çocugu olamayanlar buna nasıl katlanıyor?

Merhaba,
Ben yeni doğum yapmış bir anneyim. Preseed ile hamile kaldım. Elimde hiç Açılmamış iki paket Preseed var. İngiltere'den bir arkadaşıma aldırmıştım. Ihtiyacı olan birine vermek isterim. Bana özelden adınızı ve kargo adresinizi yazarsanız sevinirim. Allah bebek isteyen herkese tez zamanda çocuk nasip eder inşallah

Son düzenleme:
Merhaba ben 9 yıllık evliyim ve 35 yaşındayım
benimde olmadi çoçuğum çok tedaviler denedim 7 defa tüp bebek denedik macunlar kürler bitkisel şeyler ameliyatlar nasip değilmiş henüz ama asla umudumu kesmedim halada umudumu kesmiş değilim Rabbim nasip ettiyse elbette olacaktır
Ama nasipte yoksada biz bitarafımızı yırtsakta çare değil
Elbette Rabbim bizim için neyin iyi olduğunu bizden daha iyi bilendir . İsyan etme

Herkes inançtan bahsetmis, saygi duyarım lakin herkes ilahi bir güce inanmak zorunda degil. Yine de inancsiz olsa bile insan bebegi olmuyor diye hayata kusmesi sacma. Hayatin tüm anlamini neden olmamis birseye bagliyorsunuz? Yada sizin kaninizdan mi olmasi gerek illa ki? Dunya ebeveyn olmaktan ibaret degil, hayatin tadini çıkarın. Yok illa bi bebege sevgimi vermek istiyorum diyorsanız da ortada sizin de dediğiniz gibi istenmeyen çocuk çok.

katılıyorum bende konu sahibinin pskolojisnin iyi olmadığını söyleyecektim... akıl vermek bana düşmez kimbilir kaç yaşındasınız ama olmuş bir bebeği yada büyüttüğün çocugunu kaybetmek daha acıdır bence yüce allah neylerse güzel eyler belki sabrınızın sonunda bir mucize sizi bekliyor ama sabrınız kalmamış anlaşılan daha fazla kaptırırsanız çevrenızdeki çocuk sahibi insanları kıskanmaya allah korusun farklı bir boyut almaya bile başlayacak bir ruh haliniz var. insanlık hali bende bazı nedenlerle evlilik sürecim uzamıştı en yakın arklarımı kıskanmak değilde iç geçiriyordum kendimi hemen bu ruh halinden sıyırdım bizler sınanıyorsak selamete ermek için niyet edip işimzi allaha ve tıp doktorlarına bırakmalıyız. allah tez zamanda kucağınızı doldursun kalbinizi ferahlatsın dilerim

ben de senin gibiyim ama dua ediyorum aslında aklımdan çıkarmam lazım ama olmuyor işte sağlık sorunlarım yüzünden olmuyor benim ama yine de umudumu kaybetmemeye çalışıyorum yaşım da geçiyor tedirginliğim artıyor ama inşallah burada sevinçli haberlerimizi paylaşırız

Sevgili arkadaşım.ben tam beş yıl bitti evleneli. 4 haziran 2014 06:24
5 aylık bebeği dogurdum 2 gün sancı çektim.bagramadım biliyormusun? Sebebi erken dogum.... çok istedik hep ddiodum ki rabbim herşey yolunda giderse o acıyı bana nasip et anne olim.evladımı kucagıma almayı nasip ett .Kısmet olmadı evladımı göremeden toprağa verdim.sadece hissettim.şuan yine tedaviye başladık ve her zaman diorum RABBİM HAYIRLIYSA NASİP ET HER GECE HER SANİYE..
Unutma kötünün de kötüsü var.ve benim etrafımda o kadar bir berbat bi çevre varki bişey yok mu bebek mi karınmı göbek mi dien komşularım akrabalarım.ama ben dimdik ayaktayım.Rabbime binlerce kez şükür ki bana o sancıyı bile nasip etti.dua et herşey zaman inanç sabırla olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…