çocugu olamayanlar buna nasıl katlanıyor?

89 luyum canım yaş değil de sanki olgunlaşma ile ilgili sıkıntılarım var.. bazen triplere girip girip çıkıyorum :)) ama çıkıyorum

güzel saptırma...hala kounuyla doğrudan alakalı olduğunu düşünmüyorum. tabi tavır daha önemli..bilin istedim...

yorumunu beğendiğm arkadaşlar gerçekten kendimi iyi hissettirdi.. beni anladıklarını yargılamaktan öte fdestek verdiklkleri için ÇOKKKKKK TEŞEKKÜR EDERİM... DUA EDER DUA BEKLERİM...VE MÜSADENİZİ İSTERİMM:)))
GÜZEL HABERLERDE BULUŞMAK DİLEĞİYLE...:))))))))

Bebegi !hala olmayanlardan tavsiyeler beklemekteyim...
benimde evliliğimde 9. ayım. bizde çok istedik bekledik olmadı doktora gittik sorunlarımız çktı. bende kist eşimde sperm sayısı düşük. bunları öğrendikten 1 ay sonra hamile kaldım ama düşük yaptım. inan bana olupta kaybettin mi daha çok canın yanıyor

bu şekilde düşünürseniz uygun olmaz yani çevremde evladı hiç olmayan kişiler var ama sabredip yıllar sonra ard arda 4 5 cocugu olanıda var .. olan olmayan her şey de hayır vardır gönlünüzü yumuşak tutun ve ömrünüzün sonuna kadar da olsa umud etmeyi bırakmayın ALLAH HAKKINIZDA HAYIRLISINI VERSİN İSTEYEN HERKESE SAGLIKLI BİR EVLAT NASİB ETSİN İNŞALLAH ...

sağolasın canım Allah bu kulüpte senin gibi insanların sayısının arttırsın ))

rabbim tez zamnada sağlıklı evlatlar nasıp etsin inşallah...vefat eden evladın dA sana şefaatçi olacaktır..
Güzel haberlerde güzel insanlarla buluşmak dileğiyle...

Canim 7 senelik evliyim.yaklasik 5-6senedir ugrasiyorum bebek icin.Rabbim nasip etmiyorsa elden ne gelir.Yapabilecegimiz sadece gerekli tedavilerimizi olmak ve bol dua edip nasibimizi beklemek. Herseyde bir hayir vardir.zamani gelince nasibimizde varsa Rabbim verecektir.umudunu kaybetme ve isyan etme lutfen

Bana sarılmışsın da başını omzuna koymuşum gibi destek veriyorsun sıcacık oldu içim.:)).. dua edielim canım hayırlısı için dua edelim..
Böyle düşünmene sevindim canım. Ne mutlu bana seni biraz teselli ettiysem dıa edelim canım herşey dua ile hal oluyor

kontrolü kaybetmemek için daha çok uğraşacağım artık...eşime de söz verdim:)

canım geçmiş olsun, inşallah korktuğunuz gibi olmaz, evladının sağlıklı uzun bir ömrü olur.
amaa ola ki alerjisi çıktı, Allah beterinden saklasın demeye çalış çok zor biliyorum anne yüreği cız ediyor.
benim de tuzum kuru değil. kızım var 1 yaşını yeni bitirdi, doğuştan işitme engelli, işitme cihazı kullanıyor her yüxüne baktığımda her gece yatarken işitme cihazını çıkarıp onu sessizliğe gömerken içim cız ediyor ama bir yandan da cihazla da olsa duyuyor işte ya hiç duyamasaydı, ya da gözleri görmüyor olsaydı, ya çok daha ciddi bir hastalığı olsaydı (Allah korusun) diye halimize şükrediyorum.

konu sahibi arkadaşım Allahtan hayırlı zamanda vermesini iste, ruh halini çok iyi anlıyorum çok yakın bir arkadaşım benzer bi durumdan geçti zor Allah sabırlar versin sana, ama hayırlı bir zamanı vardır, isyan etmemeye çalış, duanı eksik etme.
elbet bir gün olacak bugün değilse yarın, yarın değilse, bi sene iki sene sonra. beklemek zor ama hayırlı ve sağlıklı evlat için dua et canım

güzel saptırma...hala kounuyla doğrudan alakalı olduğunu düşünmüyorum. tabi tavır daha önemli..bilin istedim...

kusra bakmayın da gülüyorum valla. yaşınızı öğrenip ne gibi planlar içerisine düşebilirim. nasıl bi ciddiyetle yazarsanız o şekilde cevap alırsınız. şu tavrınız cidden ironik

yorumları okudumda ne kadar kaba ve ters bi uslubunuz var. biraz daha olumlu olamazmısınız. eminim bana çok kızacaksınız ama siizn bu durumunuzda burdaki kimsenin suçu yok. herkes fikrini söylesin die konu açmışsınız ama hep bi kızma halindesiniz.

bence mutlu olmaya çalışmalısınız .hayatınızı bu takıntıdan kurtarıp başka şeyleer odaklanarak yaşarsanız kimbilir belki mucizeniz size gelir. çalışıyormusunuz dicem ama onada cevap vermezsiniz.

bu arada tuzum kuru değil. hiç olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…