- 18 Haziran 2018
- 13.814
- 23.024
- 348
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Ben yzana kadar feraha cıkmıssınKizlar mujdemi isterim :)) özellikle seni etiketlicemdarkmore tekstil işine girdim yine yarın iş başı yapıyorum
Evet biyerden başlamak lazım :))Ben yzana kadar feraha cıkmıssın
Hem de tekstilKizlar mujdemi isterim :)) özellikle seni etiketlicemdarkmore tekstil işine girdim yine yarın iş başı yapıyorum
Tesekur ederim :))Hem de tekstilharika haber. Hadi insallah her sey yoluna girecek. Ayni sehirde olsaydik size ilk ben yardimci olmaya calisacaktim. Nasip yine tekstilden cikmis size hayirli ugurlu olsun
Hayırlı olsun. Çok sevindim. Allah yardımcınız olsun.Kizlar mujdemi isterim :)) özellikle seni etiketlicemdarkmore tekstil işine girdim yine yarın iş başı yapıyorum
Size böyle davranan anneniz el kadar sabiye ne yapmaz. Ölerek çocuğunuzu o kactiginiz annenizin ellerine mi teslim edeceksiniz. Yaşınız çok genç, bu günler geçecek.Kendinize gelin..Bir annenin çocuğuna karşı, hiçbir şartta hayata karşı zayıf olmaya hakkı yok bana göre. Annelik size bu gücü saglayacaktir. Annenizden bir şekilde uzaklaşın ama mutlaka ,yavrunuzla yola devam edin. Hakkinizda en güzeli olsun.Dayanamıyorum ben artık herkez üstüme geliyor . başta annem .cocuguma gelecek kurmaya çalışıyorum ayaklarımın üstünde durmaya çalışıyorum ama hersekil beni dibe dibe cokturuyor ..ben bişi yapmadım gerçekten .hastaneye gidelim dedim sakinleştirici versinler sana bende iş aricam o sırada dedim .eline geçen herşeyi bana fırlattı.bekarken iki defa intihar ettim bu kadın yüzünden ama başaramadım .bu sefer basaricam sanki hiç olmamışim gibi...
Çok düşündüm bunu yapmayi çocuğuma kıyamadım,şuan yüzümü kendine çeviriyor anne anne diyor.anliyor bisilerin ters gittiğini .ben çok kötüyüm gerçekten .köşeye sıkışmış gibiyim.bi yandan çocuğum nolucak diye endişeleniyorum bı yandan intihar etmek istiyorum kıyamıyorum ona .dibi goruyorum artık .napicami şaşırdım kaldım .kafam çok karisik
Herkese selam bugun topluklarim şişti iş bakmaya çıktım ve buldum tekstilde ise başlıyorum yarın .annemide fazla gormucem artıkSesbellas .sende çok destek olsun bana senide etiketlemek istedim. :) Hepinize teşekkür ederim
Saolun yarın ise başlıyorum annem çocuğumu sever .dikkat eder o konuda hassas oldugumu bilir benim.Size böyle davranan anneniz el kadar sabiye ne yapmaz. Ölerek çocuğunuzu o kactiginiz annenizin ellerine mi teslim edeceksiniz. Yaşınız çok genç, bu günler geçecek.Kendinize gelin..Bir annenin çocuğuna karşı, hiçbir şartta hayata karşı zayıf olmaya hakkı yok bana göre. Annelik size bu gücü saglayacaktir. Annenizden bir şekilde uzaklaşın ama mutlaka ,yavrunuzla yola devam edin. Hakkinizda en güzeli olsun.
Hayırlı uğurlu olsun. Allah her işinizi rast getirsin.Mutlulukla, sağlıkla yolunuz açık olsunSaolun yarın ise başlıyorum annem çocuğumu sever .dikkat eder o konuda hassas oldugumu bilir benim.
Daim olsun insallah kötü düşünceler bir daha yakınınıza ugramasınEvet biyerden başlamak lazım :))
Hayırlı uğurlu olsun gulen yüzünüz hiç solmasın coooookk sevindimEvet biyerden başlamak lazım :))
Adiniza sevindim... sacma sapan seyler için kendi canınıza kıymayın. Hayat bir yolunu bulup düzene girer siz yeterki isteyin. Bir cocugu annesiz birakmak çok büyük bir ceza. Lutfen hayatinizda ne olursa olsun intihari cikarin aklınızdan. Hayat bu kadar basit sonlanamaz. Yasayip goreceksiniz her yagmurun bir güneşi olur. Kendinize yazık etmeyin. Allah yardimciniz olsunDayanamıyorum ben artık herkez üstüme geliyor . başta annem .cocuguma gelecek kurmaya çalışıyorum ayaklarımın üstünde durmaya çalışıyorum ama hersekil beni dibe dibe cokturuyor ..ben bişi yapmadım gerçekten .hastaneye gidelim dedim sakinleştirici versinler sana bende iş aricam o sırada dedim .eline geçen herşeyi bana fırlattı.bekarken iki defa intihar ettim bu kadın yüzünden ama başaramadım .bu sefer basaricam sanki hiç olmamışim gibi...
Çok düşündüm bunu yapmayi çocuğuma kıyamadım,şuan yüzümü kendine çeviriyor anne anne diyor.anliyor bisilerin ters gittiğini .ben çok kötüyüm gerçekten .köşeye sıkışmış gibiyim.bi yandan çocuğum nolucak diye endişeleniyorum bı yandan intihar etmek istiyorum kıyamıyorum ona .dibi goruyorum artık .napicami şaşırdım kaldım .kafam çok karisik
Herkese selam bugun topluklarim şişti iş bakmaya çıktım ve buldum tekstilde ise başlıyorum yarın .annemide fazla gormucem artıkSesbellas .sende çok destek olsun bana senide etiketlemek istedim. :) Hepinize teşekkür ederim
Ne yardımım dokunur hiç bilmiyorum, ama her ne gerekirse buradayım. Mesaj at bana ne zaman dilersen...Arkadaşlar tek tek cevap veremiyorum oğlum müsade etmiyor :) hepinize tek tek teşekkür ederim desteğiniz icin
Çok saolun:) iş buldum herşey rayına oturucakNe yardımım dokunur hiç bilmiyorum, ama her ne gerekirse buradayım. Mesaj at bana ne zaman dilersen...
İnşallah yarın iş başı yapıyorum .makina öğrenicem elime mesleği aldinmi tamamdır asgari ucretten daha fazla alirim. :)Kendinize iş bulmuşsunuz Herşey daha güzel olacak karpuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?