- 2 Şubat 2013
- 1.270
- 446
-
- Konu Sahibi papatyasevilir
Seni çok iyi anlıyorum bende çocuk sahibi olamadım. Çok isyan ediyorum. Kendime kızıyorum. Ama dua etmekden bıktım demen çok yanlış.Macunlardan da testlerden birinin bebeği olduğunda eksiligimizi fark etmekten de parklarda dolasmaktan da dua okumaktan da artık bıktım...Rabbim kimisine de veriyor adam gidip çöpe atıyor.....biktim.....Rabbim bize ol demiyor.neden. ..kaldiramiyorum artık
Inan yazdıklarını okurken gözyaşlarım sel oldu ıcımde haykırdıklarımı sen kelımelere dokmussun hıcbisey dıyemem tarıfı olmayan bı acıMacunlardan da testlerden birinin bebeği olduğunda eksiligimizi fark etmekten de parklarda dolasmaktan da dua okumaktan da artık bıktım...Rabbim kimisine de veriyor adam gidip çöpe atıyor.....biktim.....Rabbim bize ol demiyor.neden. ..kaldiramiyorum artık
Neden bu kadar istiyorsunz cocuk?Macunlardan da testlerden birinin bebeği olduğunda eksiligimizi fark etmekten de parklarda dolasmaktan da dua okumaktan da artık bıktım...Rabbim kimisine de veriyor adam gidip çöpe atıyor.....biktim.....Rabbim bize ol demiyor.neden. ..kaldiramiyorum artık
Şuan senle ayni şeyleri hissediyorum Cok zorrrrrrMacunlardan da testlerden birinin bebeği olduğunda eksiligimizi fark etmekten de parklarda dolasmaktan da dua okumaktan da artık bıktım...Rabbim kimisine de veriyor adam gidip çöpe atıyor.....biktim.....Rabbim bize ol demiyor.neden. ..kaldiramiyorum artık
Cok Tuhaf Bir soru degil mi sence bu ?Neden bu kadar istiyorsunz cocuk?
Ben de aynı düşüncelerdeyim malesef...Macunlardan da testlerden birinin bebeği olduğunda eksiligimizi fark etmekten de parklarda dolasmaktan da dua okumaktan da artık bıktım...Rabbim kimisine de veriyor adam gidip çöpe atıyor.....biktim.....Rabbim bize ol demiyor.neden. ..kaldiramiyorum artık
Neden ki bu düşüncenizKusura bakmayın
ille de çocuk çocuk diye gezenleri hiç anlamiycam..