ETSİN.İsyan ederek duanın kabul olma olanağını da kenara atmışsınız. Benim de yengem 7 sene bebek istedi gitmediği hastane dr. kalmadı, hayırlısını değil sadece bir çocuğum olsun istiyordu. 7 sene sonunda bir bebeği oldu ama otizm hastası ve 8 yaşında halâ tam olarak konuşamıyor... Üstüne anne baba ayrıldı ve huzursuz bir ortamda büyüdü. Yani sözün özü önce hayırlısını istemek gerek dualarda...
Rabbim gönlünüze göre versin.
SAĞOL CANIM PSİLKOLOJİSİ BİR ANLIK DA OLSA BOZULMUŞ BİRİNE YARDIM EDİYORSUN...İNAN SIRF SİZİN GİBİ İNSANLAR İÇİ,N BİLE BAZILARI GÖRMEZDEN GELİNEBİLİYR....OLSUN. RABİM HERKSİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN:)İsyan etmeyin lütfen. Sabredin. Sabır ile dua edin. Bir vakti zamanı vardır inşallah. Bu da sizin sınavınız demek ki. Sabırla kazanabilirsiniz bu sınavı. En hayırlı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza almanız dilekleriyle..
Seni çok iyi anlıyorum bende çocuk sahibi olamadım. Çok isyan ediyorum. Kendime kızıyorum. Ama dua etmekden bıktım demen çok yanlış.
Bana sarılmışsın da başını omzuna koymuşum gibi destek veriyorsun sıcacık oldu içim.:)).. dua edielim canım hayırlısı için dua edelim..CanıM her şerde bir hayır her hayırdada bir şer varfır allaha isyan etme bu senin sınavın düşün belki çocuk aenin için hayırlı değildir onun için olmuyordur rabbim tez vakitte en hayırlısından bir evlat nasip etsin sana ama günaha girme benimde 5 sene çocuğum olmadı ama hergün allahıma şükrettim demekki o beş yıl çocuk benim kısmetimde yoktuu yada allah bizi sınıyordu herşeyin hayırlısını dile bol bol dua et